Ali Gök 23 Kasım 2020 Paylaş 23 Kasım 2020 Bu kadar ugrasana kadar 2 araba alip otoparka koysaydiniz paranz 2 ye katlardı 🥶 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2020 Paylaş 23 Kasım 2020 Ali Gök yazdı: paranz 2 ye katlardı TL de katlanması kar ettiğin anlamına gelemiyor ama, dövizde katlanmışsa iyi. Tl de katlanmışsa zengin oldum diye sevinilebilinir 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Kasım 2020 Paylaş 23 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: TL de katlanması kar ettiğin anlamına gelemiyor ama, dövizde katlanmışsa iyi. Tl de katlanmışsa zengin oldum diye sevinilebilinir Dövizde para katlamak efsane olur tabi hem döviz katlanıyor hemde kendi içinde katlanıyor titan zinciri hesabı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2020 Paylaş 23 Kasım 2020 Ali Gök yazdı: Dövizde para katlamak efsane olur tabi hem döviz katlanıyor hemde kendi içinde katlanıyor titan zinciri hesabı kar ı ikame ürünle orantılayacaksın, ekimde altın gr/ döviz sepeti kaç tl miş şimdi kaç olmuş onun üstü yüzdeler yıllık kar yazılır. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 23 Kasım 2020 Paylaş 23 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: TL de katlanması kar ettiğin anlamına gelemiyor ama, dövizde katlanmışsa iyi. Tl de katlanmışsa zengin oldum diye sevinilebilinir Ali Gök yazdı: Dövizde para katlamak efsane olur tabi hem döviz katlanıyor hemde kendi içinde katlanıyor titan zinciri hesabı Bu şu an anca kripto paralarla mümkün. Ben öğlen aldım en çok işlem gören 3 çeşit , şu an %8.5 artıdayım. Ama sert yükselişler sert düşüşleride getirir. Önemli olan alınacağı yeri bilmek. Mesela BTC den bence şu an uzak durmalı, yükseliş kanalı dışında artıyor. Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 23 Kasım 2020 Paylaş 23 Kasım 2020 Bir bisküvi markasını 3 ay bekledim, zarara sattım. Satar satmaz prime başladı. Aynısını bir sigorta şirketi yaptı. Trade için sattığım kağıt ilk kez bir daha düşmedi, alamadım aldı başını gitti. Emir iptal ettiğimi sandığım kağıt satıldı, onaya basmamışım. Yani şu basit hatalar ve sabır etmeyi öğrenmek konusunda güzel dersler aldım. Sağlam firmalardan alırım keyfime bakarım diyen arkadaşlar yanılıyor. Bu borsa o eski borsa değil. Yüksek kar açıklayan her firma dibi gördü. Zarar açıklayanlar zirve yaptı. İçi boş firmalar hala uçuyor. 20 yıldır borsada olan arkadaşım tüm ezberlerim bozuldu diyor. Bu borsada mantık yok arkadaşlar, zaten içinde olanlar görüyordur. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2020 Paylaş 23 Kasım 2020 Erhan Doruk yazdı: Mesela BTC den bence şu an uzak durmalı, yükseliş kanalı dışında artıyor. 2021 de bankaları kapatıyoruz derler ise ne olur? cevabı bulmalı , karavanı alıp nerelere kaçmalı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2020 Paylaş 23 Kasım 2020 64 ten 119 a çıkmış froto, 2019 kasım dan bugüne. dolar 5.70 ten 7.70 e. gayet başarılı bir yatıırım olrmuş bu dönem aralığında. sağlam şirket iyidir. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Kasım 2020 Paylaş 23 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: 2021 de bankaları kapatıyoruz derler ise ne olur? cevabı bulmalı , karavanı alıp nerelere kaçmalı karavan yok. dekatlon çadır var sadece. tarlada düzgün evimiz var karavan parkına çevireyim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2020 Paylaş 23 Kasım 2020 Mehmet Göktürk yazdı: dekatlon çadır var sadece. biraz güvensiz ve soğuk olur? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 24 Kasım 2020 Paylaş 24 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: 64 ten 119 a çıkmış froto, 2019 kasım dan bugüne. dolar 5.70 ten 7.70 e. gayet başarılı bir yatıırım olrmuş bu dönem aralığında. sağlam şirket iyidir. Ripple dün uçtu resmen. Dün 3.5 du şimdi 5.5tl 2 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Erhan Doruk yazdı: Ripple dün uçtu resmen. Dün 3.5 du şimdi 5.5tl Evet Bende link bekliyorum ortalamam 118. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Erhan Doruk yazdı: Ripple dün uçtu resmen. Dün 3.5 du şimdi 5.5tl 2018 eylülde 3.5 muş. o zamandan beri bekleyene göre uçan yok kaçan çok Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: 2021 de bankaları kapatıyoruz derler ise ne olur? cevabı bulmalı , karavanı alıp nerelere kaçmalı Bize öyle bı bilgi gelmedi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bize öyle bı bilgi gelmedi? korona da geliyor denmedi, Kıbrıs ta gece yatanlara, ertesi gün bankadaki tüm mevduatınız buhar olup uçacak ta denmedi, Uzan hayal kağıtlar satarken de paracıklarınız kaybolacak denmedi, denmez zaten herşeyin bir rajonu var. vesile ile denmesi de suç, Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Ben bugün borsadan büyük oranda çıktım. Panik satışların geleceği hissine kapıldım. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: 2018 eylülde 3.5 muş. o zamandan beri bekleyene göre uçan yok kaçan çok 2017 de de 0,0065 USD di. 1 Kasım'da 2 TL di. Şimdi 5.59 TL Sürekli bir artış beklememek lazım. Yükseliş trendine girince girip stop yapacak yeri iyi belirlemek lazım. Dünyada ekonomi kötü, üretim düştü, elinde sermayesi olan büyükler ne yapacak para kazanmak için alternatif yolları bulacak. Şu an popüler olan kripto paralar. İşin mantığını kavrarsanız para kazanmak kolay, yeter ki hırs yapmadan sabırla alım fiyatını beklemek ve istenen kar elde edildikten sonra satmak. İllaki tekrar alış fiyatına gelecektir. Bazen 1 günde bazen 1 yılda. Şu an fiyatı çok şişmiş durumda. Şişmemiş bulup şişmesini beklemek lazım. Mesela Tezos gibi. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Erhan Doruk yazdı: Şu an popüler olan kripto paralar. korsanların yasa dışı örgütlerin de gözdesi o kriptolar. ben almazdım, ortak gibi hissederdim kendimi korsanla Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: korsanların yasa dışı örgütlerin de gözdesi o kriptolar. ben almazdım, ortak gibi hissederdim kendimi korsanla Android cep telefonu da kullanıyorlar, iletişimi onla sağlıyor. Telefonları da kapatalım mı 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Bilmeyen için borsada kazanmak sadece şans işidir bana göre. 2-3 ay kadar önce memur bir arkadaşım 100 bin lirayı Trabzonspor'a yatırdı ve 2-3 hafta içinde 200 bini geçti parası. Daha sonra 170 bine indi parası ve korktu çekti hemen. Yaklaşık 70 bin kazandı ama bir daha girer mi asla. Para borsada iken ne çektiğimi bir Allah bilir bir de ben diyor. İşi gücü bıraktım borsa takibine başladım ve her inişte yüreğim ağzıma geliyordu diyor.borsanın suçu değil. bilmediğiniz bir konuda yorum yapmaya çalıştığınızı düşünüyorum. arkadaşınız manipülatif bir hisseye yatırım yapmış. spor hisselerinin hepsi manüpile edilen borsayı yansıtmayan hisselerdir azıcık araştıran bunu bilir 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Android cep telefonu da kullanıyorlar, iletişimi onla sağlıyor. Telefonları da kapatalım mı kaldırımda da yürüyorlar evde mi kalalaım, o örnek teşkil etmez... ayrıca sanmam havadan gelmiş kara para ile 12proXsmax falan almışlardır 25 Kasım 2020 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Muhittin Kaplan yazdı: "His" 🤔 Takozun sonu geldi, endex sıkıştı. Ekonomi kötü, pandemi çok fazla (biraz önce gerçekler nihayet açıklandı). Borsanın şu an yukarı gitmesi mantıklı gelmiyor. 1180 gapli bölgesi bekliyor diye düşünüyorum. Birde hisselerin hareketleri ve borsa yukarı gidecek diyenlerin çoğalması sonucu oluşan his. Not:Bugüne kadar milleti dinlemek yerine hislerimle kendi bildiğimi yapsam daha çok kazandıydım.:)) 3 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Kriptocular ne alemdesiniz Gümledik. Şimdi tekrar alıma geçmek için dip belirlemek lazım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts