Talha Bilgi 25 Mart 2021 Paylaş 25 Mart 2021 Ahmet Kiriş yazdı: Bir aydınlanma geldi sanki Üstad hayırlı olsun bende düşünüyorum, Delici yada yayıcı hangisini tavsiye edersiniz ? Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 25 Mart 2021 Yazar Paylaş 25 Mart 2021 Talha Bilgi yazdı: Üstad hayırlı olsun bende düşünüyorum, Delici yada yayıcı hangisini tavsiye edersiniz ? Teşekkür ederim. Bu aldığımın sağlı sollu 4 sırası delici, gerisi yayıcı. Karışık alırsanız daha iyi olur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Mart 2021 Paylaş 25 Mart 2021 Ahmet Kiriş yazdı: 2 taraf sürgülü camlı, kilitli, üstü çadır ve 2 kişi taşıyacak şekilde kafes ile güçlendirildi. Çadır siparişi 140x210 olarak verildi. Üst sepet sökülüp aydınlatmalar arka atkıya aktarılacak, 16 jant 35 a/t lastik sonrası kapı stickerları da yapılınca finallemiş olunacak gibi. bitince ne olacak tam binmelik yapıyorsun bütün eksikleri tamamlayıp sonra satıyorsun. inşallah buda bitince satmazsın. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 25 Mart 2021 Yazar Paylaş 25 Mart 2021 (düzenlendi) Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bitince ne olacak tam binmelik yapıyorsun bütün eksikleri tamamlayıp sonra satıyorsun. inşallah buda bitince satmazsın. Uğraşmaya başlamışsa insan, bil ki hevesi kaçmaya yakındır. Malum benim rekorum 2 sene 3 ay bir araçta. Ben sadece gözüme hitap edecek keyifli bir model haline getiriyorum. Sonrasında yapacak bişey kalmayınca sıkılıyorum. Satıp yenisine bakıyorum. Sanayide vakit geçirmek gençleştiriyor diyorlar. Benim hevesim 2006-2010 arası 4 sene Irakta F150, F350, GMC Suburban, Ford expedition, dodge durango, Hummer H2-H3 gibi araçlar kullandıktan sonra kalmadı. O modellere burada yaklaşılmıyor. Bizde kendi çapımızda. 3.7 Cherokee, 3.2 wildtrak vs takılıyoruz, tekerlekli götürgeç nihayetinde ✌️ 25 Mart 2021 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 15 Nisan 2021 Yazar Paylaş 15 Nisan 2021 Sepeti indirdik, çadırı bindirdik. [emoji554]️Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 11 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 15 Nisan 2021 Yazar Paylaş 15 Nisan 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hey maşallah Öndeki ledi bulunduğu yerin altına plaka üzerine aktaracağım. Ford logosu kapanmış demenden kurtulayım 😁 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Nisan 2021 Paylaş 15 Nisan 2021 O çadır seni taşıyacak mı. ? VeLed oraya olmamış. Lazım değilse sök 1 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 16 Nisan 2021 Paylaş 16 Nisan 2021 Öndeki ledi bulunduğu yerin altına plaka üzerine aktaracağım. Ford logosu kapanmış demenden kurtulayım [emoji16]O zamanda plaka okunmuyor diye sorun olmasın Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 16 Nisan 2021 Yazar Paylaş 16 Nisan 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: O çadır seni taşıyacak mı. ? Ve Led oraya olmamış. Lazım değilse sök Çadırın altı 18 mm su kontraplağı, çadırdan önce kabinin üstüne çıkıp zıpladım. Bence başarılı bir test oldu. Led demirin altına gelecek, plaka az aşağı inecek. Bakarsın katlanır plakalık koyar vincin önüne alırım. Ercüment Yıldırım yazdı: Ahmet Kiriş yazdı: Öndeki ledi bulunduğu yerin altına plaka üzerine aktaracağım. Ford logosu kapanmış demenden kurtulayım O zamanda plaka okunmuyor diye sorun olmasın Plakayı da aşağı alacağım hocam, sıkıntı çıkmaz. 👍🏽 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Nisan 2021 Paylaş 16 Nisan 2021 Ahmet Kiriş yazdı: çadırdan önce kabinin üstüne çıkıp zıpladım. Gayet yeterli bir test olmuş Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2021 Araç muayene sorunsalı; Malum araca takılıp ruhsata veya herhangi biryere tescil edilmeyenler; Vinç, Ön demir koruma, Arka çelik tampon, Aşırı aydınlatma, Muayeneden kalma sebebi; Arka sis farı kırmızı yanmıyor. 😂 Ağır kusurlu olan fabrika çıkışı sarı yanan sis farını, şeffaf kırmızı folyo yapıştırmak suretiyle kırmızıya çevirmiş, 3 saat Tüvde bekledikten sonra, araç muayeneden geçmiştir. ✌️ 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Araç muayene sorunsalı; Malum araca takılıp ruhsata veya herhangi biryere tescil edilmeyenler; Vinç, Ön demir koruma, Arka çelik tampon, Aşırı aydınlatma, Muayeneden kalma sebebi; Arka sis farı kırmızı yanmıyor. [emoji23] Ağır kusurlu olan fabrika çıkışı sarı yanan sis farını, şeffaf kırmızı folyo yapıştırmak suretiyle kırmızıya çevirmiş, 3 saat Tüvde bekledikten sonra, araç muayeneden geçmiştir. [emoji3577] Duruyor mu bu hala ya Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 10 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Duruyor mu bu hala ya Allah sigortacının da hayırlısını versin. Poliçeleri iptal etmemiştir inşallah. 😂😂😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Ahmet Kiriş yazdı: Allah sigortacının da hayırlısını versin. Poliçeleri iptal etmemiştir inşallah. 😂😂😂 Yok yok etmedim Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Ahmet Kiriş yazdı: Ağır kusurlu olan fabrika çıkışı sarı yanan sis farını, şeffaf kırmızı folyo yapıştırmak suretiyle kırmızıya çevirmiş, 3 saat Tüvde bekledikten sonra, araç muayeneden geçmiştir. ✌️ Fabrika çıkışlı arka sis farının sarı yanmasında bir yanlışlık var. Muhtemelen ampulu patlamış ve PR21W kodlu ampul pahalı olduğu için ucuz olan P21W kodlu ampul takılmıştır. P21W sarı yanar. PR21W kırmızı yanar. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Nihat Palolu yazdı: PR21W kırmızı yanar. PR21W ilk defa duyuyorum. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: PR21W ilk defa duyuyorum. Fordlarda fabrikasyon tip PR21W. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: PR21W ilk defa duyuyorum. Şeffaf camlı stoplar için üretiliyorlar. Ampul stop yuvasının içinde görünmüyor ama çalışınca kırmızı ışık yayıyor. https://www.osram.com.tr/ecat/DIADEM-Signal lamps-Car lighting-Automotive/tr/en/GPS01_1057055/ZMP_1021059/ 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: PR21W ilk defa duyuyorum. osram diadem acaip güzel ama pahjalı, benim bi tanesi patladı, ağıt yakıyorum Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: osram diadem acaip güzel ama pahjalı, benim bi tanesi patladı, ağıt yakıyorum Osramı patlamış araçlarınız değerinde nakit alınır 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 Ahmet Kiriş yazdı: Seni tartmaz bu.. Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 Yan tarafta duran kısım ne? Duşakabin mi ? Yorum bağlantısı
Onur Doğan 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 Yan tarafta duran kısım ne? Duşakabin mi ? Giyinme kabini Yorum bağlantısı
Recommended Posts