Tansu Kalafatoğlu 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 Erdem Doğan yazdı: Vardir da servis rastgele yag alir mi bilemiyorum. varillerin yanına gittim. Böyle etiketler vardı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yetkili serviste hangi yağı kullanıyorsunuz diye sordum. Varilleri gösterdiler. Varille sahte yağ satan yoktur umarım kaç kamyonet istersin dm den adres ver %15 komisyon ibanda Tansu Kalafatoğlu yazdı: Böyle etiketler vardı detaylı foto çek dakikasına bastralım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yetkili serviste hangi yağı k stıpajı yağ öder bayide 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: varillerin yanına gittim. Böyle etiketler vardı Fransa dan Total TR ye gelmis gibi duruyor. Servis bence disardan yag alip kendini riske atmaz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 Erdem Doğan yazdı: Fransa dan Total TR ye gelmis gibi duruyor. Servis bence disardan yag alip kendini riske atmaz. ya bi dur total türkiye de imal ediliyor hem Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: varillerin yanına gittim. Böyle etiketler vardı sahte bu Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: tadına baktım. Yağ gerçek Zeytinyağını yediğimiz halde çakıyorlar. Motor yağını hesap edemiyorum 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 Son 2 bakımdır ben de 0w30 shell pure plusa döndüm. Yağ orjinal ama yağa erişmek güç 😅 Öncesinde ilk bakımda opet, ikincide motul aldım. 0w30 olunca bütçeyi ciddi aştı motul(4 litre yetiyor ama 5 lik var hep) Denk gelirse 1-2 sene önce üretilenlerden alıyorum, fiyatı daha düşük oluyor. Nedense aynı yıl üretimli olmazsa kaçıyorlar. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 Tem Oto’dan alıyorum ben de. @Tansu Kalafatoğluyaktı beni bütçeyi doğrultamıyorum:) 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 Emre Şimşek yazdı: Tem Oto’dan alıyorum ben de. @Tansu Kalafatoğluyaktı beni bütçeyi doğrultamıyorum:) tem otodan parça alacak kadar fakir değilim. yok böyle değildi. ama zenginlik belirtisidir tem oto 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 Emre Şimşek yazdı: Tem Oto’dan alıyorum ben de. @Tansu Kalafatoğluyaktı beni bütçeyi doğrultamıyorum:) Asakashi filtresi olmayan Toyotaya biniyorum demesin 2 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: tem otodan parça alacak kadar fakir değilim. yok böyle değildi. ama zenginlik belirtisidir tem oto Köksal Yılmaz yazdı: Asakashi filtresi olmayan Toyotaya biniyorum demesin Son bakımda tem’den 150-200’lere aldığım orijinal filtrenin aynısı yine orijinal 100 liraya Akdeniz Oto Servis’te olduğunu görünce şimdilik Tem’den sadece 0-40 yağ alıyorum. Akdeniz otoda sadece 5-30 Castrol var ama o da kesin orijinal. Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 biraz ucuzlamışta olabilir örneğin gübre fiyatları düştü geçen sene tam bu tarihte çuvalını 375 TL ye aldığımız şeker gübresi bugün 250 TL bütün gübreler ucuzladı.mazot ucuzladı belki yedek parçadada ucuzlayan olmuştur gerçi tarıma doğrudan devlet müdahalesi var kıyas yapmak doğru olmadı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Mayıs 2023 Paylaş 23 Mayıs 2023 Ali Gök yazdı: biraz ucuzlamışta olabilir örneğin gübre fiyatları düştü geçen sene tam bu tarihte çuvalını 375 TL ye aldığımız şeker gübresi bugün 250 TL bütün gübreler ucuzladı.mazot ucuzladı belki yedek parçadada ucuzlayan olmuştur gerçi tarıma doğrudan devlet müdahalesi var kıyas yapmak doğru olmadı filtre eken limon yer. Tarımı çözeceğiz tem oto biraz pahalı sanki. Piyasada sahte mal da çok. Kafa karıştırıyor. Tem otonun çalışanları filtreleri kesip detaylı incelemeler yapabilecek kafa yapısında olduğu için bi albenisi oluyor sadece Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2023 Ali Gök yazdı: biraz ucuzlamışta olabilir örneğin gübre fiyatları düştü geçen sene tam bu tarihte çuvalını 375 TL ye aldığımız şeker gübresi bugün 250 TL bütün gübreler ucuzladı.mazot ucuzladı belki yedek parçadada ucuzlayan olmuştur gerçi tarıma doğrudan devlet müdahalesi var kıyas yapmak doğru olmadı 80 den 375 e çıkan fiyatlarda 250 ye düşüş gibi bir hareket var.. Aşırı şişirmişlerdi.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Mayıs 2023 Paylaş 23 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: 80 den 375 e çıkan fiyatlarda 250 ye düşüş gibi bir hareket var.. Aşırı şişirmişlerdi.. Belki kaymagi aldılar geri üzerinden bilemiyorum Tabi seçim sonrası uçadabilir geri Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mayıs 2023 Paylaş 23 Mayıs 2023 Ali Gök yazdı: biraz ucuzlamışta olabilir örneğin gübre fiyatları düştü geçen sene tam bu tarihte çuvalını 375 TL ye aldığımız şeker gübresi bugün 250 TL bütün gübreler ucuzladı.mazot ucuzladı belki yedek parçadada ucuzlayan olmuştur gerçi tarıma doğrudan devlet müdahalesi var kıyas yapmak doğru olmadı ortodokslar ile heteroların takışması bunlar hep Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Mayıs 2023 Paylaş 23 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: ortodokslar ile heteroların takışması bunlar hep Biraz açar mısınız Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mayıs 2023 Paylaş 23 Mayıs 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Biraz açar mısınız toplum henüz hazır değil 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Mayıs 2023 Paylaş 23 Mayıs 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Biraz açar mısınız Klisede güvende değilsin demek istiyor Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Mayıs 2023 Paylaş 26 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: toplum henüz hazır değil Protestanlar bu yüzden yıllarca örselendi 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2023 Paylaş 26 Mayıs 2023 Metin Akbal yazdı: Protestanlar bu yüzden yıllarca örselendi 😁 ah şu Martin yok mu 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Mayıs 2023 Paylaş 26 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: ah şu Martin yok mu Astonlardan martin mi? 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Mayıs 2023 Paylaş 26 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: toplum henüz hazır değil Bizim toplum hertürlü R ye alıştı rahat olabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts