Tansu Kalafatoğlu 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Mert Gülkokan yazdı: Birçok psa damgalı filtre çakma ben size deyim En iyisi mann ya da bosch almak Ben de bunu diyecektim ama sustum. Ustaya güvenmiyoruz ama parçacıya güveniyoruz. ya aloparça megaparça gibi yerlerden almalı ya d servisten. Diğer satıcılara nasıl güvenilecek Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Erdem Doğan yazdı: Mustafa varsa olaysız iş zor zaten Biz bu işe geçen pazartesi başlamadık dedin mi? Milleti çarpmaya alışmışlar ama her kuşun eti yenmez, Mustafa çok iyi yapmış. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 Haziran 2022 Paylaş 13 Haziran 2022 Mert Gülkokan yazdı: En iyisi mann ya da bosch almak Sonraki bakımda ben de mann alacağım filtreleri Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Haziran 2022 Yazar Paylaş 16 Haziran 2022 Kendime Not: Aracın muayenesi 166097 km'de iken bugün yapıldı. Hafif kusurlar: motor numarası okunacak durumda değil, kısa far ayarı bozuk. 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Kendime Not: Aracın muayenesi 166097 km'de iken bugün yapıldı. Hafif kusurlar: motor numarası okunacak durumda değil, kısa far ayarı bozuk. Hiç yakıştıramadım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Haziran 2022 Yazar Paylaş 16 Haziran 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Hiç yakıştıramadım Adamlar haklı Yüksek ayarlıyorum ben. Hızlı giderken yükseltiyorum. Normalde düşük ayarda kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Adamlar haklı Yüksek ayarlıyorum ben. Hızlı giderken yükseltiyorum. Normalde düşük ayarda kullanıyorum. Güzel taktik, ben de yapayım Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Kendime Not: Aracın muayenesi 166097 km'de iken bugün yapıldı. Hafif kusurlar: motor numarası okunacak durumda değil, kısa far ayarı bozuk. Evrak vermediler mi? 16 Haziran 2022 tarihinde Nihat Palolu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Adamlar haklı Yüksek ayarlıyorum ben. Hızlı giderken yükseltiyorum. Normalde düşük ayarda kullanıyorum. Aynı ben 😁 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Haziran 2022 Yazar Paylaş 16 Haziran 2022 Nihat Palolu yazdı: Evrak vermediler mi? Verdiler 3 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Verdiler 2 yıl + 4 gün mü oluyordu, hiç dikkat etmemiştim gerçi daha önce Ledler mi takılıydı emmi? Uzun sağ çok alakasız bir yere bakıyor sanırım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Haziran 2022 Yazar Paylaş 16 Haziran 2022 Murat Sürmeli yazdı: 2 yıl + 4 gün mü oluyordu, hiç dikkat etmemiştim gerçi daha önce Ledler mi takılıydı emmi? Uzun sağ çok alakasız bir yere bakıyor sanırım Uzunlar led ama.. böyle bir hata yok ya. Saçma bir sonuç vermiş.. bitiş 20 haziran görünce ben de şaşırdım.. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Uzunlar led ama.. böyle bir hata yok ya. Saçma bir sonuç vermiş.. Sıkıntı yapma fabrikasyon otomatik yükseklik ayarı ve hıza göre duyarlı led farlı araca kısa hüzmeli far ayarı hatalı dediler. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Uzunlar led ama.. böyle bir hata yok ya. Saçma bir sonuç vermiş.. bitiş 20 haziran görünce ben de şaşırdım.. 2024 te bayrama denk geliyor +4 gün bonus almışsın 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Haziran 2022 Yazar Paylaş 16 Haziran 2022 Murat Sürmeli yazdı: Ledler mi takılıydı emmi? Uzun sağ çok alakasız bir yere bakıyor sanırım Çıkışta arabayı beklerken içerde muayene yapıyordu ve uzunlar yanıktı... Dehşet bir ışık. Ben bidaa kimseye selektör yapmam ya.. Yazık. 1 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Sıkıntı yapma fabrikasyon otomatik yükseklik ayarı ve hıza göre duyarlı led farlı araca kısa hüzmeli far ayarı hatalı dediler. Referans ayarı hatalı ise gayet normal hocam. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 (düzenlendi) Mustafa Arıkan yazdı: Referans ayarı hatalı ise gayet normal hocam. Araç hareket etmiyorken çok kısa yani aracın 15~20 m gibi yada daha az aydınlatıyor. Hareket edince yükseliyor. Ama bakıma gidince dediğinize baktıracağım. 16 Haziran 2022 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Sıkıntı yapma fabrikasyon otomatik yükseklik ayarı ve hıza göre duyarlı led farlı araca kısa hüzmeli far ayarı hatalı dediler. Fabrikasyon otomatik yükseklik ayarı demek, ayarlanan yüksekliğe göre araca binen yükten ötürü oluşan eğime göre farların ayarlanması demek. Yani araç dünya merkezine göre ayarlamıyor, belirlenen yüksekliğe göre ayarlıyor kendini. Tüm araçlarda far yükseklik ayar vidası mevcuttur. Bu sebeple kısa hüzmelilerin ayarının bozuk olabilmesi ihtimal dahilindedir. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Araç hareket etmiyorsun çok kısa yani aracın 15~20 m gibi yada daha az aydınlatıyor. Hareket edince yükseliyor. Ama bakıma gidince dediğinize baktıracağım. Meredeslerde diagnosdan iç dış aşağı yukarı ayari yapılıyor. Yine manuel olarak far üstünde de ayari var. Ford da da vardir illa da diagnos bilen teknisyene anlatmak lazım 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Sani Gerşon yazdı: Fabrikasyon otomatik yükseklik ayarı demek, ayarlanan yüksekliğe göre araca binen yükten ötürü oluşan eğime göre farların ayarlanması demek. Yani araç dünya merkezine göre ayarlamıyor, belirlenen yüksekliğe göre ayarlıyor kendini. Tüm araçlarda far yükseklik ayar vidası mevcuttur. Bu sebeple kısa hüzmelilerin ayarının bozuk olabilmesi ihtimal dahilindedir. Mustafa Tüfekçi yazdı: Meredeslerde diagnosdan iç dış aşağı yukarı ayari yapılıyor. Yine manuel olarak far üstünde de ayari var. Ford da da vardir illa da diagnos bilen teknisyene anlatmak lazım Bunları derse kabul ama araç hareket etmiyorken far çok kısa hareket edince bence normal aydınlatıyor. Avm otoparkında bakayım yada serviste bir baktırayım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Avm otoparkında bakayım yada serviste bir baktırayım. 10mt uzaktan bi görüntü paylaşırsanız hocam hep beraber yorum yapabiliriz. Ancak kusursuz dahi olsa kesim çizginiz, muayenede illa kusur buluyorlar, orası ayrı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Haziran 2022 Yazar Paylaş 18 Haziran 2022 Direksiyon aldım. Benim direksiyon ölü durumda idi. Üç defa boyamıştım. Bir zımparayı daha kaldırmazdı. Kaplatmak için fiyat almıştım. 900 lira isteniyordu. Bu denk geldi, aldım. Taktırdım. @Oğuzkan Erışık Kardeşim. senin sayende.. çok teşekkür ederim.. 30 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Direksiyon aldım. Benim direksiyon ölü durumda idi. Üç defa boyamıştım. Bir zımparayı daha kaldırmazdı. Kaplatmak için fiyat almıştım. 900 lira isteniyordu. Bu denk geldi, aldım. Taktırdım. @Oğuzkan Erışık Kardeşim. senin sayende.. çok teşekkür ederim.. Çok güzel olmuş abi🤌güle güle eskit. 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Direksiyon aldım. Benim direksiyon ölü durumda idi. Üç defa boyamıştım. Bir zımparayı daha kaldırmazdı. Kaplatmak için fiyat almıştım. 900 lira isteniyordu. Bu denk geldi, aldım. Taktırdım. @Oğuzkan Erışık Kardeşim. senin sayende.. çok teşekkür ederim.. Araba sıfır gibi olmuş valla, güle güle kullan abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts