Ayhan Asil 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Yıllarca emek verip kendini paralarcasına çalışarak kazandığı K. Maraş Fen Lisesini, (şu anda yapamadığı, derslerden birşey anlamadığını söyleyerek) bırakıp, Herhangi bir Anadolu Lisesinin İngilizce Dil bölümüne geçmek isteyen 17 yaşındaki oğlumla problemliyiz. Uykularımı kaçırdım artık. Siz olsanız ne yapardınız. Şu anda 3. sınıfta. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Ayhan Asil yazdı: Yıllarca emek verip kendini paralarcasına çalışarak kazandığı K. Maraş Fen Lisesini, (şu anda yapamadığı, derslerden birşey anlamadığını söyleyerek) bırakıp, Herhangi bir Anadolu Lisesinin İngilizce Dil bölümüne geçmek isteyen 17 yaşındaki oğlumla problemliyiz. Uykularımı kaçırdım artık. Siz olsanız ne yapardınız. Şu anda 3. sınıfta. Abi senin iş derin mevzu, bolca öğretmenimiz var forumda, yeni konu aç istersen. Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Ayhan Asil yazdı: Yıllarca emek verip kendini paralarcasına çalışarak kazandığı K. Maraş Fen Lisesini, (şu anda yapamadığı, derslerden birşey anlamadığını söyleyerek) bırakıp, Herhangi bir Anadolu Lisesinin İngilizce Dil bölümüne geçmek isteyen 17 yaşındaki oğlumla problemliyiz. Uykularımı kaçırdım artık. Siz olsanız ne yapardınız. Şu anda 3. sınıfta. Bırakın istediğini yapsın. Ben de Anadolu Lisesi İngilizce Dil bölümünde okudum. Olmuyor bunu yapamıyorum ama şunu yapacağım bunu istiyorum dediğinde yapacak bir şey yok. Muhtemelen sizi mutlu etmek için Fen lisesi kazanmış ama sonradan dil e yatkınlığı olduğunu keşfetmiş. Dilci adamlara sayısal okutmak onlara aşırı tuzlu yemek yedirmek gib, acayip sıkıcı. Karşılıklı konştunuz mu neden bölüm değiştirmek istiyor, ikna edici mi? 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Mert Gulkokan yazdı: 30 mayıs 2020 de düğünüm var gecmiş olsun arabaya kıslık teker alınacak nisanda ev tasınacak mersine gidip hanımı alıp gelmem lazım kızımız 3 ayılık oldu eşimin devletin verdigi izin bitti iş yeride cıkıs vermiş istifa diye yazmıslar kendi kendine sonra tekrar iptal ettirdik işemi baslasın cocugamı baksın yoksa cocuğu hersabah annemleremi bıraksak 4 aylık olunca. Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 25 bin TL'lik düzgün bir araba arıyorum bulamıyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Azad Mirzade yazdı: Bırakın istediğini yapsın. Ben de Anadolu Lisesi İngilizce Dil bölümünde okudum. Olmuyor bunu yapamıyorum ama şunu yapacağım bunu istiyorum dediğinde yapacak bir şey yok. Muhtemelen sizi mutlu etmek için Fen lisesi kazanmış ama sonradan dil e yatkınlığı olduğunu keşfetmiş. Dilci adamlara sayısal okutmak onlara aşırı tuzlu yemek yedirmek gib, acayip sıkıcı. Karşılıklı konştunuz mu neden bölüm değiştirmek istiyor, ikna edici mi? Ah be kardeşim, defalarca konuşuyorum. Bildiğini okuyor, bende babalık vasfımı kullanarak baskı yapıyorum, zor tutuyorum. Adam bir türlü ikna olmuyor. Dile gitmesini bir an kabul etmek istiyorum ancak Okul idarecileriyle görüştüğümde, İngilizce den mezun birinin Ya tercüman ya da maksimum İngilizce öğretmeni olabileceğini söylüyorlar. Kpss'den yüksek bir not alıp mülhakatı da geçip, atama bekleyen binleri geride bıraktıktan sonra tabi. Çaresizim vesselam. Azad Mirzade yazdı: Bırakın istediğini yapsın. Ben de Anadolu Lisesi İngilizce Dil bölümünde okudum. Olmuyor bunu yapamıyorum ama şunu yapacağım bunu istiyorum dediğinde yapacak bir şey yok. Muhtemelen sizi mutlu etmek için Fen lisesi kazanmış ama sonradan dil e yatkınlığı olduğunu keşfetmiş. Dilci adamlara sayısal okutmak onlara aşırı tuzlu yemek yedirmek gib, acayip sıkıcı. Karşılıklı konştunuz mu neden bölüm değiştirmek istiyor, ikna edici mi? Peki siz geçmesini tavsiye edermisiniz. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Okay Kaygusuz yazdı: gecmiş olsun arabaya kıslık teker alınacak nisanda ev tasınacak mersine gidip hanımı alıp gelmem lazım kızımız 3 ayılık oldu eşimin devletin verdigi izin bitti iş yeride cıkıs vermiş istifa diye yazmıslar kendi kendine sonra tekrar iptal ettirdik işemi baslasın cocugamı baksın yoksa cocuğu hersabah annemleremi bıraksak 4 aylık olunca. eğer imkan varsa en az 3-4 ay daha yenge hanım evladınıza baksın.Hatta mümkünse sütten kesilene kadar. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Fatih Evcin yazdı: eğer imkan varsa en az 3-4 ay daha yenge hanım evladınıza baksın.Hatta mümkünse sütten kesilene kadar. gelsin işyeri ile bir görüssün bakalım nedir nedegildir degerlendirme yapacagız insallah. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Mert Gulkokan yazdı: 30 mayıs 2020 de düğünüm var Daha evlenmeden ağlıyorsun? Vallahi çarpılacaksın bak. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Mert Gulkokan yazdı: Sani Gerşon yazdı: Daha evlenmeden ağlıyorsun? Vallahi çarpılacaksın bak. Yemekli alkollü düğün kitlediler bir araba parası gömeceğiz ben ağlamayayım da kim ağlasın ? 5 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Mert Gulkokan yazdı: Sani Gerşon yazdı: Daha evlenmeden ağlıyorsun? Vallahi çarpılacaksın bak. Yemekli alkollü düğün kitlediler bir araba parası gömeceğiz ben ağlamayayım da kim ağlasın ? Yakın zamanda işyerinde bir arkadaş yaptı o hata.. yani düğünü, pek güzel eğlendik 2 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 (düzenlendi) Mert Gulkokan yazdı: 2 tane hakkın olacak düğünde Çocuklarımıza iyi uykular yaz tam olsun (gitmediğim davet tipi) , düğünde hipermil olmaz abidik gubidik şeylere dünya para harcaman lazım, en az 2 yıllık borca girmezsen sayılmaz o düğün 8 Kasım 2019 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Mert Gulkokan yazdı: 2 tane hakkın olacak düğünde 60bin gider sanırım Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Matematiği ve fen dersleri zayıf olan güzide öğrencilerimizin sayısal sınıfta devam etme kararı ile lise sona gelmişken temel matematik vs 4 işlem becerisi olmadan başarabilme azimleriyle hayal kırıklıklarımın bu sene de tekrarlanması. Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Dün hanımla, kadın doğum doktoruna gittik. 12630 tüp bebek parası. Yaklaşın 16-25 bin arası gen taraması için istenecek tahmini tutar. Kararımıza göre önümüzdeki ay arabayı satabilirim.🥵 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Yoksulluktan 4 kişi intihar etti. Diyeceğim bu kadar. 3 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Ersev Kaya yazdı: Dün hanımla, kadın doğum doktoruna gittik. 12630 tüp bebek parası. Yaklaşın 16-25 bin arası gen taraması için istenecek tahmini tutar. Kararımıza göre önümüzdeki ay arabayı satabilirim.🥵 Allah kolaylık versin, kolay durumlar değil. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Ersev Kaya yazdı: Dün hanımla, kadın doğum doktoruna gittik. 12630 tüp bebek parası. Yaklaşın 16-25 bin arası gen taraması için istenecek tahmini tutar. Kararımıza göre önümüzdeki ay arabayı satabilirim.🥵 Eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama 40 yaş sonrasına bırakmamak lazım. Biz de az daha olmasaydı araba, ev diye gidecektik. Araba dediğin nedir ki, Rabbim sağlık versin, yine alınır. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Yaya kaldım [emoji849]Kaşınma dedik sana. gecmiş olsun arabaya kıslık teker alınacak nisanda ev tasınacak mersine gidip hanımı alıp gelmem lazım kızımız 3 ayılık oldu eşimin devletin verdigi izin bitti iş yeride cıkıs vermiş istifa diye yazmıslar kendi kendine sonra tekrar iptal ettirdik işemi baslasın cocugamı baksın yoksa cocuğu hersabah annemleremi bıraksak 4 aylık olunca.OooSeninki de derin mevzu 25 bin TL'lik düzgün bir araba arıyorum bulamıyorum [emoji4]Harbi ağla sen. En zor şey araba almak. 2 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 (düzenlendi) Ayhan Asil yazdı: Ah be kardeşim, defalarca konuşuyorum. Bildiğini okuyor, bende babalık vasfımı kullanarak baskı yapıyorum, zor tutuyorum. Adam bir türlü ikna olmuyor. Dile gitmesini bir an kabul etmek istiyorum ancak Okul idarecileriyle görüştüğümde, İngilizce den mezun birinin Ya tercüman ya da maksimum İngilizce öğretmeni olabileceğini söylüyorlar. Kpss'den yüksek bir not alıp mülhakatı da geçip, atama bekleyen binleri geride bıraktıktan sonra tabi. Çaresizim vesselam. Peki siz geçmesini tavsiye edermisiniz. Sizi çok iyi anlıyorum aslında, memursunuz ve onun da bir şekilde memuriyete katılmasını istiyorsunuz ama belki çocuk özel sektörde çok başarılı işlere imza atacak. yani evet parlak birisi değilse ya tercüman ya öğretmen ama bunların dışında açıktan işletme iktisat okursa memuriyette olabileceğinin çok daha iyisini elde edebilir. Ben özel sektörde ithalat ihracat satış gibi işlerle ilgileniyorum mesela, yabancı dilimi bunlarda kullanıyorum. Kendi malımı kendim getirip satabilirim de bu tamaman karakterin teşvik edilmesi ile alakalı diye düşünüyorum. Valla hayırlısı olsun 17 yaşındaymış belki de yanlış hislere kapılıyor siz daha iyi bilirsiniz. Etrafında yok mu örnek birileri, konuşturup bu konu hakkında biraz daha düşünmesini sağlayabilecek. Belki de o bölümde bir kıza aşıktır 17 yaşında her şey mümkün. ek: mesela ben ilahiyat okuyorum şu anda, tamamen keyfi ama bittiğinde dil puanlarımla beraber direk ankarada üst seviye memur olarak göreve başlayabilirim ya da yurtdışında. bir bölümdaşım açıktan uluslararası ilişkiler okudu o da dil puanları sayesinde dış ilişkilerde, biri söylemiyor ama o da mit e yerleşti sanırım. Dil puanı önemli. Ve olaya biraz geniş bakabilmek lazım. 8 Kasım 2019 tarihinde Azad Mirzade tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Dün hanımla, kadın doğum doktoruna gittik. 12630 tüp bebek parası. Yaklaşın 16-25 bin arası gen taraması için istenecek tahmini tutar. Kararımıza göre önümüzdeki ay arabayı satabilirim.[emoji3062]Sgk lı bir yere gitsene. Tuzağa düşmüş gibisin Yoksulluktan 4 kişi intihar etti. Diyeceğim bu kadar.Buna bizler ağladık ama Utanması gerekenlerden tık yok. 6 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Hayat bazen tatlı bazen kederli bazende anlaşılmaz oluyor Kimi zaman tükeniyorsun geçmişe bakıyorsun gülüp geçmen gerekiyor Yaş ilerledikçe anlıyorsun çoğu şeyi işte o zaman güçlü olman gerekiyor Yani sonuç ne kadar ağlasanda sızlasanda olacağın önüne geçemiyorsun... 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Mert Gulkokan yazdı: Sani Gerşon yazdı: Daha evlenmeden ağlıyorsun? Vallahi çarpılacaksın bak. Yemekli alkollü düğün kitlediler bir araba parası gömeceğiz ben ağlamayayım da kim ağlasın ? Mert lafım sana değil ama saçmalık başka bir şey değil, öküz alırsınız o parayla. Neymiş başlık parası yokmuş, ne farkı var? Kaçıralım kızı... 3 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Mert Gulkokan yazdı: Furkan Avcı yazdı: Mert lafım sana değil ama saçmalık başka bir şey değil, öküz alırsınız o parayla. Neymiş başlık parası yokmuş, ne farkı var? Kaçıralım kızı... Ev kurma işide hemen hemen onlarda saçma sapan adetler bana kalsa bende doyurmam milleti hevesli değilimde marmariste yemeksiz alkolsüz düğün kültürü yok millet işin hava atmasında Mert aynı şeyi yaşadım,dedim düğüne vereceğimiz parayla ev peşinatı ödeyelim vs. hanımın ailesi nuh dedi peygamber demediler.5 yıldızlı otelde içkili düğün yaptım.düğün sonrası duyduk hanımın akrabalardan,yok ben sütun arkasında kaldım,yok sahneye arkam dönük oturmak zorunda kaldım vs vs. hanım da duyunca haklıymışsın yemekli düğün konusunda, gereksiz oldu düğün dedi ama iş işten geçti.. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts