Erdoğan Temur 23 Kasım 2020 Paylaş 23 Kasım 2020 100m2 lik yeni evde alt üst boş. Kablosuz oda termostatı 24, kombide 55 derece ayarlı. 24 saatlik döngüde 3 gündür takip ediyorum. 5-6m3 tüketim var. normal mi? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Kasım 2020 Paylaş 23 Kasım 2020 100m2 lik yeni evde alt üst boş. Kablosuz oda termostatı 24, kombide 55 derece ayarlı. 24 saatlik döngüde 3 gündür takip ediyorum. 5-6m3 tüketim var. normal mi?En üst katta oturuyorum şu an 6 metreküp tüketim var. Termostat mevcut. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Kasım 2020 Paylaş 23 Kasım 2020 Erdoğan Temur yazdı: 100m2 lik yeni evde alt üst boş. Kablosuz oda termostatı 24, kombide 55 derece ayarlı. 24 saatlik döngüde 3 gündür takip ediyorum. 5-6m3 tüketim var. normal mi? M3 hesabı yanıltır. Faturanızda enerjiye dönüşüm hali yazar. Gazın karışımı, sıcaklık değerleri m3 hesabını değiştirir. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 23 Kasım 2020 Paylaş 23 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: Erdoğan Temur yazdı: 100m2 lik yeni evde alt üst boş. Kablosuz oda termostatı 24, kombide 55 derece ayarlı. 24 saatlik döngüde 3 gündür takip ediyorum. 5-6m3 tüketim var. normal mi? En üst katta oturuyorum şu an 6 metreküp tüketim var. Termostat mevcut. Hocam öyle dedin bende termostatı salondan aldım çocukların odasına koydum. Oda daha küçük olduğu için daha çabuk 24c ye ulaşır daha az yakar diye düşündüm. Yarın göreceğiz artık. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 23 Kasım 2020 Paylaş 23 Kasım 2020 Erdoğan Temur yazdı: Hocam öyle dedin bende termostatı salondan aldım çocukların odasına koydum. Oda daha küçük olduğu için daha çabuk 24c ye ulaşır daha az yakar diye düşündüm. Yarın göreceğiz artık. Odadaki petek kucuktur buyuk ihtimalle. Salon da istenilen dereceye gelmeyebilir. Konforsuz olur. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 24 Kasım 2020 Paylaş 24 Kasım 2020 Eren Gökmen yazdı: Odadaki petek kucuktur buyuk ihtimalle. Salon da istenilen dereceye gelmeyebilir. Konforsuz olur. evet salon 23 dereceydi sabah ama çokta fark edilir sıcaklık değil. Gaz sarfiyatı olarak tasarruf ettiğim kesin. 24 saatin tamamlanmasını bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Kasım 2020 Paylaş 24 Kasım 2020 Hocam öyle dedin bende termostatı salondan aldım çocukların odasına koydum. Oda daha küçük olduğu için daha çabuk 24c ye ulaşır daha az yakar diye düşündüm. Yarın göreceğiz artık.Termostat salonda benim. Oda kapıları açık bırakıyorum. 3 tane odada termostatik vana var bazen kombi çalışırken termostatik vana devrede oluyor oda sıcak olduğu için. Petekleri büyüttüm en büyük petegim 90 cm idi şimdi en küçüğü 90 cm koridorda. Senin yaptığın şekilde dengeli bir ısınma olmaz diye düşünüyorum oda kısa sürede ısınır ama ev ısınmaz. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Kasım 2020 Paylaş 24 Kasım 2020 Havalar yumuşak olduğunuzdan ortalamamız 4 m3 civarında. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 24 Kasım 2020 Paylaş 24 Kasım 2020 Kombi tamiri yapan bir arkadaşımla sohbet esnasında alt filtreleri falan temizleyeceğimden bahsettim. Genleşme tankına hava basmamız lazım geliş gidiş uğrayayım sana 2 dk basarız dedi. Kombide bir anormallik yok basınç vs her sey stabil. Ona da belirttim bu durumu olsun düşmüştür o basalım dedi. Çalışana dokunma mantığında olan biri olarak kurcalatsım yok. Düşme vs durumu olmuş mudur? Bunun bir belirtisi var mı? Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 24 Kasım 2020 Paylaş 24 Kasım 2020 Tahir İlter yazdı: Kombi tamiri yapan bir arkadaşımla sohbet esnasında alt filtreleri falan temizleyeceğimden bahsettim. Genleşme tankına hava basmamız lazım geliş gidiş uğrayayım sana 2 dk basarız dedi. Kombide bir anormallik yok basınç vs her sey stabil. Ona da belirttim bu durumu olsun düşmüştür o basalım dedi. Çalışana dokunma mantığında olan biri olarak kurcalatsım yok. Düşme vs durumu olmuş mudur? Bunun bir belirtisi var mı? Eski kombide 3 yollu vana değiştirmiştim. usta genleşme tankını ölçtü sonra tanka hava basmıştı. Arkadaşınızda tankı ölçüp ona göre hava basacaktır diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 24 Kasım 2020 Paylaş 24 Kasım 2020 Önce kendin bas bisiklet pompasıyla dedi. Sonra sen ölçemezsin ben geleyim dedi. Ölçecektir sanırım. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Kasım 2020 Paylaş 24 Kasım 2020 Lastik basınç ölçer iş görür mü ki [emoji16] Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 24 Kasım 2020 Paylaş 24 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: Lastik basınç ölçer iş görür mü ki Onunla ölçüyorlar zaten 2 Yorum bağlantısı
ismail Karacan 24 Kasım 2020 Paylaş 24 Kasım 2020 Merhaba protherm jaguar kombim mevcut.oda termostatini resimdeki görüldüğü gibi bagladim.Lakin şöyle bir sorunum var.ornegin oda sicakligini 24 e ayarliyorum.ev sıcaklığı 15 veya 20 dk icinde istenilen sicakliga gelmedigi durumda, kombi oda termostati yokmus gibi eski düzeninde calisiyor .istenilen oda sicakligina gelmeden kombi kendini kapatiyor.yani yanmasi gerekirken yanmiyor.acaba baglantiyi mi yanlis yaptim.bu kombinin oda termostati baglantisini bilen arkadaslar yardimci olursaniz memnun olurum.tesekkurler Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Kasım 2020 Paylaş 24 Kasım 2020 Merhaba protherm jaguar kombim mevcut.oda termostatini resimdeki görüldüğü gibi bagladim.Lakin şöyle bir sorunum var.ornegin oda sicakligini 24 e ayarliyorum.ev sıcaklığı 15 veya 20 dk icinde istenilen sicakliga gelmedigi durumda, kombi oda termostati yokmus gibi eski düzeninde calisiyor .istenilen oda sicakligina gelmeden kombi kendini kapatiyor.yani yanmasi gerekirken yanmiyor.acaba baglantiyi mi yanlis yaptim.bu kombinin oda termostati baglantisini bilen arkadaslar yardimci olursaniz memnun olurum.tesekkurlerKombi kaç derecede? Termostatı sormuyorum o yüzden detaylandıralım. Yorum bağlantısı
ismail Karacan 24 Kasım 2020 Paylaş 24 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: ismail Karacan yazdı: Merhaba protherm jaguar kombim mevcut.oda termostatini resimdeki görüldüğü gibi bagladim.Lakin şöyle bir sorunum var.ornegin oda sicakligini 24 e ayarliyorum.ev sıcaklığı 15 veya 20 dk icinde istenilen sicakliga gelmedigi durumda, kombi oda termostati yokmus gibi eski düzeninde calisiyor .istenilen oda sicakligina gelmeden kombi kendini kapatiyor.yani yanmasi gerekirken yanmiyor.acaba baglantiyi mi yanlis yaptim.bu kombinin oda termostati baglantisini bilen arkadaslar yardimci olursaniz memnun olurum.tesekkurler Kombi kaç derecede? Termostatı sormuyorum o yüzden detaylandıralım. Kombi 50 derececede çalışıyor Yorum bağlantısı
Arif Aykın 24 Kasım 2020 Paylaş 24 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: Lastik basınç ölçer iş görür mü ki İş görüyor abi. Normal lastik pompasıyla basıyorlar ama kaç bar bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 24 Kasım 2020 Paylaş 24 Kasım 2020 Kombi 50 derececede çalışıyor 55 yap bence abi termostat takılı kombiler genelde yüksek işi tavsiye ediliyor Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: En üst katta oturuyorum şu an 6 metreküp tüketim var. Termostat mevcut. 3 m3 ile 24 saati tamamladık. 1 hafta daha takip edeceğim. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Arif Aykın yazdı: İş görüyor abi. Normal lastik pompasıyla basıyorlar ama kaç bar bilmiyorum. Biraz baktım, 1 bar yapıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Kasım 2020 Yazar Paylaş 25 Kasım 2020 44 tl su 45 tl elektrk 335 tl (abonman ücreti taksidi dahil) doğalgaz gelmiş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Kasım 2020 Yazar Paylaş 25 Kasım 2020 Mert Gulkokan yazdı: hala ışıklar kapalı mı oturuyorsunuz evde ? 45 tl elektrik şaka gibi benim evdeki tüm ürünler a plus bilmem kaç... Ne kapalısı, bizdeki tüm ampüller tasarruflu. Her yer aydınlık. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Mert Gulkokan yazdı: hala ışıklar kapalı mı oturuyorsunuz evde ? 45 tl elektrik şaka gibi benim evdeki tüm ürünler a plus bilmem kaç... Sabah sabah sesli güldürdün 45 tl yide kombi harçamış. Bu arada sen makine mühendisiydin ne zaman tornacı oldun 😄 Mert Gulkokan yazdı: 45 tl elektrk Hocam ayıp ediyorsun 45 in başına 1 - 2 bişey koy. yoksa biz kafayı yeriz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Kasım 2020 Yazar Paylaş 25 Kasım 2020 Mert Gulkokan yazdı: benim evdeki tüm ampüller bilmem ne özellikle Philips led ampül sene başında tüm ampüllere 350 tl ödedim sırf az gelsin diye beyaz eşyaların hepsi bekodan 2020 model a+++ falan 2 kişiyiz evde 160 tl nere 45 tl nere yahu bizim apartmana hep düşük geliyor. Sizin bölge zengin muhit olsa gerek. Yorum bağlantısı
Recommended Posts