İçeriğe Yönlendir

Ağlama Duvarı

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

Bu başlığı tüm dertlerinizi dinlemek içinizi dökmek için kullanabilirsiniz. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

Şu birinci sınıf öğrencileri bitirdi beni bu sene. 😵

• Beğen 3
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

3 satır kod yazıyorsun, iki güne bitir diyorlar, anlamıyorlar. Herkese programlama öğretemem ki zorluklarını görmeleri için.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Celal Aydın

Perde asmak çok yorucu,
Ford’un direksiyonu çok sert,
Yakıt çok pahalı,
Piyasa uçmuş,
Paranın adı var değeri yok,
Belediye yollara gereken önemi vermiyor,
Hayat kısa kuşlar uçuyor.

• Beğen 4
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Viofo A129 park kiti kablosu çalışmadı namussuz

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mert Gulkokan yazdı:

30 mayıs 2020 de düğünüm var

Durumu en vahim olarak seni gördüm. 

Celal Aydın yazdı:

Yakıt çok pahalı,
Piyasa uçmuş,
Paranın adı var değeri yok 

Bunları söylemenin cezası 6 aydan başkayacakmış 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Şu anda en büyük derdim sorunum Devlet okulundaki robotik kodlama takımlarıma tema ve robotu cebimden aldım ama 330 Euro+KDV karşılığında takım masası alamamam [emoji85][emoji85]

En büyük derdim de bu olsun [emoji85][emoji85]

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Servisteyim, işe gidiyorum, gözüme sabah güneşi vuruyor. Ben de mağdurum...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun

Sigarayı her içtiğimde tiksiniyorum, tamam bırakıyorum diyorum üç saate canım tekrar istiyor, içiyorum, yine tiksiniyorum. Kısır döngüye girdim. :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celal Aydın

Bunları söylemenin cezası 6 aydan başkayacakmış 

Yürürlülüğe girdiyse yandık mı 6 ay emmi [emoji848]
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Celal Aydın yazdı:

Yürürlülüğe girdiyse yandık mı 6 ay emmi emoji848.png

Her an girebilir. 
tedbirli olmak gerek. 

Yorum bağlantısı
Hamit inan
Muhammed Lokman Tosun yazdı:

Sigarayı her içtiğimde tiksiniyorum, tamam bırakıyorum diyorum üç saate canım tekrar istiyor, içiyorum, yine tiksiniyorum. Kısır döngüye girdim. :(

chmapix kullan. Gerçekten bırakacaksan noksanlık ve can cekke hissini yok ediyor. 1.5 ay oldu ben içmeyeli

Yorum bağlantısı
Doğukan Çoktay

ford ka nın motor kısmı çok dar ne zaman tamir etmeye kalksam elim yaralanıyor.Neden bu kadar dar yaptınız arkadaşım

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Arabayı satıyorum herşeyde anlaştık, aracın camını değiştim diye ekpertizde almaktan vazgeçti. Bu nası bi kafa anlamak zor. :)

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ
Hakan Gürsu yazdı:

Arabayı satıyorum herşeyde anlaştık, aracın camını değiştim diye ekpertizde almaktan vazgeçti. Bu nası bi kafa anlamak zor. :)

Aynısı benim başıma geldi. Telefonda her şeyi söyledim. Bir tek camı söylemeyi unuttum. Yetkili serviste kasko kullanarak değiştirmiştim. Yeşil oto ekspertiz diye iki telli de bir yer var. Orada buluştuk. Aracı önce kendi kontrol etti. Sonra 55 yaşında annesini çağırdı, annesi gelince anladım değişik bir durum olduğunu. 30 yaşında adam annesi ile araba bakmaya gelir mi ya. Annesi o kadar saçma şeyler söyledi ki, anlatsam gülersiniz. Dedim ben ön camı orjinali ile değiştim. Aaaa neden söylemedin diye sitem ettiler. Ekspertise koyacak mısınız dedim? Hayır dediler tamam o zaman güle güle diyip arkama bakmadan kaçtım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu
Serkan Karadağ yazdı:

Aynısı benim başıma geldi. Telefonda her şeyi söyledim. Bir tek camı söylemeyi unuttum. Yetkili serviste kasko kullanarak değiştirmiştim. Yeşil oto ekspertiz diye iki telli de bir yer var. Orada buluştuk. Aracı önce kendi kontrol etti. Sonra 55 yaşında annesini çağırdı, annesi gelince anladım değişik bir durum olduğunu. 30 yaşında adam annesi ile araba bakmaya gelir mi ya. Annesi o kadar saçma şeyler söyledi ki, anlatsam gülersiniz. Dedim ben ön camı orjinali ile değiştim. Aaaa neden söylemedin diye sitem ettiler. Ekspertise koyacak mısınız dedim? Hayır dediler tamam o zaman güle güle diyip arkama bakmadan kaçtım.

Aynen, bende söylemeyi unuttum camın oralara bakarken, camıda değiştirdim kaskodan dedim. Baktım suratı bozuldu abi niye söylemedin. Dedim buna takıyosan sen başka araba al o zaman dedim boşu boşuna eksperetize sokma dedim. Ekpertizdeki adamlarda uyuz oldular adama, bana dedilerki abi hayırlısı olmuş böylelerine araba satılmaz zaten dediler.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Azad Mirzade

Çocuklar varken hiç bir şey yapamıyorum diye ağlıyorum şimdi çocuklar yok ama hiç bir şey yapamıyorum, sınavlar da yaklaşıyor 😮

Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

bu kış çok işim ve masrafım var,işyerimi tadilata alıcam,yarım kalan inşaat+elden geçecek 2 depo ve bahce var bunların hep ucu para para :) bunların hepsini yıllardan sonra çalışmaya ara verip yapmak istiyorum inşallahh

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...