Mert Yeldan 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 Erdem Doğan yazdı: Arabanın yaşından bahsediyorsun sanırım ya ne olacadı 😂 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 Emre Şimşek yazdı: Aha direksiyonu değişmiş kesin pert bu:) Bi hikayem var bunla ilgili 2012 polo var direksiyonda tuşlar,satılıkken biri aradı 2012 de tuş olmaz orjinal değil dedi. Ee dedim Benim ki de 2013 tuş yok bende de,değişelim orjinal olsun arabalar diye bi teklifte bulundu. Bunu yaparken de çok ciddiydi 9 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Haziran 2022 Paylaş 19 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kimler üstüne alınmalı. Higlon sahipleri? Yov beni kastetmemiştir herhal 😂 Gız Eyşo huuoo.. benım şolvarım nerda 😂 Torpido soğutmamla tinktonk cekeceğim 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Haziran 2022 Paylaş 19 Haziran 2022 Gülerek kullan abi 😊 Bakım mevzusunu okudum. Bu KN neden yağ ve polen filtresi üretmiyor ki. Yıkar yıkar kullanırdık. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Haziran 2022 Paylaş 19 Haziran 2022 Metin Akbal yazdı: Gülerek kullan abi 😊 Bakım mevzusunu okudum. Bu KN neden yağ ve polen filtresi üretmiyor ki. Yıkar yıkar kullanırdık. aynen. Yağı yıkar yıkar kullanırdık 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 19 Haziran 2022 Paylaş 19 Haziran 2022 Rengi tutmamış 😛 Hayırlı olsun abi. Öncekine ilk boyayı ben atmıştım sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Haziran 2022 Yazar Paylaş 19 Haziran 2022 Mustafa Arıkan yazdı: Rengi tutmamış 😛 Hayırlı olsun abi. Öncekine ilk boyayı ben atmıştım sanırım. Hehe. 😅😅 Hatırladım bu cümleyi. Tutmasa da tutturdum. Yapacak bir şey yok. Bulmuşum executive direksiyonunu. Evet ilk sen boyamıştın. Sonra Mert boyadı. Arada biri daha boyadı. Artık dikişler falan kaybolmuştu 😅 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 19 Haziran 2022 Paylaş 19 Haziran 2022 Hayırlı olsun gayet güzel olmuş abi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Haziran 2022 Paylaş 19 Haziran 2022 Abi yok diye haber verseydin araba görmesine gelirken duvar saati falan getirirdik. Bilemedik olmadığını 1 4 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 19 Haziran 2022 Paylaş 19 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Hehe. 😅😅 Evet ilk sen boyamıştın. Sonra Mert boyadı. Arada biri daha boyadı. Artık dikişler falan kaybolmuştu 😅 Bu direksiyon kaç km de bu kadar yıprandı da boyandı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Haziran 2022 Yazar Paylaş 19 Haziran 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Bu direksiyon kaç km de bu kadar yıprandı da boyandı Km den değil hocam. Mal dandik. koltuk, direksiyon, kapı çıtaları ortalama 100 bin ömür vermişler. Herkesinki kötü durumda. Çıtaları boyamıştım. Direksiyonu değiştim. Koltuk yaptırıyorum. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Abi yok diye haber verseydin araba görmesine gelirken duvar saati falan getirirdik. Bilemedik olmadığını He he. Saat değil o. Saati takvimi var. Nem ve iç ısı göstergesi o. Var mı senin çekik gözlüde. Coşkun Basan yazdı: Hayırlı olsun gayet güzel olmuş abi Sağol Coşkun. Bakma sen bunlara. Gayet güzel oldu. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: He he. Saat değil o. Saati takvimi var. Nem ve iç ısı göstergesi o. Var mı senin çekik gözlüde. Sağol Coşkun. Bakma sen bunlara. Gayet güzel oldu. yok hiç gerek duymadım 🤭 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yok hiç gerek duymadım 🤭 Sıcaklık artınca piller ısınıyor sonra çekiş menzil düşüyor ordan anlıyorsun zaten. Napacan ısı ölçeri 😂😂 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Sıcaklık artınca piller ısınıyor sonra çekiş menzil düşüyor ordan anlıyorsun zaten. Napacan ısı ölçeri 😂😂 kışın zaten üşüyorum. Ha 5 derece ha -5 derece. Üşüyorum sonuç olarak 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Direksiyon aldım. Benim direksiyon ölü durumda idi. Üç defa boyamıştım. Bir zımparayı daha kaldırmazdı. Kaplatmak için fiyat almıştım. 900 lira isteniyordu. Bu denk geldi, aldım. Taktırdım. @Oğuzkan Erışık Kardeşim. senin sayende.. çok teşekkür ederim.. güzel araba. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Servet Aydın yazdı: Hâlâ mercek yok mu bu gemide? Kaput üstüne olur mu, saat kadar küçük değil gerçi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kaput üstüne olur mu, saat kadar küçük değil gerçi bu ne tip bir mercektir. bilene aferim. Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Doğan Arşiray yazdı: bu ne tip bir mercektir. bilene aferim. Fresnel lens bu yahu, ohoo zor soru diye geldik 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 (düzenlendi) fres len bu?! napbyon fres. https://www.parabolixlight.com/fresnel-lens-and-parabolic-reflectors bilimsel. 20 Haziran 2022 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Haziran 2022 Yazar Paylaş 20 Haziran 2022 Servet Aydın yazdı: Hâlâ mercek yok mu bu gemide? Önce Far camı lazım Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Düğmenin direksiyonu var direksiyonun düğmesi değil Şaka bi yana güzel olmuş ben beğendim hayırlı olsun güle güle kullanın hocam. Bu dönemde arabayı yenilemektense eldekine masraf etmek daha mantıklı. Piyasa malum. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Önce Far camı lazım fresnel olurmu? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Doğan Arşiray yazdı: bu ne tip bir mercektir. bilene aferim. sorma. Tüm cevaplar burada kardeşim https://acikders.ankara.edu.tr/pluginfile.php/123828/mod_resource/content/1/11-hafta-fzm210-IsikDalgasi.pdf 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Doğan Arşiray yazdı: fresnel olurmu? Olmaz o benim bi defa Yorum bağlantısı
Recommended Posts