Mustafa Tüfekçi 20 Mayıs 2023 Paylaş 20 Mayıs 2023 Sen bu aks körüklerine napiyon cozemedim bu 1 Esnaf usta bulmuşsun hayırlı olsun bu 2 Parçacılar kolay kolay ustaya kefil olup yollamiyor şanslı imişsin bu 3 Bu gün bende parcaciya parça sormaya diye gidip yönlendirmesi ile bı Bosch servise gittim işçilik olsun parça olsin ilgi olsun fatura bedeli ödeme kolaylığı olsun böyle iş yaptirmamistim çoktandır. İyi geldi bu da bonus 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Sen bu aks körüklerine napiyon cozemedim bu 1 Esnaf usta bulmuşsun hayırlı olsun bu 2 Parçacılar kolay kolay ustaya kefil olup yollamiyor şanslı imişsin bu 3 Bu gün bende parcaciya parça sormaya diye gidip yönlendirmesi ile bı Bosch servise gittim işçilik olsun parça olsin ilgi olsun fatura bedeli ödeme kolaylığı olsun böyle iş yaptirmamistim çoktandır. İyi geldi bu da bonus Körüklere ne oluyor anlamıyorum. Qashqaiyi kayaya çalıya takıp yırtıyordum. C5 te de bu iki oldu Usta karadenizli. Ters zamanına denk gelmezsek iyi. Yanındaki Ustası da iyi. Parçacım da iyi. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Mayıs 2023 Paylaş 20 Mayıs 2023 Laz saati olan bı Karadenizli mi acaba. Parcaciyi kolla yine de iyi belli ki Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Mayıs 2023 Paylaş 21 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: müşteri mahareti o Namı Nevşehir'den Gebze'de sanayiye yayılmıştır kesin 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Mayıs 2023 Paylaş 21 Mayıs 2023 Yağ dahil miymiş. :P o paraya Orjinal kutusundadır sadede :P Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Yağ dahil miymiş. :P o paraya Orjinal kutusundadır sadede :P Dahil. Usta da teyit etti hepsinin orijinalliğini. Mert Gülkokan yazdı: Ağzıma sıçtınız bu fiyata yağ ve filtre seti olur mu diye ne oldu da dediğime geldiniz🤣 Haha 😂 Parçacım sağlam. Vereyim sana telefonunu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Mayıs 2023 Paylaş 21 Mayıs 2023 Mert Gülkokan yazdı: Ağzıma sıçtınız bu fiyata yağ ve filtre seti olur mu diye ne oldu da dediğime geldiniz🤣 seninkinde yağ ve 3 filtre 400 lira mıydı neydi ama Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2023 Benim sadece polen filtren 100 lira Mert hepsini 200 liraya almıştı ya 😅 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2023 Mert Gülkokan yazdı: Hava yağ polen mazot filtresi 611 tl Mis gibi 550 de yağ olsa. Aynı demek ki. Biz önce pahalı almıştık. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs 2023 Paylaş 21 Mayıs 2023 totalin sahtesi ile uğraşılmaz motul başka Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Mayıs 2023 Paylaş 21 Mayıs 2023 Alın petroun marketinden yağı bakın keyfinize Petrol ofisinde.ozellikle çok ucuz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2023 Güzel yağ, ben de bir kaç bakımdır total koyuyorum.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Mayıs 2023 Paylaş 21 Mayıs 2023 Oo çok km olmuş. Yağ boşalırken mıknatıs yaklaştırma testi lazım Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Oo çok km olmuş. Yağ boşalırken mıknatıs yaklaştırma testi lazım mıknatıs testimi çok youtube izliyorsun 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2023 Ali Gök yazdı: mıknatıs testimi çok youtube izliyorsun Tansu Kalafatoğlu yazdı: Oo çok km olmuş. Yağ boşalırken mıknatıs yaklaştırma testi lazım O aşamaya gelince her şey bitmiş demektir zaten.. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 N11’den, Castrol’un kendi satıcısından, Castrol Magnatec A5 5W30 4 litreyi 590₺’ye indirimli aldım abi. 650₺ idi. Benim servise sordum 550₺ dedi. Castrol servisi bu arada, yağları orijinaldir diye düşünüyorum. Motul’a cesaret edemedim, fiyatlar çok farklı her yerde. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 benim arabaya bosch care serviste bakım yapıldı geçen sene araba durup dururken bakımdan sonra su gibi yağ eksiltmeye başladı petrolde shell yağa çevirdim geri tak diye normale döndü. castrolü daha lombardin motoruma koymam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2023 Celal Aydın yazdı: N11’den, Castrol’un kendi satıcısından, Castrol Magnatec A5 5W30 4 litreyi 590₺’ye indirimli aldım abi. 650₺ idi. Benim servise sordum 550₺ dedi. Castrol servisi bu arada, yağları orijinaldir diye düşünüyorum. Motul’a cesaret edemedim, fiyatlar çok farklı her yerde. Motulun aslı ucuz ya Bol reklam olduğu için herkes tutturabildiğine satıyor. Almanyada gördük işte 4 euro fiyatı vardı. Ali Gök yazdı: benim arabaya bosch care serviste bakım yapıldı geçen sene araba durup dururken bakımdan sonra su gibi yağ eksiltmeye başladı petrolde shell yağa çevirdim geri tak diye normale döndü. castrolü daha lombardin motoruma koymam Geçmişte mobil ve castrol dışında hiç yağ kullanmadım. Citroenden sonra total ile tanıştım. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 Ali Gök yazdı: benim arabaya bosch care serviste bakım yapıldı geçen sene araba durup dururken bakımdan sonra su gibi yağ eksiltmeye başladı petrolde shell yağa çevirdim geri tak diye normale döndü. castrolü daha lombardin motoruma koymam Muhtemelen o yağ orijinal değildir ve o servistekiler de bunun farkında değildir ya da umursamıyordur. Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 Emre Şimşek yazdı: Muhtemelen o yağ orijinal değildir ve o servistekiler de bunun farkında değildir ya da umursamıyordur. daha sonra arabanın alt takımı yaptıramaya götürdüğüm ustaya anlattım böyle böyle oldu dedim yağ sahtedir kendininde yüksek ihtimal haberi yoktur ucuz bulmuş almışlardır toplu kullanıyordur arada çıkmıştır dedi araba normale dönünce üstünede düşmedim belkide gidip hesap sormak lazımdı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 Ali Gök yazdı: haberi yoktur ucuz bulmuş almışlardır vardır vardırrrr 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 Yetkili serviste hangi yağı kullanıyorsunuz diye sordum. Varilleri gösterdiler. Varille sahte yağ satan yoktur umarım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yetkili serviste hangi yağı kullanıyorsunuz diye sordum. Varilleri gösterdiler. Varille sahte yağ satan yoktur umarım Vardır, neden olmasın.. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yetkili serviste hangi yağı kullanıyorsunuz diye sordum. Varilleri gösterdiler. Varille sahte yağ satan yoktur umarım Vardir da servis rastgele yag alir mi bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts