Veysel Çiftçi 6 Kasım 2019 Paylaş 6 Kasım 2019 Merhabalar, Motora katkı eklendiğini nasıl anlayabiliriz değerli hocalarım? Konuyu aradım bulamadım hiçbir alanda o yüzden açmak istedim . Teşekkür ederim . Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Kasım 2019 Paylaş 6 Kasım 2019 Bildiğim kadarı ile anlamanın yolu yağa bakarak yok. Pahalı yöntem olarak yağı boşaltıp, yeni ve uygun vizkozitedeki yağı ekleyip, sonra duman ve eksiltme gözlemlenebilir. 4 Yorum bağlantısı
Veysel Çiftçi 6 Kasım 2019 Yazar Paylaş 6 Kasım 2019 Sani Gerşon yazdı: Bildiğim kadarı ile anlamanın yolu yağa bakarak yok. Pahalı yöntem olarak yağı boşaltıp, yeni ve uygun vizkozitedeki yağı ekleyip, sonra duman ve eksiltme gözlemlenebilir. Teşekkür ederim hocam. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Yağı gözlemleyerek veya akışkanlığını kontrol ederek tespit edilemez maalesef hele ki dizel motorlarda. Önemli bir konu ise yağdan numune alıp bu işi yapan labaratuarlardan rapor alınabilir ama maliyetlidir. Eğer kafanızda şüphe var ise, karteri söktürüp temizletin ve yağı filtreler ile bilikte değiştirin. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 yağ değişimi sonrası gariplikler başlar ise belli olur 4 Yorum bağlantısı
Veysel Çiftçi 7 Kasım 2019 Yazar Paylaş 7 Kasım 2019 Kötü olan 10 ile 30 bin arasında araç alımlarında bu konuya hiç dikkat etmiyoruz maalesef . Bilgiler için teşekkür ederim. Umarım ki en az maliyetli bir fikir veya bilgi kısa zamanda ortaya cikar. Ek olarak bu gibi ürünlerin satisi yasak olmalı aslında . Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs 2019 yılından bu yana bu konuda deneyim geliştiren varmı ? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Talha Bilgi yazdı: 2019 yılından bu yana bu konuda deneyim geliştiren varmı ? 10 bine araç alırken artık bakım yaptırmaya başladık. Başka yağlı deneyimim yok. 1 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs @Doğan Arşiray bilir anlar ama dur o z.yağcıydı. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs İlkay Başaran yazdı: @Doğan Arşiray bilir anlar ama dur o z.yağcıydı. z.yağlı güreş var? gizli gizli izliyorum evde. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: z.yağlı güreş var? gizli gizli izliyorum evde. Sarfiyat ne kadar diye izliyor olduğunu düşünmek istesem de diğer tarafım istemiyor gibi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: laboratuvar bile anlayamaz Anlarııızzz kilyonun yağını bunlara yolayacağım, üstüne ClioAT yazacağım anlamazlar, bakalım durum iyimi 24 Mayıs tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs yağlı güreş diye bir ata sporu nasıl icat oldu merak ediyor insan. kesin bir girişimcinin dahiyane fikirleri söz konusudur. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Girişimdi elinizi kolunuzu rakibin donuna sokun da dedi kesin. 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: yağlı güreş diye bir ata sporu nasıl icat oldu merak ediyor insan. kesin bir girişimcinin dahiyane fikirleri söz konusudur. Girişimcilikten çok şeylik gibi geliyor bana ama nasıl anlatsam bilemedim. Hani bir karikatür vardı, arabanın hava yastığı yerine şişme bebek koyuyorlardı da yandaki adam mühendise "çok şeysiniz mühendis bey" diyordu, bence ondan var. "Ulen şu güreşçileri bir yağlasam da bir birlerini tutamasalar, ne gülerdik beaa" 24 Mayıs tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Mahmut Yıldız yazdı: karikatür Yönetim yasakladı. Bu arada neden yasaklandı karikatürler . Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Girişimdi elinizi kolunuzu rakibin donuna sokun da dedi kesin. o bölüm çok tuhaf, evet. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Yönetim yasakladı. Bu arada neden yasaklandı karikatürler . marmara soğuk derler 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts