Talha Bilgi 13 Ocak 2021 Paylaş 13 Ocak 2021 Mustafa Yanar yazdı: Ben liquimolyturkey i tavsiye ederim, sizin dediğiniz satıcının ne olduğu net değil. haklısınız. Takitr sizin tabiki. bizim konyada elimizin altında olunca sahibi ise araçlar konusunda bilgi sahibi olunca biz güvenerek gidip alıyoruz anlaşmalı servislerid e var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Haziran 2021 Yazar Paylaş 18 Haziran 2021 Arabaya sahte yağ koymuşlar sanırım. Motorun bizim Cruze ile aynı. Varyatörü bozulmuş tayzik subabına kadar tıkanmış. Saçma bir ses çıkarıyor . Ayrca Nisa oto mikrofon kullanmaya başlamış https://youtu.be/ODAZ4rq8HNM Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 (düzenlendi) Shell Helix HX8,Ultra ve Mobil1 ESP serileri ile 3. yağ değişiminde sahte yağdan kalan yanıklar temizlenir kanısındayım. HX8 benim yağ kontrol çubuğunun ucunu bile parlatmıştı. Zira her 1 gram HX8 yağının %10.1'lik kısmı KOH(Potasyum Hidroksit)'dan oluşuyor. 18 Haziran 2021 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Haziran 2021 Yazar Paylaş 18 Haziran 2021 Bir sonraki yağ değişiminde, bir miktar yağı boşaltıp içine yağ temizleme katkısı koyup biraz çalıştıracam. En iyi yap temizleme katkısını @Koray Demir bilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 başka coğrafyada sanayilerde arızaya sebep arayıp portundan uyduran profesörler yoktur, gözlerim yaşardı. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: başka coğrafyada sanayilerde arızaya sebep arayıp portundan uyduran profesörler yoktur, gözlerim yaşardı. Başka coğrafyada "sanayi" var mı? Workshop filan görmüştüm ama 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 yani, sanayi işte, ağız alışkanlığı yoksa sanayi değil Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Bir sonraki yağ değişiminde, bir miktar yağı boşaltıp içine yağ temizleme katkısı koyup biraz çalıştıracam. En iyi yap temizleme katkısını @Koray Demir bilir. LIQUI MOLY Engine Flush Plus 2657 Bu ürünü kullanıyorum gayet memnunum https://www.hepsiburada.com/liqui-moly-engine-flush-plus-2657-pm-HB00000HYR3C Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Haziran 2021 Paylaş 19 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Bir sonraki yağ değişiminde, bir miktar yağı boşaltıp içine yağ temizleme katkısı koyup biraz çalıştıracam. En iyi yap temizleme katkısını @Koray Demir bilir. ne gerek varki? iki kez yag degistirmen lazim en az. cevreye ve paraya yazik. Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 19 Haziran 2021 Paylaş 19 Haziran 2021 Castrol Edge ve Mobil ESP iyidir. Sahte yağ çok piyasada en çokta castrolün sahtesi var. Yağ katkısına karşıyım. Gerçi motora yapılan her türlü katkıya karşıyım. Performans düşerse eğer paraya kıyıp enjektör turbo bakımı ve dpf temizliği yaptırıp kafa rahat devam. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Dogan Arsiray yazdı: ne gerek varki? iki kez yag degistirmen lazim en az. cevreye ve paraya yazik. Birçok markada durulamaya gerek olmadığına dair ibare var artık. Elbette sürekli kullanmamak lazım fakat 50000 de 1 veya yağ bakımları çok aksamış ise o çerçevede kullanılabilir. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 ne sikayet var da gerek olsun? zaten omur boyu kirlenip degistirilen yag soz konusu. tam pazarlama basarisi bana gore. yag katilasacak donacak tikayacak duruma geldiyse bir sebeple, o motorun sokulmesi gerekir. bir sise kimyasal onu cozmez. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Haziran 2021 Yazar Paylaş 20 Haziran 2021 (düzenlendi) Dogan Arsiray yazdı: ne gerek varki? iki kez yag degistirmen lazim en az. cevreye ve paraya yazik. Öyle değil. Şu an motordaki yağın birazı zamanla eksilecek. Ben son gün motora temizleme katkısı ekliycem. 30 dakika kullanıp tamircide boşaltıcam. Fazladan 5 litre yağ kullanmıycam. 20 Haziran 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Temizleme katkısıyla yol yapılmaz ama. 10 dk rölantide çalıştıracaksın. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 (düzenlendi) Bu nedir gerçekten. Sahte yağın da bi adabı olur. Ya da şu merdiven altı katkılardan koydular 25 Ağustos 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Sahte yağ koymak ustacıkların da işine geliyor. Hem satışından daha fazla kazanıyorlar hem de araç arıza yapınca tamir geliri oluyor 😄 Bizim pejoya özellikle kılavuzunda yazan motul 0-30 yağ buldum aldım. N11 den kendi bayisinden orjinal geldi. Son bakımda dikkat etmemiştim ancak ustacık 10-40 koymuş. Motor da bi garip çalışıyordu belki de bundandı. Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu nedir gerçekten. Sahte yağın da bi adabı olur. Ya da şu merdiven altı katkılardan koydular Vay arkadaş o katman nedir öyle, usta öyle demiş ama sahte yağ işi değil sanki. Bir ara aracının motoruna her türlü kimyasalı doldurup kullanan bir çılgın youtuber vardı onun arabası olmasın bu? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 M. Asım Kahraman yazdı: Vay arkadaş o katman nedir öyle, usta öyle demiş ama sahte yağ işi değil sanki. Bir ara aracının motoruna her türlü kimyasalı doldurup kullanan bir çılgın youtuber vardı onun arabası olmasın bu? Siyah Zavallı Astra'dan mı bahsediyorsun ? // Bu başka bir şey, yapı değiştirmiş resmen. Sahte yağın bile bir oluru var çökelme desen değil resmen ısıdan slikonlaşmış bir malzeme. Her zaman Sertifikalı İnternet satıcılarından almaya gayret gösteririm. Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Çağrı Alaf yazdı: Siyah Zavallı Astra'dan mı bahsediyorsun ? Buldum vicdansızı, bir videosunda Ford Ranger'a 11lt Bim ayçiçek yağı koyup 100km yol gitmiş. Astra'yı değişensiz boyasız fırsat aracı olarak okutmuş sanırım görünmüyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Ekim 2021 Yazar Paylaş 7 Ekim 2021 Bu benim sahte sandığım motor yağı. Sekiz silindir videosu izledikten sonra benim motor yağının orjinal olduğunu anladım.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ekim 2021 Paylaş 8 Ekim 2021 Ali Darbaz yazdı: Bu benim sahte sandığım motor yağı. Sekiz silindir videosu izledikten sonra benim motor yağının orjinal olduğunu anladım.. Rolex’in bir çakmaları var, rolex’ten daha iyi Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Kutudan da ayrım yapmakta imkansız gibi adamlar çok teknik çalışmışlar ne dersiniz arkadaşlar konu hakkında [emoji854]http://cloud.tapatalk.com/s/620ca065c6b78/727bdf97131573429dd158d2f1c94671.mp4 1 1 1 Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Erkan Işık yazdı: Serkan bey nasıl ayırt edecegiz abi çok profesyonel baskı ve kutu tasarımı yapmış adamlar. malesef ayırt etmek zor gibi, kutu içi hologramlı folyo kapağına kadar aynı yapmışlar. internette satılan castrollerin %80 i sahte demek oluyor bu videoya göre. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts