Tansu Kalafatoğlu 23 Haziran 2022 Paylaş 23 Haziran 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: T : ulan bunlar aynı yolu nası benle aynı maliyete gidiyorlar... 😃😃😃 Aynı yol mu? Ne demek aynı yolda. Sen benimle nasıl aynı yolda gidersin uleenn 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Haziran 2022 Yazar Paylaş 27 Haziran 2022 C5 te Bosch üretimi Bosch CM RD4 N2 MP3 modelli benim beğendiğim bir teyp var Sesi tatminkar, radyo çekimi iyi, mp3 okuyor. Seçimlik olarak aux, bluetooth veya usb eklenebiliyor. Benim donanımda Orijinalinde aux geliyor. Ben auxu iptal ettim bluetooth kit bağladım. Bu teyp uzun süredir cd leri çıkarma sorunu yaşatıyordu. Soruna sebep olan parça cd’yi geri iten bir silindir. Bu silindiri kolonya ve kulak çöpü ile temizledim. Tabi bunu yapabilmek için epey dağıtmak gerekiyor. Yalnız dikkat edin, kulak çöpünün pamuğunu teybin içine kaçırmayın. Yoksa tekrar söküp dağıtmak gerekiyor. 10 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Haziran 2022 Paylaş 27 Haziran 2022 İyi eline sağlık ama bluetooth varken CD ye niye ihtiyaç duyarsın ki 2014 den beri hiç CD takmadım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Haziran 2022 Yazar Paylaş 27 Haziran 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: İyi eline sağlık ama bluetooth varken CD ye niye ihtiyaç duyarsın ki 2014 den beri hiç CD takmadım. Telefondan müzik dinlemeyi sevmiyorum hocam. Arayan oluyor, navigasyon kullanıyorum. Mesaj geliyor. kumanda etmek zor. Vs. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Haziran 2022 Paylaş 27 Haziran 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: İyi eline sağlık ama bluetooth varken CD ye niye ihtiyaç duyarsın ki 2014 den beri hiç CD takmadım. şşşş, adam yaşlandı. Belli etmeyin hocam... Şurda bi yerde baston olacaktı... 2 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 27 Haziran 2022 Paylaş 27 Haziran 2022 Mehmet abi güzel bir bluetooth kitinin sana çok getirisi olur aslında. Teybin içine gizlersin. Hem usb/sd karttan müzik dinleyebilirsin, hem de bluetooth üzerinde rahatlıkla telefon görüşmelerini yapabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Haziran 2022 Yazar Paylaş 28 Haziran 2022 Mustafa Arıkan yazdı: Mehmet abi güzel bir bluetooth kitinin sana çok getirisi olur aslında. Teybin içine gizlersin. Hem usb/sd karttan müzik dinleyebilirsin, hem de bluetooth üzerinde rahatlıkla telefon görüşmelerini yapabilirsin. Genelde yalnız seyahat etmiyorum, bu sebeple telefon görüşmesi benim için uygun değil. Ancak teypten kontrol edebileceğim bir kit entegre edebilirsek olur.. Ayrı ayrı kumandalar falan sevmiyorum ben ya Bluetooth kit var arabada, sadece alıcı, çocuklar müzik paylaşıyor bazen. Orijinal usb taksak güzel olur aslında, onu teyp kontrol eder galiba. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Orijinal usb taksak güzel olur aslında, onu teyp kontrol eder galiba. telefon görüşmesi içinde bir bluetooth kulaklık mis gibi olur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2022 Herkes yol yardımı çekilerin geç geldiğinden şikayet ediyordu. Bi deneyeceğim diyordum. Nasip oldu. Saat 16:21 de aradım. Araç 16:54 te çekici üstünde yola çıkmıştı. 1 1 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Geçmiş olsun Abi. Altını mı vurdun aracın? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2022 Tamer Topaç yazdı: Geçmiş olsun Abi. Altını mı vurdun aracın? Sağol. Debriyaj merkezi bozulmuş. İş yapmaz oldu. Aytac Sakal yazdı: Geçmiş Olsun Mehmet Bey. Metin Akbal yazdı: Geçmiş olsun abi. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Geçmiş olsun. Yol yardım yerine beni arasan daha çabuk gelirdim 😒 Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Geçmiş olsun Mehmet abi Geçen gün daha şanzıman inmişti farketmedimi usta şans işte Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2022 Ali Gök yazdı: Geçmiş olsun Mehmet abi Geçen gün daha şanzıman inmişti farketmedimi usta şans işte Mekanik arıza ya Ali. merkez içinden patlamış. Zamanlama tesadüf sadece Önder Özcan yazdı: Geçmiş olsun. Yol yardım yerine beni arasan daha çabuk gelirdim 😒 Hıhı 🥸 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Geçmiş olsun Mehmet abi. Benim de geçen soğutma suyu hortumu delinmişti. Nevşehir içinde kaldım. Çekici 20 dk da geldi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2022 Şans birazda. Geçen gün bir üyemizi 4 saat oyaladılar. En son araba bozuldu yolda kaldık yalanını söylediler Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Mehmet abi geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sorun çözülür. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2022 Çözüldü. Alt merkez değişti. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 (düzenlendi) Çok sevindim. Baskı ve balata ikisi de mi değişti? Ne kadar tuttu? Bir de sigorta karşılıyor mu? 4 Temmuz 2022 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2022 Mehmet Yeter yazdı: Çok sevindim. Baskı ve balata ikisi de mi değişti? Ne kadar tuttu? Bir de sigorta karşılıyor mu? Baskı balata geçen hafta değişmişti. 7000 lira tutmuştu. Bugün fren merkezi değişti. 750 lira 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts