Onur Doğan 18 Ocak 2020 Paylaş 18 Ocak 2020 Aralik ayı 189TL; ev 2+1, evde olmayinca 17 dereceye düşürüyorum eve gelince 20 dereceye çıkartıyorum. Oda termostati mevcut. 3 yıllık bina yalıtım mevcut. En üst kat binanın 4 tarafı açık, açık çatı üstü saçla kapalı. Bakalım ocak ayında ne gelecek tahminim 360 civarı.. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 19 Ocak 2020 Paylaş 19 Ocak 2020 Eyüp Çetin yazdı: Doğalgaz nasıl kullanılır? 😊 biraz önce izledim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ocak 2020 Yazar Paylaş 20 Ocak 2020 Beyler, Az önce fatura ödedim.. 295 tl doğalgaz gelmiş. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ocak 2020 Yazar Paylaş 20 Ocak 2020 Servet Aydın yazdı: Öh. Evde dana mı pişirdiniz odada Kızım hasta abi, +5 derece açtım kombiyi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Ocak 2020 Paylaş 20 Ocak 2020 Haftasonu şehirdışına çıkarken 20 dereceye indirip bıraktım termostatı. Dün akşam üstü gelince 24 yaptım ama evi 22 dereceye getirmesi bayaa uzun sürdü. Kombi eco mode da çalışıyor aynı zamanda. ecoyu kapatmak veya bu gibi durumlarda hızlı ısıtmak için farklı bir yol var mıdır? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ocak 2020 Yazar Paylaş 20 Ocak 2020 Babam 22 gündür züvasda, 220 tl fatura gelmiş 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ocak 2020 Paylaş 20 Ocak 2020 Haftasonu şehirdışına çıkarken 20 dereceye indirip bıraktım termostatı. Dün akşam üstü gelince 24 yaptım ama evi 22 dereceye getirmesi bayaa uzun sürdü. Kombi eco mode da çalışıyor aynı zamanda. ecoyu kapatmak veya bu gibi durumlarda hızlı ısıtmak için farklı bir yol var mıdır?Termostatla alakali sanirim bende turbo mod var. Acinca veriyor coskuyu. Hatta sicak su ariza yapmisti. Turbo modu acinca petegi isitirken sicak suyuda isitti 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ocak 2020 Paylaş 20 Ocak 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Haftasonu şehirdışına çıkarken 20 dereceye indirip bıraktım termostatı. Dün akşam üstü gelince 24 yaptım ama evi 22 dereceye getirmesi bayaa uzun sürdü. Kombi eco mode da çalışıyor aynı zamanda. ecoyu kapatmak veya bu gibi durumlarda hızlı ısıtmak için farklı bir yol var mıdır? Eco ve normal mod tuşu olmalı kombi de Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Ocak 2020 Paylaş 20 Ocak 2020 Ali Darbaz yazdı: Babam 22 gündür züvasda, 220 tl fatura gelmiş Selçuk Bakış yazdı: Bu arada bu ayda 220 TL faturam geldi ısınma. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Ocak 2020 Paylaş 20 Ocak 2020 Termostatla alakali sanirim bende turbo mod var. Acinca veriyor coskuyu. Hatta sicak su ariza yapmisti. Turbo modu acinca petegi isitirken sicak suyuda isitti Öyle civcivli özellikler yok bende 4 teker 1 motor termostat boş paket Eco ve normal mod tuşu olmalı kombi de Eco açık/kapalı var abi normal dediğin kapalıdır heralde. Boynuz kulağı geçmiş, Ali İstanbul’da sen Züvasta 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Ocak 2020 Paylaş 20 Ocak 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Öyle civcivli özellikler yok bende 4 teker 1 motor termostat boş paketEco açık/kapalı var abi normal dediğin kapalıdır heralde.Boynuz kulağı geçmiş, Ali İstanbul’da sen Züvasta Yalıtım farkı 😀 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ocak 2020 Yazar Paylaş 20 Ocak 2020 yahu ben diyomki babam 22 gündür züvasda evine 220 tl gelmiş. Ben 24 saat kullanıyom 295 gelmiş. Boş eve 220 geldiyse, bana 295 geldiyse ben ne yapayım daha Yorum bağlantısı
Arif Aykın 21 Ocak 2020 Paylaş 21 Ocak 2020 (düzenlendi) Fatih Mehmet Uslu yazdı: 1.5 senelik demirdöküm nitromix yoğuşmalı kombide bir sorun var, bugün servis gelecek ama önden bilgi sahibi olmak istedim, internette de net bilgi bulamadım. Kombi petekleri ayarladığım derecede ısıtıyor. Petekler 50 derece, sıcak su 49 derecede ayarlı. Sıcak su musluğunu açtığımda kombiden tıkırtılar gelmeye başlıyor ve petek sıcaklığı 50 ye ayarlı olmasına rağmen 75 derecelere çıkıyor. 1.ci sorun ses neden geliyor olabilir. Aklıma kireç geliyor çünkü burda sular çok kireçli. 2.sorun ise ben sıcak su musluğunu açmama rağmen sıcak su ısısı değil peteklere giden suyun ısısı aşırı yükseliyor. Servis bakım yaptırmamışsınız 100 liraya bakım yaparız dedi ama size de bir danışayım dedim. Bu arada herhangi bir arıza vermedi. Bilmiyorum problem çözüldü mü benimde 4 senelik nitromix cihazda bu problem olmuştu genleşme tankına hava bastılar ve Filtreler temizlendi normale döndü. 21 Ocak 2020 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Ocak 2020 Paylaş 21 Ocak 2020 Arif Aykın yazdı: Bilmiyorum problem çözüldü mü benimde 4 senelik nitromix cihazda bu problem olmuştu genleşme tankına hava bastılar ve Filtreler temizlendi normale döndü. Genleşme tankının havasının azalması bir sorun yani. Basınç ne olmalı burada? Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 21 Ocak 2020 Paylaş 21 Ocak 2020 Mahmut Yıldız yazdı: Genleşme tankının havasının azalması bir sorun yani. Basınç ne olmalı burada? genlesme tankında hava olmazsa bar düşük gözüküyor suyu veriyoruz kombiye 1,5 barda olması lazımken genlesme tankında hava olmadıgı için 2 lere 3lere kadar cıkıyor sonra kombi calısırken ısınır bar yükseliyor dahada su bırakıyor cıktıgım evde öyle olmuustu 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 21 Ocak 2020 Paylaş 21 Ocak 2020 Mahmut Yıldız yazdı: Genleşme tankının havasının azalması bir sorun yani. Basınç ne olmalı burada? Aynen okay beyin dediği gibi durum oluşur 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Ocak 2020 Paylaş 21 Ocak 2020 Ali Darbaz yazdı: yahu ben diyomki babam 22 gündür züvasda evine 220 tl gelmiş. Ben 24 saat kullanıyom 295 gelmiş. Boş eve 220 geldiyse, bana 295 geldiyse ben ne yapayım daha Yahu diyorum ki Bende 30 gündür suvastayim banada 220 geldi 😄 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 24 Ocak 2020 Paylaş 24 Ocak 2020 Aşırı tavsiye üzerine bugun Cosa v4 akıllı termostat aldım. 400 TL bir yılda anca çıkaracak parasını ama bakalım inşallah ödediğimiz paraya değer. 2 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 24 Ocak 2020 Paylaş 24 Ocak 2020 Bana da 474 tl fatura geldi bu ay. Petekleri temizlettim ev daha iyi ısındı. 267 m3 gaz tüketimi olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Ocak 2020 Paylaş 24 Ocak 2020 (düzenlendi) Fatih Mehmet Uslu yazdı: 1.5 senelik demirdöküm nitromix yoğuşmalı kombide bir sorun var, bugün servis gelecek ama önden bilgi sahibi olmak istedim, internette de net bilgi bulamadım. Kombi petekleri ayarladığım derecede ısıtıyor. Petekler 50 derece, sıcak su 49 derecede ayarlı. Sıcak su musluğunu açtığımda kombiden tıkırtılar gelmeye başlıyor ve petek sıcaklığı 50 ye ayarlı olmasına rağmen 75 derecelere çıkıyor. 1.ci sorun ses neden geliyor olabilir. Aklıma kireç geliyor çünkü burda sular çok kireçli. 2.sorun ise ben sıcak su musluğunu açmama rağmen sıcak su ısısı değil peteklere giden suyun ısısı aşırı yükseliyor. Servis bakım yaptırmamışsınız 100 liraya bakım yaparız dedi ama size de bir danışayım dedim. Bu arada herhangi bir arıza vermedi. dün babamlarım maktek ruby kombiye ağır bakım yaptım, fana kadar temizledim, geçen sene servis yapmıştı bu sene ben evde olunca işi bitirdim, gayet kolaymış, sıfır kir çıktı, fan bile temiz sayılırdı bu arada ne öğrendim, eğer sıcak suyu açtığında petek ısısı artıyorsa 3 yollumuydu neydi o vanada sorun olabilir, yana vana kaçırıyordur yada üstündeki vanayı ayarlayan motor görevini yapamıyordur... test kolay, kombiyi kapat su soğusun petekler falan, sonra yazlık moda al kalorifer kapalı kullanım suyu açık mod, sadece sıcak su versin yani, aç kombiyi sonra sıcak suyuda aç (banyo- mutfak çeşmelerinden birini yani kullanım suyunu aç, kalorifer değil) ve sıcak su gelince bak bakalım peteklere su veriyormu, kaloriferlere sıcak su gidiyorsa dediğim arıza vardır, vana su kaçırıyordur... 24 Ocak 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 25 Ocak 2020 Paylaş 25 Ocak 2020 Fatih Evcin yazdı: Aşırı tavsiye üzerine bugun Cosa v4 akıllı termostat aldım. 400 TL bir yılda anca çıkaracak parasını ama bakalım inşallah ödediğimiz paraya değer. 14 şubatta kargoya verileceğini geç fark ettiğim için iade ettim 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 25 Ocak 2020 Paylaş 25 Ocak 2020 Fatih Evcin yazdı: 14 şubatta kargoya verileceğini geç fark ettiğim için iade ettim yaza ne kalmıstı oysaki 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 26 Ocak 2020 Paylaş 26 Ocak 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: dün babamlarım maktek ruby kombiye ağır bakım yaptım, fana kadar temizledim, geçen sene servis yapmıştı bu sene ben evde olunca işi bitirdim, gayet kolaymış, sıfır kir çıktı, fan bile temiz sayılırdı bu arada ne öğrendim, eğer sıcak suyu açtığında petek ısısı artıyorsa 3 yollumuydu neydi o vanada sorun olabilir, yana vana kaçırıyordur yada üstündeki vanayı ayarlayan motor görevini yapamıyordur... test kolay, kombiyi kapat su soğusun petekler falan, sonra yazlık moda al kalorifer kapalı kullanım suyu açık mod, sadece sıcak su versin yani, aç kombiyi sonra sıcak suyuda aç (banyo- mutfak çeşmelerinden birini yani kullanım suyunu aç, kalorifer değil) ve sıcak su gelince bak bakalım peteklere su veriyormu, kaloriferlere sıcak su gidiyorsa dediğim arıza vardır, vana su kaçırıyordur... Bu şekilde denemedim ama bakım sonrası sorun düzeldi. Filtreden çamur rengi taşlar çıktı. Şu an herşey normal. Yorum bağlantısı
Recommended Posts