Metin Uzunoğlu 3 Kasım 2019 Paylaş 3 Kasım 2019 Erkan Işık yazdı: Araba güzel mehmet abi 2014 1,3 corsaya 70 diyor millet , aldıgın araç diri ve temiz keyfını cıkar gerisi boş Bu milleti anlamak mümkün değil hakikaten, iki corsayı arkasına bağla götürsün, iki corsanın arasına köy sıkıştır corsalar ezilir. Corsa 70 ise bu bedava ötesi. Ama şu var bu ülkede yıllarca kuş serisi en popüler araçtı. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 4 Kasım 2019 Paylaş 4 Kasım 2019 bir gün herkes Fransız ın tadına bakıp, keyfini sürer hayırlı olsun... 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Kasım 2019 Paylaş 6 Kasım 2019 Hayırlı olsun Mehmet abi, güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Kasım 2019 Yazar Paylaş 6 Kasım 2019 Araba güzel mehmet abi 2014 1,3 corsaya 70 diyor millet , aldıgın araç diri ve temiz keyfını cıkar gerisi boş Güzel tabi Sevdim ben Hayırlı olsun Mehmet abi, güle güle kullan.Sağol Nihat’ım bir gün herkes Fransız ın tadına bakıp, keyfini sürer:nazar: hayırlı olsun...Albenisi çok. Almanı aratmaz bu 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 6 Kasım 2019 Paylaş 6 Kasım 2019 Mehmet abi hayırlı olsun; kazasız belasız güzel günlerde kullanın. [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 17 Kasım 2019 Paylaş 17 Kasım 2019 Mehmet Bey c5 alırken 508 ile kıyasladınız mı hiç artı eksilerini kıyaslama fırsatınız oldu mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Kasım 2019 Yazar Paylaş 17 Kasım 2019 Sefa Çelik yazdı: Hayırlı olsun emmi, güle güle kullan. Citroen denince aklıma ilk gelen direksiyonun yumuşaklığı oluyor. Tekerlere bağlamayı unutmuşlar sanmıştım, tüy gibi ) Bunda nasıl? Sağol Sefa Bunun direksiyon alıştığımız tarzda gibi. Ben yabancılık çekmiyorum. Göstergenin gece modunu çok sevdim, Hız hariç herşey kapalı, Teybin klimanın ışıkları ve ekranları kapalı. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 17 Kasım 2019 Paylaş 17 Kasım 2019 Sağol Sefa Bunun direksiyon alıştığımız tarzda gibi. Ben yabancılık çekmiyorum. Direksiyon gobegi sabitmi bunda ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Kasım 2019 Yazar Paylaş 17 Kasım 2019 Mehmet Bey c5 alırken 508 ile kıyasladınız mı hiç artı eksilerini kıyaslama fırsatınız oldu mu?508 ile kıyaslamadım Çiğdem Hanım Ama bir sonraki aracım 2,0 C5 olmaz ise 508 olabilir. Araç arayışımda bir çok aracı eleyerek son üçe, jetta, 3008 ve C5 kalmıştı. Jetta’nın esp lisini bulamadım 3008’in manuelini bulamadım. Gözüme çarpan bu C5 ise donanım olarak yeterli, kilometresi düşük ve sahibi güven veren biri idi. Bu sebeple Bu C5 i aldım. Aldıktan sonra 508 gözüme çarpmaya başladı. Gördükçe de hoşuma gitmeye başladı. Çok farkları olmadığını düşündüğüm için keşke ona da baksaydım demiyorum ama merak ettiğim bir şey var o da iç aksam kalitesi. Pejo daha kaliteli ise ona odaklanırım. Değil ise C5 2.0 veya 508 e eşit şans verebilirim. Direksiyon gobegi sabitmi bunda ?Evet sabit ama hoşuma gitti. “Bu ne böyle“ diye bakmadım hiç. Sadece acil veya sinirli olunca kornayı denk getiremiyorum [emoji23] 1 2 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 17 Kasım 2019 Paylaş 17 Kasım 2019 Evet sabit ama hoşuma gitti. “Bu ne böyle“ diye bakmadım hiç. Sadece acil veya sinirli olunca kornayı denk getiremiyorum [emoji23] Demek sinirlenmemeli Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Kasım 2019 Yazar Paylaş 17 Kasım 2019 Abi kalite algısında citroen pejodan daha önde bence. İçi Sefa, Kaplamalar kalitesiz, C5 sahibi herkes boya ustası olmuş, iç aksam çıtalarını yeniden boyamış [emoji4]Sürücü koltuk dikişi sökülmeyen C5 görmedim hiç. Bunun gibi detaylar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Kasım 2019 Paylaş 17 Kasım 2019 Fransa oto kültüründe de Citroen Peugot Renault olarak sıralanır kalite ve rakamlar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Kasım 2019 Yazar Paylaş 17 Kasım 2019 O zaman pejo daha dandiktir [emoji28]Boyada iyiyim ben zaten. Sıkıntı yok. [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 18 Kasım 2019 Paylaş 18 Kasım 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: 508 ile kıyaslamadım Çiğdem Hanım ......... Peugeot ile tanıştıktan sonra Citroën çok dikkatimi çekmeye başladı özellikle son zamanda c5 aircrossu çok beğendim. 2008 küçük geldiği zamanlarda 508 veya c5 aklıma geliyor ve hiç kıyaslama fırsatım olmadı size de o meraktan sordum. Tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 18 Kasım 2019 Paylaş 18 Kasım 2019 Peugeot ile tanıştıktan sonra Citroën çok dikkatimi çekmeye başladı özellikle son zamanda c5 aircrossu çok beğendim. 2008 küçük geldiği zamanlarda 508 veya c5 aklıma geliyor ve hiç kıyaslama fırsatım olmadı size de o meraktan sordum. Tekrar hayırlı olsun güle güle kullanınC5 aircross guzel gercekten ,bayaa kullanisli ozellikleri var Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Kasım 2019 Yazar Paylaş 18 Kasım 2019 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Peugeot ile tanıştıktan sonra Citroën çok dikkatimi çekmeye başladı özellikle son zamanda c5 aircrossu çok beğendim. 2008 küçük geldiği zamanlarda 508 veya c5 aklıma geliyor ve hiç kıyaslama fırsatım olmadı size de o meraktan sordum. Tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın DS5 ler de çok ilgi çekiyor. inceleme fırsatım olmadı benim.. Siz bi bakın derim. 2 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 18 Kasım 2019 Paylaş 18 Kasım 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: DS5 ler de çok ilgi çekiyor. inceleme fırsatım olmadı benim.. Siz bi bakın derim. Evet o da ilgi çekici ama şu ara 2008le fiyatı daha yakın alternatifler dikkatimi çekiyor. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 18 Kasım 2019 Paylaş 18 Kasım 2019 DS5 'in 1.6 THP 'leri fabrika verisi 10,3lt gösteriyor, 6 silindir yakıtı bu rakamlar 😲 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Kasım 2019 Yazar Paylaş 18 Kasım 2019 Arabada aşırı derecede izolasyon var. Mesela şu parça gaz pedalının sağındaki kapak. Bu bagaj halısının alt yüzü Arka çamurluklatın içi bile kaplı hep. 9 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 Kasım 2019 Paylaş 18 Kasım 2019 Ben bu konuyu neden görmemişim. Atlamışım? Gof'e ne oldu? Kazasız, belasız ve de cezasız, güle güle kullan Mehmet Abi. Hayırlı uğurlu olsun. Ama hala halka diyorum ben senin için... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Kasım 2019 Yazar Paylaş 18 Kasım 2019 Golfü beğendirmedik çocuklara. Alışmışlar yayılıp oturmaya Audiye şu an binemem. Almak neyse de işletme maliyeti yüksek. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 Audinin işletme maliyeti yüksek değil. Devletin ve kaskonun maliyeti yüksek. Yoksa senin c5 ten az yakıyor benim a6 desem inanmazsın abey Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Kasım 2019 Yazar Paylaş 19 Kasım 2019 Audinin işletme maliyeti yüksek değil. Devletin ve kaskonun maliyeti yüksek. Yoksa senin c5 ten az yakıyor benim a6 desem inanmazsın abeyEvet. Audi alınca sigortacı ve devlet de ortak oluyor. [emoji2] 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 Arda Bülent Güzel yazdı: Audinin işletme maliyeti yüksek değil. Devletin ve kaskonun maliyeti yüksek. Yoksa senin c5 ten az yakıyor benim a6 desem inanmazsın abey ön takımdan ses gelmedği sürece acıtmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts