Muhammed Lokman Tosun 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Ayhan Asil yazdı: Yıllarca emek verip kendini paralarcasına çalışarak kazandığı K. Maraş Fen Lisesini, (şu anda yapamadığı, derslerden birşey anlamadığını söyleyerek) bırakıp, Herhangi bir Anadolu Lisesinin İngilizce Dil bölümüne geçmek isteyen 17 yaşındaki oğlumla problemliyiz. Uykularımı kaçırdım artık. Siz olsanız ne yapardınız. Şu anda 3. sınıfta. Ben İngilizce öğretmeniyim, doğal olarak da lisede dil bölümü okudum ve ben de okulumu değiştirerek, istediğim bölüme kavuşabilenlerdenim. iyi bir lisede okuyordum. gerçi daha iyi bir lisede İngilizce bölümü okudum ama mevzumuz başka. Sayısal başarısı çok iyi değilse, ki birçoğu öyle olduğunu zannetse de öyle olmadığı ya sınavdan sonra ya da sınav tam kapıdayken kabul edilebilen bir gerçek olarak yüzümüze şamarı vurabiliyor. Aynı durumda benim oğlum olsa ne isterse onu okuturdum.birçok mimar mühendis özel sektörde çok büyük emekler vererek emeğinin onda birini bile alamıyor. Öğretmenler dahi olmak üzere toplumda büyük bir ön yargı var ama kendini her açıdan geliştirebileceği bir dal yabancı dil. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Kasım 2019 Yazar Paylaş 8 Kasım 2019 Otopark ve avm girislerinde fbi elemani gibi araç bagajı açan ama iki kişi kavga edince yahut hırsız var deyince öküz gibi bakan güvenlik görevlilerinin aldığı maaşa ağlıyorum onların heba olan hayatına da ağlıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Muhammed Lokman Tosun yazdı: Ben İngilizce öğretmeniyim, doğal olarak da lisede dil bölümü okudum ve ben de okulumu değiştirerek, istediğim bölüme kavuşabilenlerdenim. iyi bir lisede okuyordum. gerçi daha iyi bir lisede İngilizce bölümü okudum ama mevzumuz başka. Sayısal başarısı çok iyi değilse, ki birçoğu öyle olduğunu zannetse de öyle olmadığı ya sınavdan sonra ya da sınav tam kapıdayken kabul edilebilen bir gerçek olarak yüzümüze şamarı vurabiliyor. Aynı durumda benim oğlum olsa ne isterse onu okuturdum.birçok mimar mühendis özel sektörde çok büyük emekler vererek emeğinin onda birini bile alamıyor. Öğretmenler dahi olmak üzere toplumda büyük bir ön yargı var ama kendini her açıdan geliştirebileceği bir dal yabancı dil. Bilemiyorum hocam; kafam karma karışık, ruh sağlığım bozuldu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Ben yarın evlilik yıl dönümü adı altında 516 km yol 2 şelale ve 1 yayla gezecem. Cepte 200 tl para var. Benzin yemek içmek giriş ücretleri hepsi dahil bu paraya 2 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Ali Darbaz yazdı: Ben yarın evlilik yıl dönümü adı altında 516 km yol 2 şelale ve 1 yayla gezecem. Cepte 200 tl para var. Benzin yemek içmek giriş ücretleri hepsi dahil bu paraya abi sen dip yasıyorsun, diyelim yolda kaldın aracı cektircen felan 200tl ile riskli yollara düşüyorsun. Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 hurda broadwaylere 12 lira diyorlar. ona o parayı verecek olmak çok zoruma gidiyor madurum 2. konu ise otomobil bakmak çok sıkıcı şu broadway işini çözimde keyifle jeep arayacam ciippppp 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Okay Kaygusuz yazdı: abi sen dip yasıyorsun, diyelim yolda kaldın aracı cektircen felan 200tl ile riskli yollara düşüyorsun. yahu kotam 200 tl. Acil durumlar için zaten bolca param, kaskom var. 1 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Bu yıl otomotiv teknisyenliğini bitirdim, dikey geçiş sınavına girdim otomotiv mühendisliği okumak için. Sınavı kazanmak nasip olmadı. Aile sebeplerinden dolayı aklımı derslerime veremedim, dgs dershanesine yazıldım. Bir senem gidiyor, moralim bozuk. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Ali Darbaz yazdı: Ben yarın evlilik yıl dönümü adı altında 516 km yol 2 şelale ve 1 yayla gezecem. Cepte 200 tl para var. Benzin yemek içmek giriş ücretleri hepsi dahil bu paraya net 500 Ali Gök yazdı: hurda broadwaylere 12 lira diyorlar. ona o parayı verecek olmak çok zoruma gidiyor madurum 2. konu ise otomobil bakmak çok sıkıcı şu broadway işini çözimde keyifle jeep arayacam ciippppp Başka şehire gitmem demesen yardımcı olmaya çalışırım ben sana ama Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Mahmut Yıldız yazdı: Eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama 40 yaş sonrasına bırakmamak lazım. Biz de az daha olmasaydı araba, ev diye gidecektik. Araba dediğin nedir ki, Rabbim sağlık versin, yine alınır. İlk kız engelli olduğu için ikincisi gen taraması ile olması gerekiyor ki sağlıklı olsun. Hanım şu an 34 yaşında, 1 ay sonra 35. bir aydan yırtıyoruz doktorun hesabına göre. Mehmet Ozyurek yazdı: Sgk lı bir yere gitsene. Tuzağa düşmüş gibisin Abiciğim, Hâcettepe Üniversitesi Hastanesi takip ediyor zaten. Onların çıkardığı fiyat 12000 küsür lira. Diğer işlemleri özele yönlendiriyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Ebrar Tüfek yazdı: Bu yıl otomotiv teknisyenliğini bitirdim, dikey geçiş sınavına girdim otomotiv mühendisliği okumak için. Sınavı kazanmak nasip olmadı. Aile sebeplerinden dolayı aklımı derslerime veremedim, dgs dershanesine yazıldım. Bir senem gidiyor, moralim bozuk. Bir sene bir şey değil, güzel değerlendirirsen eğer. İnşallah kazanırsın ve o bir senenin çok faydasını görürsün, boşa gidiyor olarak görme. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Selim Bilgin yazdı: Bir sene bir şey değil, güzel değerlendirirsen eğer. İnşallah kazanırsın ve o bir senenin çok faydasını görürsün, boşa gidiyor olarak görme. Bu sene bir yandan benim için iyi oldu, kendime vakit ayırmaya başladım. Kitap okuma alışkanlığım yoktu kitap okumaya başladım, bıraktığım spor salonuna tekrar yazıldım. Kafamı dağıtacak birşeyler lazım bana 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Fatih Evcin yazdı: net 500 Başka şehire gitmem demesen yardımcı olmaya çalışırım ben sana ama Tektaş yüzük alıcaz sandın heral de 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 (düzenlendi) Ersev Kaya yazdı: Dün hanımla, kadın doğum doktoruna gittik. 12630 tüp bebek parası. Yaklaşın 16-25 bin arası gen taraması için istenecek tahmini tutar. Kararımıza göre önümüzdeki ay arabayı satabilirim.🥵 Hocam tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmuş (çok şükür) biri olarak, devlet 3 adet tüp bebek denemesi için ücretsiz tedavi imkanı sunuyor, SGK ile anlaşmalı bir merkez ile görüşmeniz kafi. Tüp bebek işlemi ücreti haricinde kullanılan iğne ve ilaçlarda ucuz değil elden alırsanız. demiştimki mesajınızı yarım okumuşum. Allah yardımcınız olsun. 8 Kasım 2019 tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Furkan Avcı yazdı: Hocam tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmuş (çok şükür) biri olarak, devlet 3 adet tüp bebek denemesi için ücretsiz tedavi imkanı sunuyor, SGK ile anlaşmalı bir merkez ile görüşmeniz kafi. Tüp bebek işlemi ücreti haricinde kullanılan iğne ve ilaçlarda ucuz değil elden alırsanız. demiştimki mesajınızı yarım okumuşum. Allah yardımcınız olsun. Allah razı olsun. Tüp bebek tedavisinde ailede ilk çocuk varsa, ulu- yüce-büyük .... devletimiz yardım etmiyor. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Otopark ve avm girislerinde fbi elemani gibi araç bagajı açan Zaten onlar araba bagajı kontrol ederken benim hissettiğim şu... Ersev Kaya yazdı: Abiciğim, Hâcettepe Üniversitesi Hastanesi takip ediyor zaten. Onların çıkardığı fiyat 12000 küsür lira. Diğer işlemleri özele yönlendiriyorlar. Ben çapa tıp, Ankara Güven vs.. epey para döktükten sonra Bir başka üniversite hastanesinden cüzi bir bedel ile çözüm bulmuştum.. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Oda ayrı saçmalık. Avm yi havaya uçurmak isteyen biri enayi gibi bagaja mı koyacak. Birde şu çubuklu ayna ile lpg kontrolü yapıyorlar heralde. Benim multivana ayna ile bakmıştı birtanesi. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Burada bagaj açmıyorlar, ayna ile araç altına bakıyorlar. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Celal Aydın yazdı: Perde asmak çok yorucu, Hayat kısa kuşlar uçuyor. Siyasi mesaj yasak perde asmaya devam. Furkan Avcı yazdı: Mert lafım sana değil ama saçmalık başka bir şey değil, öküz alırsınız o parayla. Neymiş başlık parası yokmuş, ne farkı var? Kaçıralım kızı... Katılıyorum. 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Zaten onlar araba bagajı kontrol ederken benim hissettiğim şu... Bu bildiğin Windows Firewall işte 1 2 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir başka üniversite hastanesi Başkent mi abi, hangisi ki; ben de bakayım? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Ersev Kaya yazdı: Başkent mi abi, hangisi ki; ben de bakayım? Kayseri Erciyes.. Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 2-3 gündür ben yeterince bu niyetle kullandım galiba forumu Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Ayhan Asil yazdı: Yıllarca emek verip kendini paralarcasına çalışarak kazandığı K. Maraş Fen Lisesini, (şu anda yapamadığı, derslerden birşey anlamadığını söyleyerek) bırakıp, Herhangi bir Anadolu Lisesinin İngilizce Dil bölümüne geçmek isteyen 17 yaşındaki oğlumla problemliyiz. Uykularımı kaçırdım artık. Siz olsanız ne yapardınız. Şu anda 3. sınıfta. Ben olsam kesinlikle müsaade etmezdim. Okulu yarıladıktan sonra olmaz o iş. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts