İlkay Başaran 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Mert Yeldan yazdı: yok bak son şakası değilmiş 😂😂 Ben vergi dairelerinin son şakalarına bayılıyorum kaynana solda sıfır kalır Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kaynanası görürse son şakası olacak Vaay friendly fire açmışız tamam Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 İlkay Başaran yazdı: Ben vergi dairelerinin son şakalarına bayılıyorum kaynana solda sıfır kalır Vaay friendly fire açmışız tamam Ooo en sevdiğim kankilerim vergi dairesinde denetçi hemen haber veriyorum 😂 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Mert Yeldan yazdı: Ooo en sevdiğim kankilerim vergi dairesinde denetçi hemen haber veriyorum 😂 Şu mtv yi bi ödesin de iyice yüklenmeyelim hemen 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Mert Yeldan yazdı: yok bak son şakası değilmiş 😂😂 Saniyede 30 tane şaka yapıyor mübarek 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 bence artık devletin bana mtv vermesi lazım. Hakettiğimi düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts