Ü.Emre Kartal 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Merhabalar fiesta aracımda almadan önce ön tampon ve farlar değişmiş serviste. Aracı aldıktan sonra farkettim aracın sağ far ve tampon kaput arası mesafelerde sorun yok ancak sağ tarafta farla tampon aradındaki mesafe fazla, kaputla arasındaki mesafe ise az. Kaput fara değiyor bazı noktalarda. Önden tampon ile olan seviyede sorun yok ayarlı. Daha önce bir kaportacıya gösterdim ayarladı sözde ama değişmedi çok fazla bir şey. özetle, farın seviyesini aşağıya almam lazım ancak bunu yapmak mümkün değil. Kaputu yukarıya alamıyoruz tampon ile olan seviye bozuluyor. Far tampon ve kaput arasındaki mesafeyi nasıl ayarlarız? Yorum bağlantısı
İhsan Yıldırım 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Bizim mondeoda kaputun uç kisimlarda bastigi yerde ayarli plastik vida benzeri birsey var ordan rahatlikla ayarlanabiliyor gozunuzden kacmis olabilirmi? Yorum bağlantısı
Alpaslan Kılıç 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 aynı dert bendede var kaput sağ fara değiyo solda serçe parmak girecek kadar aralık var. kaportacıya göstertim normal dedi oynatma kimseye dedi Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Far bağlantı ayakları normalden yukarıda demekki. Altına pul vs bişe atılmış olabilir mi acaba? Ya da far orijinal değilse belki bağlantı ayakları orijinal seviyede değildir. Kaput ve çamurluk arası seviye iki tarafta da aynı mı ? 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 8 Kasım 2019 Yazar Paylaş 8 Kasım 2019 İhsan Yıldırım yazdı: Bizim mondeoda kaputun uç kisimlarda bastigi yerde ayarli plastik vida benzeri birsey var ordan rahatlikla ayarlanabiliyor gozunuzden kacmis olabilirmi? Genişlet Çağatay Kılınç yazdı: Far bağlantı ayakları normalden yukarıda demekki. Altına pul vs bişe atılmış olabilir mi acaba? Ya da far orijinal değilse belki bağlantı ayakları orijinal seviyede değildir. Kaput ve çamurluk arası seviye iki tarafta da aynı mı ? Genişlet Kaputun tamponla olan yüksekliğinde problem yok. Uçtaki destekleri kaldırayım dersem kaputun uç kısmı havada kalır. İki tarafta da çamurlukla seviye eşit. Tek sorun farın tampon ve kaputla olan mesafesi dengesiz. Farı aşağıya alabilsem üst taraf açılacak alt taraf kapanacak. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 (düzenlendi) tiguanın sağ farı ve ızgarası orijinal malzeme ile serviste değişmiş eski sahibinin kasko hasar detayında da görünüyor. hafif bir hasar. gel gör ki ayarlarmasını rezalet yapmışlar. tek tek hepsini söktüm tek tek ayarlayıp geri taktım çok daha iyi oldu. sadece 1 saatimi aldı. iki tane pul koydum farın bir ayağına. bu kaportacılar neden böyel bas geç iş yapıyor anlamak zor. 8 Kasım 2019 tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Ü.Emre Kartal yazdı: Merhabalar fiesta aracımda almadan önce ön tampon ve farlar değişmiş serviste. Aracı aldıktan sonra farkettim aracın sağ far ve tampon kaput arası mesafelerde sorun yok ancak sağ tarafta farla tampon aradındaki mesafe fazla, kaputla arasındaki mesafe ise az. Kaput fara değiyor bazı noktalarda. Önden tampon ile olan seviyede sorun yok ayarlı. Daha önce bir kaportacıya gösterdim ayarladı sözde ama değişmedi çok fazla bir şey. özetle, farın seviyesini aşağıya almam lazım ancak bunu yapmak mümkün değil. Kaputu yukarıya alamıyoruz tampon ile olan seviye bozuluyor. Far tampon ve kaput arasındaki mesafeyi nasıl ayarlarız? Genişlet Farın alt kısmı yerine tam oturmamış gibi. Farı yerinden söküp, bakmak lazım. Fiesta da aynımı bilmiyorum ama, focus larda alttan farı sabitleme civatası var, o takılmamış da olabilir. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Panel yamuk yada ön kısımda ki herhangi bir malzeme yan sanayi ise oturmaz. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 Ben sıfır mondeo aldım onda bile vardı bu ayarsızlıklar.hala öyle duruyor.servise söyledim ayarlayamadılar bende fazla mıncıklatmadım.dert edilecek şeyler değil bunlar. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 Ahmet Türedi yazdı: Ben sıfır mondeo aldım onda bile vardı bu ayarsızlıklar.hala öyle duruyor.servise söyledim ayarlayamadılar bende fazla mıncıklatmadım.dert edilecek şeyler değil bunlar. Genişlet Ahmet bey alırken benim de dikkatimi çekmişti, kaput altı tamponlar var lastik, onlarla hemen ayarlamışlardı teslim etmeden. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 Saygın Can Oğuz yazdı: Ahmet bey alırken benim de dikkatimi çekmişti, kaput altı tamponlar var lastik, onlarla hemen ayarlamışlardı teslim etmeden. Genişlet Saygın bey benim araçta hafifte olsa arka bagajda,ön kaput ve tampon arasında,ön çamurluk ile ön kapı arasında hafif bozukluklar var.Ben alırken çok incelememiştim. Sonrada servise özellikle bagaj kapağı için başvurduğumda tam olarak düzeltemediler.Bende fazla kurcalatmayı sevmiyorum aracımı öyle duruyor orjinal Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 Evet oraları kurcalatmamak en iyisi 👍 Yorum bağlantısı
Recommended Posts