İçeriğe Yönlendir

Arabam - Citroen C5 1.6 Hdi Confort

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Murat Sürmeli
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bu arada. Rot balansçı 200 lira ver yeter abi dedi.  
Onu da verdik tabi. 

100 tele kardayım emmi :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mert Gülkokan yazdı:

bosch diyorum orjinal diyorum :)

oem olması için üretimde kullanılması lazım? bosch filtre ben almazdım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mert Gülkokan yazdı:

bosch neden uygun görülmüyor

sonuçta yan sanayi ucuz bir seçim sunuyor parça olarak bosch kutusu içinde. kliteli matkapları olabilir, hella marka fren balatası da almam mesela , pioneer motor yağı çıksa da alınmaz

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bu arada. Rot balansçı 200 lira ver yeter abi dedi.  
Onu da verdik tabi. 

Kışlıklari taktin mi

Çağlar Bayur yazdı:

sonuçta yan sanayi ucuz bir seçim sunuyor parça olarak bosch kutusu içinde. kliteli matkapları olabilir, hella marka fren balatası da almam mesela , pioneer motor yağı çıksa da alınmaz

Orijinal filitrenin temininde sıkıntı hissedersem yöneldiğim bir marka, alfa da almıştım jeep de almıştım, kötü denmez ama yinede alman da olsa yan sanayi.

Mercedes de mesela yıldızlı ve alman yan sanayi kavramı vardır 

Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

herkes kendi işini yapsın değil mi abi ? :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Doğan

Bosch ev aletleri yapsin, abs beyni yapsin ama sarf malzeme yapmasin lütfen :) Mann, Hengst, Mahle, Meyle, Optimal veya Champion dururken Bosch almam.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Motor 300.k değil ki yağ filtresi hayati öneme sahip olsun. 200.k olmuş motorun yağ filtresinde hiçbir aşınan parça olmuyor. Varsa zaten motor eller havaya olmuştur artık. 

Onarım yapılan motorda bir süre iyi filtre kafi sonra orta sınıf iş görüyor

Yorum bağlantısı
Ali Gök

bosch filtreyi buldunuz da almıonuz hemi :D  ne günlere kaldık yav

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

ön salıncaklar orjinal ise gayet uygunmuş

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mahmut Yıldız yazdı:

Tiguan bakımına serviste 4000 lira fiyat verdiler yarım saat önce. 

neler var bu fiyatın içinde?

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Doğan Arşiray yazdı:

neler var bu fiyatın içinde?

Standart yağ bakımı. 1,5 tsi araç 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Mert Gülkokan yazdı:

1600 tl ye de yetkili serviste bakım yapıyorlar sen en iyisi citroen ile konuş olmuyorsa da bir ustanla oturup konuş

450 tl ye aldığım total yağa da çakma dersin sen :)

1600 e yapmıyor ya ben fiyat aldım 2200 dedi :∆  kalem kalem yaz dedim . Anlatabilirim ama yazamam dedi, yedek parçaya bağladı, anlat dedim yagin listesine 200 lira mi ne dedi gülüştük kapattım 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mustafa Tüfekçi yazdı:

kalem kalem yaz dedim

çok zorlamışsın servisi yazık yahu

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

psa 1.6 dizel motorlarında iki çezit mazot filtresi var mondeo da kullanılan ile focus ta  kullanılan arasında yarı yarıydan fazla fark var serviste. işin ilginç olanı filtreler birbirine uymuyormuş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Metin Uzunoğlu yazdı:

psa 1.6 dizel motorlarında iki çezit mazot filtresi var mondeo da kullanılan ile focus ta  kullanılan arasında yarı yarıydan fazla fark var serviste. işin ilginç olanı filtreler birbirine uymuyormuş.

Evet focusun ki olmuyor bana yoksa dost işi fordcu var

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Fikir vermesi açısından astra j 1.3 için 860 tl online yedek parça

20221012_185528.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mahmut Yıldız yazdı:

Standart yağ bakımı. 1,5 tsi araç 

yağ yağ filtresi hava filtresi  polen için aşırı pahalı. yetkili servis fiyatı olmalı bu. aynı bakımı ayptırdım c180 mercedese mann filtre vs ile 1600 tl verdim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

taunus zamanı, servis faturaları vardı , dikkatimi çeken: bakım işçiliği, tüm bakım malzemelerinden yüksekmiş o zamanlar.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Bakım lafı cok değişti. Sanayide yapılan bakim yag boşalt doldur filtre sök tak devam. Yetkilide hakki ile yapılan bakim da bir suru kontrol adımı vs var. Hatta şimdi reno hizli servis diye bisi çıkarmış. Aynı sanayi bakimi tadında 30 dk da bitiyor . :)

Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Bakım lafı cok değişti. Sanayide yapılan bakim yag boşalt doldur filtre sök tak devam. Yetkilide hakki ile yapılan bakim da bir suru kontrol adımı vs var. Hatta şimdi reno hizli servis diye bisi çıkarmış. Aynı sanayi bakimi tadında 30 dk da bitiyor . :)

Evet serviste çok güzel kontroller yapıyorlar. Sanayide fark ettik turbo hortumununun vidasını takmamışlar titreşimden çatlamalar olmuştu :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Erdem Doğan yazdı:

Evet serviste çok güzel kontroller yapıyorlar. Sanayide fark ettik turbo hortumununun vidasını takmamışlar titreşimden çatlamalar olmuştu :D

Hakkı ile yapmamış Ademle yapmıştır onlar. 

Mandreke kuzenin polo da kartel tapasini düzgün takmayan ekip o

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Asakashi ve diğerleri diyorum 😁

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Yalnız burda bı Asakashi birde Toyota dememiş 😄

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Mert Gülkokan yazdı:

bosch 

Sardes veya Fil Filter neden düşünmüyorsunuz yerli ve kaliteli firmalar Bosch’tan aşağı kalır yanı olmaz?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...