Mehmet Ozyurek 25 Aralık 2022 Yazar Paylaş 25 Aralık 2022 Yayaları uyarmak için işe yarayabilir. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Nisan 2023 Yazar Paylaş 18 Nisan 2023 Bugün aks körüklerini ve ön fren balatalarını değiştirdim. Körükleri 250 liraya aldım. Körüklerin takılması ve ön fren balatalarına 1000 lira ödedim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Nisan 2023 Yazar Paylaş 18 Nisan 2023 Ayrıca Balans sorunu yaşadığım lastiklerin sorunlu olduğunu 5. Balans makinesine 500 lira vererek teyit etmiş oldum. Yarın lastik de alacağım. 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Nisan 2023 Yazar Paylaş 18 Nisan 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Jantı boşta balansladi mi? Makina dehşet, 30 bin euro imiş. Gerçek yol testi yapıyor. Hunter 9700 Continental garantiden arızalı diye gelen lastikleri bu makina ile test ediyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Makina dehşet, 30 bin euro imiş. Gerçek yol testi yapıyor. Hunter 9700 Continental garantiden arızalı diye gelen lastikleri bu makina ile test ediyormuş. Benim lastikler hep o makinada balanslanıyor akabinde 135 nm izeltaş. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Ne yabayii ? Riv riv riv ririvriv riv 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hastasıyız Az önce ben de bir şeye hasta oldum Uberle eve gelirken Toyota Camry Hybrid beni aldı beraber giderken bir yerde geri vitese takıp dönmesi gerekti araba geriye o kadar seri ve pürüzsüz geçti ki içim gıcıklandı. Moment tekerde sıfır olmadan geri gitmeye başlamıştık öyle diyeyim. Bu Hybrid arabalar ileri giderken tahriği başlatıp sonra vites atıp motoru devreye sokuyor ya, o geri geri giderken de mi aynı ? 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Elektrikli araçlara alışınca normal gelecek bunlar bize. Ben de geçen hafta sonu hybrid corolla stw’a bindim. Kemerimi takmaya çalışırken, şoför aracı park yerinden geri çıkarmaya başladı. Elim gayri ihtiyari el frenine gitti, geri kayıyoruz, şoför de farkında değil diye. Meğer vitese takmış da geri gitmeye başlamış. Motor sesi gelmeyince standart içten yanmalı motor sesi arıyor insanın kulağı. 1 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Çağrı Alaf yazdı: Az önce ben de bir şeye hasta oldum Uberle eve gelirken Toyota Camry Hybrid beni aldı beraber giderken bir yerde geri vitese takıp dönmesi gerekti araba geriye o kadar seri ve pürüzsüz geçti ki içim gıcıklandı. Moment tekerde sıfır olmadan geri gitmeye başlamıştık öyle diyeyim. Bu Hybrid arabalar ileri giderken tahriği başlatıp sonra vites atıp motoru devreye sokuyor ya, o geri geri giderken de mi aynı ? vites atıp motoru devreye sokma yokki. Çünkü vites yok kavrama da olmadığı için pürüzsüzlük olayı çok şükela. Kavrama olmadığı için tasarım sade, arızaya gebe değil. tekerlekler elektrik motoruna bağlı. Geri vites denen şey elektrik motor dişlisinin geri dönmesi olayı. Mekanik bi geri vites yok 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Geri vites denen şey elektrik motor dişlisinin geri dönmesi olayı. Çok şahane gerçekten bir de Toyota yapıyor bu işi. Ben burada her gün Uber'e biniyorum yine aralarında en rahatları Toyota. En genişleri değil belki ama en rahatları. Camry'de yalıtım da güzel. Biraz çirkin o kadar. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Çağrı Alaf yazdı: Çok şahane gerçekten bir de Toyota yapıyor bu işi. Ben burada her gün Uber'e biniyorum yine aralarında en rahatları Toyota. En genişleri değil belki ama en rahatları. Camry'de yalıtım da güzel. Biraz çirkin o kadar. mtv ve ötv sistemi düzelse Türkiye’de de çok satar. Camry ve rav4’te 2.5 motor var. Burada satılması mümkün değil maalesef 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: camry ve rav4’te 2.5 motor var Çok seriler. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Burada satılması mümkün değil maalesef Burada Alman D segment normal arabalar ile Camry'nin Hibritleri aynı para. Türkiye'de böyle olsa Toyota D segmenti domine eder. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Makina dehşet, 30 bin euro imiş. Gerçek yol testi yapıyor. Hunter 9700 Continental garantiden arızalı diye gelen lastikleri bu makina ile test ediyormuş. Eğer ikinci kez balans sonucunda yine olmadıysa direkt bu makineyi ararım. Nokta atışı sorun tespit ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2023 Total Yağ 4 litre, orijnial yağ polen hava ve yakıt filtrelerini 1150 liraya aldım.. 300 lira da değişim işçiliği verdim.. Km 190,000 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2023 Metin Akbal yazdı: Lastikler neydi kaç yıllıktı? Lastikler Barum idi, sıfır almıştım, iki yaz kullanmıştım. Murat'tan Goodyear Efficient Gripleri aldım ve taktım bayram arefesi günü.. Murat'ın lastiklerde herhangi bir balans sorunu yok. Ancak efficient kalitesi biraz düşmüş gibi geldi bana. Zorladığım zaman kafadan kaydığını, yağmurda fren performansının düşük olduğunu farkettim.. Tabi ki bunları Nexen kışlıklar ile kıyaslıyorum. Nexen ıslakta ve kuruda çok başarılı idi. Kar görmedik zaten. karda da iyidir heralde. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2023 Paylaş 20 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Goodyear Efficient Gripleri https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/ausstattung-technik-zubehoer/reifen/reifentest/sommerreifen/205-55-r16-v/goodyear-efficientgrip-performance-id-3855/ ıslakta yönlendirme konusuda zayıflık mevcutmuş zaten kuruda freni iyi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Mayıs 2023 Paylaş 20 Mayıs 2023 Gy eg eskisi gibi değil. 2.senede kötüleşiyor bence Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Mayıs 2023 Paylaş 20 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Total Yağ 4 litre, orijnial yağ polen hava ve yakıt filtrelerini 1150 liraya aldım.. 300 lira da değişim işçiliği verdim.. Km 190,000 senin TL degerlenmis. Gebze'deki usta mi yaptı . Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: senin TL degerlenmis. Gebze'deki usta mi yaptı . Hayırlı olsun Yeni usta buldum. Parça götürmene falan bişey demiyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Mayıs 2023 Paylaş 20 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Yeni usta buldum. Parça götürmene falan bişey demiyor. Gebze'de mi. Gebzekilerde mi sukoyverdi 300 e yapmaz zaten o işi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2023 Paylaş 20 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Yeni usta buldum. Parça götürmene falan bişey demiyor. müşteri mahareti o 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Gebze'de mi. Gebzekilerde mi sukoyverdi 300 e yapmaz zaten o işi Arefe günü aks körüğünün yırtık olduğunu fark ettim. Parçacıya gidip aldım. Bizim ustaya gittim. Doluyum yapamam, öyle git bişey olacaksa zaten olmuştur dedi. Tekrar parçacıya gittim. Kim yapar bunu dedim. Bir usta tarif etti. Ona gittim. Durumu anlattım Yarın yola gideceğim dedi. Arabayı bırak bana, gece de olsa yaparım dedi. Yaptı. Çok bi para da almadı. Bugün aradım. Bakım yapılacak parçalarımı alıp geliyorum dedim. Ben rizedeyim ama ustamı arıyorum git sen dedi. Gittim. Güzelce bakımlarını yaptı. Temizledi. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts