Muhittin Kaplan 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 (düzenlendi) xrp yi 1,72tl den aldım. Sonra 2.01 den sattım. Biraz nakite ihtiyacım oldu. İlk gözden çıkardığım hep bu xrp oluyor. Pişman mıyım. Hayır. Şimdi kanala girermi girmez mi tekrar ona bakmak lazım. Tabi bu yazdıklarım beni bağlar. Yatırım kişiseldir. Söylediklerim Yatırım tavsiyesi değildir. 26 Kasım 2020 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Erhan Doruk yazdı: Gümledik. Şimdi tekrar alıma geçmek için dip belirlemek lazım Ben stoplu gidiyordum.. 5'ten alıp 5,50 den satıp tekrar 5'den alıp 5,20 ye stop koymuştum.. satılmış.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 bu para ile oynamalarda biri kazanacak diğeri kaybedecek. üretim olmadığı için mutlaka biri kazanırken biri kaybedecek. Bana bu ters geliyor. Faizden daha ters. 6 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 xrp yi 1,72tl den aldım. Sonra 2.01 den sattım. Biraz nakite ihtiyacım oldu. İlk gözden çıkardığım hep bu xrp oluyor. Pişman mıyım. Hayır. Şimdi kanala girermi girmez mi tekrar ona bakmak lazım. Tabi bu yazdıklarım beni bağlar. Yatırım kişiseldir. Söylediklerim Yatırım tavsiyesi değildir. Solda en üstte sağda en alttaki çizgi neye göre çizildi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Furkan Bakırel yazdı: Solda en üstte sağda en alttaki çizgi neye göre çizildi ? Şu trend galiba.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Xrp saatlik grafiği çok güzel çalıştı.. Bu çizgileri üç gün önce çizmiştim.. Nasıl oturdu yerlerine. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Şu trend galiba.. Bende arka taraf olmayınca anlayamadım Xrp saatlik grafiği çok güzel çalıştı.. Bu çizgileri üç gün önce çizmiştim.. Nasıl oturdu yerlerine. Önü çok açık ama ben aldım o yüzden batar kesin[emoji846]. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 Furkan Bakırel yazdı: Solda en üstte sağda en alttaki çizgi neye göre çizildi ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 24 saat önce bist yönetim hisselerinin %10 nu devroldu , medyadan kamuya açık bilgileri okudum ancak bilgiler gizli olduğu için yeterli bilgi yok tabii, neyse hayırlı olsun diyelim. kim, kime ne şartta kaça satıldı bilmiyoruz. İngilizlerdeki %10 luk hisse ne alemde onu da bilmiyoruz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: 24 saat önce bist yönetim hisselerinin %10 nu devroldu , medyadan kamuya açık bilgileri okudum ancak bilgiler gizli olduğu için yeterli bilgi yok tabii, neyse hayırlı olsun diyelim. kim, kime ne şartta kaça satıldı bilmiyoruz. İngilizlerdeki %10 luk hisse ne alemde onu da bilmiyoruz Bir kaç liman falan da gitti galiba. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir kaç liman falan da gitti galiba. öyleymiş ben bilgi bulamadım kamuya açık uluslararası medyamızda, zamanı gelince ecnebi kaynaklar yazar, istinyepark ın nesini almışlar bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 https://www.akdenizgercek.com/haber/34142-antalya-limani-katara-satildi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 öyleymiş ben bilgi bulamadım kamuya açık uluslararası medyamızda, zamanı gelince ecnebi kaynaklar yazar, istinyepark ın nesini almışlar bilmiyorumKatar basınına bakmak gerek. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben stoplu gidiyordum.. 5'ten alıp 5,50 den satıp tekrar 5'den alıp 5,20 ye stop koymuştum.. satılmış.. Bende ripple da stoplu gidiyordum, 5 e stop koymuştum, sabah uyamdım 5 e gelip satılmış tekrar 5.6 ya gelmiş, 5 den tekrar alım emri koydum, sonraki sabah uyandım 5 ten almış son fiyat 3,5 olmuştu. Şimdi bıraktım 4.2 lerde geziyor. 3,5 a tekrar alım koydum bekliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 Bende ripple da stoplu gidiyordum, 5 e stop koymuştum, sabah uyamdım 5 e gelip satılmış tekrar 5.6 ya gelmiş, 5 den tekrar alım emri koydum, sonraki sabah uyandım 5 ten almış son fiyat 3,5 olmuştu. Şimdi bıraktım 4.2 lerde geziyor. 3,5 a tekrar alım koydum bekliyorum.Ben ikinci dalgayı bekliyorum. Ytd Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben ikinci dalgayı bekliyorum. Ytd İnşallah sörf tahtası dalgada batmaz. Hayırlısı. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 bu para ile oynamalarda biri kazanacak diğeri kaybedecek. üretim olmadığı için mutlaka biri kazanırken biri kaybedecek. Bana bu ters geliyor. Faizden daha ters.evet vicdani bir tespit.aynı şeyi altın biriktirenlere söylüyorum.jaz dağlarına kızan adam altın almasın. siyanüre hayır diyen adam altın alıyor. memlekete dünyaya külli zarar.illaki alacaksan dolar al eur al frank al sterlin al parite al yatırım fonu al hisse al tahvil al eurobond al kira sertifikası al suluk al al al...Suç insanlarda da değil. farklı yatırım araçlarını kimse öğretmedi bize ninemizin kafasıyla yatırım Yapıyoruz.son 2 yılda kaz dağlarına da iyice kızarak altın portföyümü çok azalttım. üstte yazdığım yerlere paramı bölerek yatırım yapıyorum Xrp saatlik grafiği çok güzel çalıştı.. Bu çizgileri üç gün önce çizmiştim.. Nasıl oturdu yerlerine. rsı nin hareketli ortalamasını alıp destek direnç çizen adamm size üstat diyelim bundan sonra 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Katar basınına bakmak gerek. anlık: ana akım medyada bir konuşmacı sordu, bist kaça satıldı? ttkom ve tank paleti bedavaya verdiler?. diğeri cevapladı: nedir bu katar düşmanlığı ..... şimdi gel maskeyi anlat, hisse anlat... söz bitmiş. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 Tahir Ak yazdı: destek direnç çizen adamm size üstat diyelim bundan sonra Yok be.. anlamam ben. tesadüf. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Tahir Ak yazdı: Eyüp Çetin yazdı: Bilmeyen için borsada kazanmak sadece şans işidir bana göre. 2-3 ay kadar önce memur bir arkadaşım 100 bin lirayı Trabzonspor'a yatırdı ve 2-3 hafta içinde 200 bini geçti parası. Daha sonra 170 bine indi parası ve korktu çekti hemen. Yaklaşık 70 bin kazandı ama bir daha girer mi asla. Para borsada iken ne çektiğimi bir Allah bilir bir de ben diyor. İşi gücü bıraktım borsa takibine başladım ve her inişte yüreğim ağzıma geliyordu diyor. borsanın suçu değil. bilmediğiniz bir konuda yorum yapmaya çalıştığınızı düşünüyorum. arkadaşınız manipülatif bir hisseye yatırım yapmış. spor hisselerinin hepsi manüpile edilen borsayı yansıtmayan hisselerdir azıcık araştıran bunu bilir Zaten bildiğimi iddia etmedim ki kızmanıza gerek yok. Borsayı da suçlamadım. Hatta hiç oynamadım. Çevremde oynayanlardan gördüğüm kadarıyla şans faktörünün etkili olduğu. Bir örnek verdim sadece konuyla ilgili ve fikrimi söyledim. Sizin niye bu kadar zorunuza gitti. Borsa sizin mi? Ayrıca bu forumda herkes her işten anladığı için yorum yapmıyor. Yaşadıklarıyla ilgili birbirlerine fikirlerini sunuyorlar. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Zaten bildiğimi iddia etmedim ki kızmanıza gerek yok. Borsayı da suçlamadım. Hatta hiç oynamadım. Çevremde oynayanlardan gördüğüm kadarıyla şans faktörünün etkili olduğu. Bir örnek verdim sadece konuyla ilgili ve fikrimi söyledim. Sizin niye bu kadar zorunuza gitti. Borsa sizin mi? Ayrıca bu forumda herkes her işten anladığı için yorum yapmıyor. Yaşadıklarıyla ilgili birbirlerine fikirlerini sunuyorlar.hayır kızmak estağfurullah. sadece insanları yönlendirme veya kötü algı oluşabiliyor borsaya karşı. o yüzden söyledim 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Tahir Ak yazdı: Eyüp Çetin yazdı: Zaten bildiğimi iddia etmedim ki kızmanıza gerek yok. Borsayı da suçlamadım. Hatta hiç oynamadım. Çevremde oynayanlardan gördüğüm kadarıyla şans faktörünün etkili olduğu. Bir örnek verdim sadece konuyla ilgili ve fikrimi söyledim. Sizin niye bu kadar zorunuza gitti. Borsa sizin mi? Ayrıca bu forumda herkes her işten anladığı için yorum yapmıyor. Yaşadıklarıyla ilgili birbirlerine fikirlerini sunuyorlar. hayır kızmak estağfurullah. sadece insanları yönlendirme veya kötü algı oluşabiliyor borsaya karşı. o yüzden söyledim Ben kızmıştım ama kusura bakmayın şu anda bir şeyim yok. 😊 Üstad burada herkes istediği yorumu yapıyor gelip benim yaptığım yoruma mı takıldın. Borsayı manipüle ettiysem kusura bakmayın. 😊 1 1 Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Manipülasyon derken bugün bir habere takıldım. Eski meclis başkanımızın (çok bilinen ileri gelenlerden) yakını yıllardır bu işi yapıyormuş. Hisseyi alın diyip yükselince satıyormuş. Ciddide ceza yemiş. Ama yıllar boyuda adama dokunmamışlar. Aklıma paranın dini imanı yoktur sözü geldi, sosyal medyada bu işi yapanların çok büyük kısmı bu işin içinde. Not:Yani benim yeğenim bu işlerin içinde olsa şahsen haberim olur.:)) 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Cihaner Öztürk yazdı: Manipülasyon derken bugün bir habere takıldım. Eski meclis başkanımızın (çok bilinen ileri gelenlerden) yakını yıllardır bu işi yapıyormuş. Hisseyi alın diyip yükselince satıyormuş. Ciddide ceza yemiş. Ama yıllar boyuda adama dokunmamışlar. Aklıma paranın dini imanı yoktur sözü geldi, sosyal medyada bu işi yapanların çok büyük kısmı bu işin içinde. Not:Yani benim yeğenim bu işlerin içinde olsa şahsen haberim olur.:)) herşey yazılmaz.... nelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr var neler.... zamanın borsa başkanı bir medyada kıpkırımız idi, sözcüklere dökemedi yasaktı ama anlayan anladı, sonra görevden affedildi falan 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts