Bülent Tarakçı 10 Kasım 2019 Paylaş 10 Kasım 2019 Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere; Ülkemizin kurulması, ilerlemesi, bu günlere gelmesi için çalışan, yeri gelip bu uğurda, hayatlarını kaybeden, köylüsünden işçisinden,askerinden, memurundan amirinden... Allah hepsinden razı olsun. Ruhları şaad, yerleri cennet mekan olsun. Allah rahmet eylesin... 30 4 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 10 Kasım 2019 Paylaş 10 Kasım 2019 Ruhları şad, mekanları cennet olsun.Saygı ve özlemle anıyoruz. [emoji1250] 8 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Kasım 2019 Paylaş 10 Kasım 2019 Har daim aklımızda yanımızda yolumsensin.... 6 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 10 Kasım 2019 Paylaş 10 Kasım 2019 Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu "Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ' ün aramızdan ayrılışının 81'nci yıl dönümünde, sevgi, saygı, minnet ve özlemle anıyorum 6 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 10 Kasım 2019 Paylaş 10 Kasım 2019 Saygı, sevgi, minnet ve özlemle anıyorum. 4 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 10 Kasım 2019 Paylaş 10 Kasım 2019 Özlemle ve saygıyla anıyorum. 4 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 10 Kasım 2019 Paylaş 10 Kasım 2019 Yine gel sarı saçlım, mavi gözlüm 🇹🇷 4 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 10 Kasım 2019 Paylaş 10 Kasım 2019 𝟏𝟖𝟖𝟏-𝟏𝟗𝟑∞ 𝙨𝙤𝙣𝙨𝙪𝙯𝙖 𝙙𝙚𝙠 𝙞𝙯𝙞𝙣𝙙𝙚𝙮𝙞𝙯 3 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 10 Kasım 2019 Paylaş 10 Kasım 2019 Her gün her saniye aklımdasın. Saygı ve minnetle..❤️ 4 Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 10 Kasım 2019 Paylaş 10 Kasım 2019 Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarının ruhları şad olsun. Vefatının 81. yılında da saygı, sevgi ve özlemle... 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 10 Kasım 2019 Paylaş 10 Kasım 2019 Her geçen sene biraz daha fazla özlüyoruz. Rahmet ve minnetle anıyorum. 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Kasım 2019 Paylaş 10 Kasım 2019 Değer verilen bir lider, bir insan evladı, bir kahraman. Kimisi emanetini Yaradana verdiği anda saygı duruşu yapar, kimisinin gözünden bir damla yaş gelir, kimisi inandığı inanca göre duasını eder, duasını duyana. Ama, kalkıp birisi ileri geri konuşur içi boş kin ile nefret ile. Kimse kalkıp efenim demokratik düşünce demesin ki burada o zumre yok çok şükür, o zaman hadi canım git sömürge olan bir ülkede biraz yaşa derim. Konya ovası bizi bekliyordu, sonrasında ise planlı olarak asimile etme veya kılıçtan geçirme. Bunu düşünmek lazım, yakın tarihte srebrenitsa yaşandı. Bizi bekleyen o idi. Cenabı Hak, vatanımız için bir meşale gönderdi. Önümüz aydınlandı, iman ile vatan toprağı aşkı ile neferler peşinden tereddüt etmedi. Bugün buradayız. Şanlı al bayrağımız altında bin türlü vatan aşığı insan var. Ölümün üzdü, fikirlerin, bizler ile yaşayacak yüce insan. Rahat uyu 16 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 10 Kasım 2019 Paylaş 10 Kasım 2019 Mustafa Kemal'ler ölmez ❤ yolum sensin 5 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 12 Kasım 2019 Paylaş 12 Kasım 2019 (düzenlendi) Unutturmamak için elimizden geleni yapıyoruz ,yapacağız.Bazı şeyleri tartışmak olmaz.Kaybetmeden kıymetini anlamıyoruz maalesef.. 12 Kasım 2019 tarihinde Metin Mankal tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 9 Kasım 2020 Paylaş 9 Kasım 2020 küçükken Anıtkabir'e gittiğimizde anlamaya başlamıştım büyüklüğünü. gençliğin başında bir daha gittim, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin hukuk katliamları ile kuşatıldığı zamanlardı; değerlerinin, çizdiği yolun önemi mıh gibi çakılmıştı aklıma. bugün iyi-kötü geldiğimiz, bulunduğumuz nokta ve yoldan şaşanların ne hallere düştüğü de ortada. ne kadar minnet duysak az, seni verene şükürler olsun. 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts