Alptuğ Özcan 10 Ağustos 2022 Paylaş 10 Ağustos 2022 Güle güle kullan abi. güzel görünüyor Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 10 Ağustos 2022 Paylaş 10 Ağustos 2022 Hayırlı olsun, güle güle kullan emmi, yakışıklı olmuş Satmasaydım özenirdim doğrusu 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 10 Ağustos 2022 Paylaş 10 Ağustos 2022 Murat Sürmeli yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullan emmi, yakışıklı olmuş Satmasaydım özenirdim doğrusu Satıldı mı ? Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 10 Ağustos 2022 Paylaş 10 Ağustos 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Satıldı mı ? He o anlamda demedim Satılığa çıkarmasaydım anlamında 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos 2022 Paylaş 10 Ağustos 2022 Abi gebze biri var çok acayip. Hdi’yi tdi yapıyormuş. Eat’yi dsg yapıyormuş ama duman çıkarsa karışmam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2022 Güzel oldu. direksiyon da değişince.. içine sinmeyen yeri kalmadı.. keyif alıyorum. 4 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 10 Ağustos 2022 Paylaş 10 Ağustos 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel oldu. direksiyon da değişince.. içine sinmeyen yeri kalmadı.. keyif alıyorum. Abi öncelikle geçmiş olsun baskı balata değişimleri ve arıza için, Sonrasında süper denk gelmiş direksiyon simiti yakışmış, aracın dışından çok içine yapılan değişiklikleri seviyorum çünkü hep biz içini görüyoruz 🙂 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 10 Ağustos 2022 Paylaş 10 Ağustos 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Arabanın döşemeler tamam Döşemelerde 10 numara olmuş, Güzel günlerde kullanman dileğimle abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Eylül 2022 Yazar Paylaş 19 Eylül 2022 Lastik aldım ona.. Lastiği @Metin Akbal buldu, @Oğuzkan Erışık aldı aldı. Teşekkür ediyorum. Ne aldığımı tam ben de bilmiyorum. 2 1 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Eylül 2022 Yazar Paylaş 19 Eylül 2022 Buldum.. "Nexen Winguard Sport 2" almışız. 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Buldum.. "Nexen Winguard Sport 2" almışız. 4 sene önce 2 yaşında bi kış lastiği almıştım, şu an modelini hatırlamıyorum ama alırken hamsi tava yemiştik onu unutmadım Mehmet Ozyurek yazdı: Ne aldığımı tam ben de bilmiyorum işte dünyanın en iyi lastiği senin için 1 6 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 Metin abiye mal satmak lazım. Sağolsun satıcıya çok para kazandırıyor 😅 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Eylül 2022 Yazar Paylaş 19 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: 4 sene önce 2 yaşında bi kış lastiği almıştım, şu an modelini hatırlamıyorum ama alırken hamsi tava yemiştik onu unutmadım işte dünyanın en iyi lastiği senin için Yeriz bi tantuni 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Yeriz bi tantuni alenen davet bu 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Lastik aldım ona.. Lastiği @Metin Akbal buldu, @Oğuzkan Erışık aldı aldı. Teşekkür ediyorum. Ne aldığımı tam ben de bilmiyorum. Mehmet Ozyurek yazdı: Buldum.. "Nexen Winguard Sport 2" almışız. Deseydin ben yazardım konuya markasını 😄 Şaka maka guzel lastik güzel fiyat. Nexen de tercihlerimde olan bir lastikti inşallah utandirmaz beni yorumları alırım senden abi 😊 Çağlar Bayur yazdı: 4 sene önce 2 yaşında bi kış lastiği almıştım, şu an modelini hatırlamıyorum ama alırken hamsi tava yemiştik onu unutmadım işte dünyanın en iyi lastiği senin için Abi 1000 km bile yapmamış 4021 falandı tarihi. Klasik satıcı tabiri ile ipleri daha duruyor 😄 Oğuzkan Erışık yazdı: Metin abiye mal satmak lazım. Sağolsun satıcıya çok para kazandırıyor 😅 Yok yahu kendime almayacagimi başkasına da almam 😄 lastikler hep 4500 5000 lira idi. Bu denk geldi dedim bunu da almazsak döverler bizi kaskom yüksek çıkar falan. Kasım da 6000 lira dedim ondan korktu herhalde 😅 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şöyle olmaz mıydı Tükenmez kalemle çizilecek spiralle olmaz. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 Metin Akbal yazdı: Deseydin ben yazardım konuya markasını 😄 Şaka maka guzel lastik güzel fiyat. Nexen de tercihlerimde olan bir lastikti inşallah utandirmaz beni yorumları alırım senden abi 😊 Abi 1000 km bile yapmamış 4021 falandı tarihi. Klasik satıcı tabiri ile ipleri daha duruyor 😄 Yok yahu kendime almayacagimi başkasına da almam 😄 lastikler hep 4500 5000 lira idi. Bu denk geldi dedim bunu da almazsak döverler bizi kaskom yüksek çıkar falan. Kasım da 6000 lira dedim ondan korktu herhalde 😅 Evet lastikler çok güzel. Arka tekerlerdeki ipler duruyor önler gitmiş o kadar. Emmiyle bana 5er kilo ayva borcun var bu sezon 🥳 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Evet lastikler çok güzel. Arka tekerlerdeki ipler duruyor önler gitmiş o kadar. Emmiyle bana 5er kilo ayva borcun var bu sezon 🥳 Olur mu yahu emminin bize 5 er kilo kabak çekirdeği borcu var asıl 😅 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Eylül 2022 Yazar Paylaş 19 Eylül 2022 Metin Akbal yazdı: Olur mu yahu emminin bize 5 er kilo kabak çekirdeği borcu var asıl 😅 Çekirden siparişi vermedim henüz.. Çekirdek değil kargosu başa bela bu sene.. Bugün indirimli tarifeden zarfı 53 liraya gönderdim.. 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Çekirden siparişi vermedim henüz.. Çekirdek değil kargosu başa bela bu sene.. Bugün indirimli tarifeden zarfı 53 liraya gönderdim.. Kargo öncesi haberleşelim lütfen. Kilo fiyatı belli mi? Metin Akbal yazdı: Olur mu yahu emminin bize 5 er kilo kabak çekirdeği borcu var asıl 😅 Emminin borcu varsa öder. Sen kendi borcunu hallet abi 😃 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 Metin Akbal yazdı: Klasik satıcı tabiri ile ipleri daha duruyor neler gördü bu gözler, saç ektiren bile var kıla tüye güven olmuyor mirim 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 Bende diş açma aleti var. Uygun rakamı ödeyene istediği deseni yaparım 🍆 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts