Mehmet Göktürk 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Bu başlığı tüm dertlerinizi dinlemek içinizi dökmek için kullanabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Şu birinci sınıf öğrencileri bitirdi beni bu sene. 😵 3 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Kilimleri yıkarken tırnaklarım zarar görüyor. Madurum 2 6 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 3 satır kod yazıyorsun, iki güne bitir diyorlar, anlamıyorlar. Herkese programlama öğretemem ki zorluklarını görmeleri için. 3 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Perde asmak çok yorucu, Ford’un direksiyonu çok sert,Yakıt çok pahalı,Piyasa uçmuş,Paranın adı var değeri yok,Belediye yollara gereken önemi vermiyor,Hayat kısa kuşlar uçuyor. 4 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Viofo A129 park kiti kablosu çalışmadı namussuz 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Mert Gulkokan yazdı: 30 mayıs 2020 de düğünüm var Durumu en vahim olarak seni gördüm. Celal Aydın yazdı: Yakıt çok pahalı, Piyasa uçmuş, Paranın adı var değeri yok Bunları söylemenin cezası 6 aydan başkayacakmış 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Şu anda en büyük derdim sorunum Devlet okulundaki robotik kodlama takımlarıma tema ve robotu cebimden aldım ama 330 Euro+KDV karşılığında takım masası alamamam [emoji85][emoji85]En büyük derdim de bu olsun [emoji85][emoji85] 6 Yorum bağlantısı
İsa Acar 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Servisteyim, işe gidiyorum, gözüme sabah güneşi vuruyor. Ben de mağdurum... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Cumartesileri calismaktan nefret ediyorum Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Sigarayı her içtiğimde tiksiniyorum, tamam bırakıyorum diyorum üç saate canım tekrar istiyor, içiyorum, yine tiksiniyorum. Kısır döngüye girdim. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Bunları söylemenin cezası 6 aydan başkayacakmış Yürürlülüğe girdiyse yandık mı 6 ay emmi [emoji848] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Celal Aydın yazdı: Yürürlülüğe girdiyse yandık mı 6 ay emmi Her an girebilir. tedbirli olmak gerek. Yorum bağlantısı
Hamit inan 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Muhammed Lokman Tosun yazdı: Sigarayı her içtiğimde tiksiniyorum, tamam bırakıyorum diyorum üç saate canım tekrar istiyor, içiyorum, yine tiksiniyorum. Kısır döngüye girdim. chmapix kullan. Gerçekten bırakacaksan noksanlık ve can cekke hissini yok ediyor. 1.5 ay oldu ben içmeyeli Yorum bağlantısı
Celal Aydın 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Her an girebilir. tedbirli olmak gerek. https://www.milligazete.com.tr/amp/haber/3286703/ekonomik-krizi-elestirenlere-hapis-cezasi-mi-geliyorVay be. Ben kriz var demedim ki [emoji23]Param çok, varlığını hissedemiyorum dedim [emoji2957]Yetkililer sakin olsun, her şey yolunda.Teşekkür ediyorum uyarı için emmi. Ağladık geçti. 2 Yorum bağlantısı
Doğukan Çoktay 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 ford ka nın motor kısmı çok dar ne zaman tamir etmeye kalksam elim yaralanıyor.Neden bu kadar dar yaptınız arkadaşım 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Arabayı satıyorum herşeyde anlaştık, aracın camını değiştim diye ekpertizde almaktan vazgeçti. Bu nası bi kafa anlamak zor. 3 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Hakan Gürsu yazdı: Arabayı satıyorum herşeyde anlaştık, aracın camını değiştim diye ekpertizde almaktan vazgeçti. Bu nası bi kafa anlamak zor. Aynısı benim başıma geldi. Telefonda her şeyi söyledim. Bir tek camı söylemeyi unuttum. Yetkili serviste kasko kullanarak değiştirmiştim. Yeşil oto ekspertiz diye iki telli de bir yer var. Orada buluştuk. Aracı önce kendi kontrol etti. Sonra 55 yaşında annesini çağırdı, annesi gelince anladım değişik bir durum olduğunu. 30 yaşında adam annesi ile araba bakmaya gelir mi ya. Annesi o kadar saçma şeyler söyledi ki, anlatsam gülersiniz. Dedim ben ön camı orjinali ile değiştim. Aaaa neden söylemedin diye sitem ettiler. Ekspertise koyacak mısınız dedim? Hayır dediler tamam o zaman güle güle diyip arkama bakmadan kaçtım. 2 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Serkan Karadağ yazdı: Aynısı benim başıma geldi. Telefonda her şeyi söyledim. Bir tek camı söylemeyi unuttum. Yetkili serviste kasko kullanarak değiştirmiştim. Yeşil oto ekspertiz diye iki telli de bir yer var. Orada buluştuk. Aracı önce kendi kontrol etti. Sonra 55 yaşında annesini çağırdı, annesi gelince anladım değişik bir durum olduğunu. 30 yaşında adam annesi ile araba bakmaya gelir mi ya. Annesi o kadar saçma şeyler söyledi ki, anlatsam gülersiniz. Dedim ben ön camı orjinali ile değiştim. Aaaa neden söylemedin diye sitem ettiler. Ekspertise koyacak mısınız dedim? Hayır dediler tamam o zaman güle güle diyip arkama bakmadan kaçtım. Aynen, bende söylemeyi unuttum camın oralara bakarken, camıda değiştirdim kaskodan dedim. Baktım suratı bozuldu abi niye söylemedin. Dedim buna takıyosan sen başka araba al o zaman dedim boşu boşuna eksperetize sokma dedim. Ekpertizdeki adamlarda uyuz oldular adama, bana dedilerki abi hayırlısı olmuş böylelerine araba satılmaz zaten dediler. 3 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Çocuklar varken hiç bir şey yapamıyorum diye ağlıyorum şimdi çocuklar yok ama hiç bir şey yapamıyorum, sınavlar da yaklaşıyor 😮 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 bu kış çok işim ve masrafım var,işyerimi tadilata alıcam,yarım kalan inşaat+elden geçecek 2 depo ve bahce var bunların hep ucu para para bunların hepsini yıllardan sonra çalışmaya ara verip yapmak istiyorum inşallahh Yorum bağlantısı
Recommended Posts