Metin Uzunoğlu 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Geçmiş olsun, yol yardımı test ettin yani... Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Geçmiş olsun. Arada olur denk gelir. Güzel araba bu bunla devam et emmi. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Herkes yol yardımı çekilerin geç geldiğinden şikayet ediyordu. Bi deneyeceğim diyordum. Nasip oldu. Saat 16:21 de aradım. Araç 16:54 te çekici üstünde yola çıkmıştı. Sigortaci onemli. 🙂 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2022 Evren Barış Özbek yazdı: Ağbi geçmiş olsun. Sağol kardeşim Alpay Sumer yazdı: emmi gecmis olsun.. Sağol Yeğen Metin Uzunoğlu yazdı: Geçmiş olsun, yol yardımı test ettin yani... Sağol hocam.. Ben böyle test etmek istememiştim Hayali olacaktı benimki. Köksal Yılmaz yazdı: Geçmiş olsun abi Sağol kardeşim. Hacı Şenyurt yazdı: Geçmiş olsun. Arada olur denk gelir. Güzel araba bu bunla devam et emmi. Daha az yakanı 1 milyon lira. Doğan Arşiray yazdı: Sigortaci onemli. 🙂 Sigortacıyım da demedim.. Hızlı geldiler.. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Geçmiş olsun Sağol Tansu.. Ancak.. şmdi indim aşağı arabanın yerini değiştireyim diye.. debriyaj yine yok Boşalmış. Sanayiden çıkarken fark ettim. Usta bu debriyajın yarısı boş dedim. Dolar o zamanla dedi. Peki dedim.. Neyse Pompaladım biraz debriyaj çalıştı, arabanın yerini değiştirdim.. Ustayı aradım, hava vardır, sabah gel sen dedi.. Gideceğim yine. 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Geçmiş olsun Mehmet abi. Allah beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Ancak.. şmdi indim aşağı arabanın yerini değiştireyim diye.. debriyaj yine yok Boşalmış. Çekicinin üzerindeyken yol yardın mı? Cebeş naletli araba Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2022 Önder Özcan yazdı: Cebeş naletli araba Senin lanetin o.. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Sağol kardeşim Sağol Yeğen Sağol hocam.. Ben böyle test etmek istememiştim Hayali olacaktı benimki. Sağol kardeşim. Daha az yakanı 1 milyon lira. Sigortacıyım da demedim.. Hızlı geldiler.. Sağol Tansu.. Ancak.. şmdi indim aşağı arabanın yerini değiştireyim diye.. debriyaj yine yok Boşalmış. Sanayiden çıkarken fark ettim. Usta bu debriyajın yarısı boş dedim. Dolar o zamanla dedi. Peki dedim.. Neyse Pompaladım biraz debriyaj çalıştı, arabanın yerini değiştirdim.. Ustayı aradım, hava vardır, sabah gel sen dedi.. Gideceğim yine. Alisir... Umarim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2022 Geçmemiş. Sanayideyim Pompalamazsam ayırmıyor. Hava var galiba Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Usta insanı bilmiyor muymuş hava olabileceğini veya neyse neyi? Bir iş yaptırınca aynı iş için 2. kez sanayiye gitmek beni delirtiyor, sanki az deliymişim gibi 😡 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2022 Usta insanı bilmiyor muymuş hava olabileceğini veya neyse neyi? Bir iş yaptırınca aynı iş için 2. kez sanayiye gitmek beni delirtiyor, sanki az deliymişim gibi [emoji35]Sakin ol lütfen. Kalan aklın lazım bize Yapacak bir şey yok. [emoji28] 1 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Sağol. Debriyaj merkezi bozulmuş. İş yapmaz oldu. Geçmiş olsun abi, geçen baskı balata değiştirmiştin değil mi? Muhtelemen üst merkez diyeceğim ama o da aracın altına damlatır mı bilemedim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Geçmiş olsun. Yol yardım yerine beni arasan daha çabuk gelirdim [emoji19]Hadi la oradan! Meyve bahçene davet etme sonra gölördöm 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Servet Aydın yazdı: Hadi la oradan! Meyve bahçene davet etme sonra gölördöm Onu da çağırsam senin payın yarıya düşecekti ama 😏 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Şanzıman sokecez kıvamına gelirse haber et desarja gelelim 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Patlama olacaksa güneş gözlüklerimi takayım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Geçmiş olsun abi, geçen baskı balata değiştirmiştin değil mi? Muhtelemen üst merkez diyeceğim ama o da aracın altına damlatır mı bilemedim Alt merkez kesin bozuktu. Değiştiler. Bugün de tekrar havasını aldılar. Deneyeceğim. Sorun görürsem üst merkezi de değişeceğiz. Servet Aydın yazdı: Hadi la oradan! Meyve bahçene davet etme sonra gölördöm Davet Etmedi, getirdiğini de kendi yedi. Hani nerde meyveler diyince de Bön gölmöz zönnöttöm dedi. Dedi bunu. Mustafa Tüfekçi yazdı: Şanzıman sokecez kıvamına gelirse haber et desarja gelelim Yok, şimdilik üst merkez kıvamındayız. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Alt merkez kesin bozuktu. Değiştiler. Bugün de tekrar havasını aldılar. Deneyeceğim. Sorun görürsem üst merkezi de değişeceğiz. Abi parça fiyatı nedir bilmiyorum ama bu rezillik çekildiyse kesinlikle üstü de değiştir derim. Merkez değişiminde hava 1 kerede çıkmıyor ne yazıkki. Benim pedal sünger gibiydi his ve direnç yoktu. Biraz kullan düzelir dedi eleman. Daha dükkandan çıkamadım o derece rahatsız oldum, baktı hava kalmış dedi. Tekrar aldı düzeldi. Havasını aldırırken 0.5 litreye yakın hidroliği feda ederseniz garanti olur Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Abi parça fiyatı nedir bilmiyorum ama bu rezillik çekildiyse kesinlikle üstü de değiştir derim. Akşama kadar yatsın bakalım araba.. Yine boşalırsa debriyaj, üstü de değişeceğim.. üstün işçiliği daha zormuş.. Westighause falan sökülüyormuş.. Alt merkez değişimine 750 lira verdim.. işçilik dahil.. Üst merkez de yine 450-500 vardır muhtemelen. bi 750 daha yer. Köksal Yılmaz yazdı: Patlama olacaksa güneş gözlüklerimi takayım Debriyajın mı var derdin var arkadaş.. Gözünü seveyim tork konvertörünün. Ölmez bozulmaz aşınmaz. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts