İçeriğe Yönlendir

Toyota Hilux 4x2 Otomatik Vites Tavsiye Eder misiniz?

Serdar Göktaş

Recommended Posts

Serdar Göktaş

Merhaba. Kayınpedere toyata hilux pikap alacağız. Ağır arazide işi yok. O yüzden hiç 4*4 e girmiyoruz. Gezeceği yayla yolları bundan sonra. Daha önceden 2004 toyota hilux kullandığı için tekrar toyata  istiyor. Ben de almışken otomatik alalım dedim. Yaşı bayağı ilerledi. Otomatik vites nasıldır? Sıkıntı çıkarır mı? Bütçe 120 bin civarı. Varsa tavsiye de alabiliriz. 

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

@Ali Cihangiroğlu abi de bilir. En çok pick up kullanan ve yorumlarda bulunan değerli bir abimiz. Ford alın diyecektir büyük ihtimal ama sıcak bakmıyorlar. 

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Eski modelini şirkette çok uzun seneler kullandık hala ararız sıfır sıkıntı sonra isuzu ya geçtik 100 bin olmadan enjektör değiştirdik.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

Toyota gerçekten bu işi en iyi bilenlerden.. Çevremde kullanan birkaç arkadaşım oldu çok memnunlardı..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Kişiden kişiye göre göreceli kavramdır bence mitsubishi l200 alın derim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
(düzenlendi)
Serdar Göktaş yazdı:

Merhaba. Kayınpedere toyata hilux pikap alacağız. Ağır arazide işi yok. O yüzden hiç 4*4 e girmiyoruz. Gezeceği yayla yolları bundan sonra. Daha önceden 2004 toyota hilux kullandığı için tekrar toyata  istiyor. Ben de almışken otomatik alalım dedim. Yaşı bayağı ilerledi. Otomatik vites nasıldır? Sıkıntı çıkarır mı? Bütçe 120 bin civarı. Varsa tavsiye de alabiliriz. 

2015 model sıfır 4*4 ısuzu D max aldık şirkete. şu anda 40.000 km civarında. Satan arkadaş tanıdık bu 2.5 d max araçlarda sorun çıkabiliyor yağ ile suyu birbirine karıştırabiliyor çok fazla şikayet aldık diye bizi uyarmıştı, bilgi olması açısından yazıyorum.

tarihinde Fatih Evcin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

otomatik olmazsa daha iyi olur derim bende, pikap şart değilse bagajı büyük bir suvda alabilir mesela, tabii uyarsa...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş
Ali Cihangiroğlu yazdı:

otomatik olmazsa daha iyi olur derim bende, pikap şart değilse bagajı büyük bir suvda alabilir mesela, tabii uyarsa...

Ali abi pickup şart. Bundan önce h100 kamyonet vardı. Bağ bahçe işleri vardı. Şimdi o işleri bıraktı ama yine de ufak tefek böyle işleri olacaktır. Otomatik şanzımanı neden önermiyorsun abi?

Fatih Evcin yazdı:

2015 model sıfır 4*4 ısuzu D max aldık şirkete. şu anda 40.000 km civarında. Satan arkadaş tanıdık bu 2.5 d max araçlarda sorun çıkabiliyor yağ ile suyu birbirine karıştırabiliyor çok fazla şikayet aldık diye bizi uyarmıştı, bilgi olması açısından yazıyorum.

Teşekkürler. İsuzu zaten düşünmemiştik. İlk önceliğimiz toyata. İkinci seçenek mitsubishi 

Yorum bağlantısı
Tahir Ak

L200 de hilux ta iyi araçlar. Daha uygun fiyatlı dmax da alınabilir o da sağlam araç. Üçü de üzmez bana kalırsa

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş
Arif Aykın yazdı:

Kişiden kişiye göre göreceli kavramdır bence mitsubishi l200 alın derim.

İkinci seçeneğimiz mitsubishi. Peki l200 'ün otomatik şanzımanı nasıldır? Yakıtı nasıldır? Açıkçası toyata tercih etmemizin en önemli nedeni yakıt. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

toyota  yakıtta iyi ,sağlamda size rahat gider bana gitmez, yolda durmuyorda :D olmaz derken aslında biraz kendime göre yazmıştım... 

şanzımanı öyle kötü değil sıkıntı duymadım, Kayınpederin yaşta kemale erdiğine göre sanırım sıkıntı çıkmaz sakin sakin gider, toyota rahat ettirir, mesela arazi kullanımı çok olacak deseydin ve hesapta Navarda olsaydı, Navara alma Toyota al derdim, Dmax te güzeldir vergisi falan nispeten daha iyi, Ranger ın yenisinede bakın diyeceğim ama araba daha ortada yok, bu durumda hilux-dmax diyorum, l200 diyemiyorum oto vitesi hakkında bilgim yok, bana kalsa Ranger dışında bakmam gerçi ya neyse, konu ben değilim zaten :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Hız meselesi zaman içinde sorun olacak diye düşünüyorum. Zorunlu değilse pikap alınmamalı. Bi duster ya da otomobil ruhsatlı connect/kango vs daha doğru olur.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Sani Gerşon yazdı:

@Tahir İlter bilir.

Evet. Bacanaga 2008 aldık geldik Maraş 'tan o taraflar Toyota cenneti ama temizi çok nadir. Şükür bize düzgün temiz denk geldi. Araçla 800 km yol yaptık dönüşte en ufak yorgunluk olmadı. Ses yalıtımı çok güzel ne motor ne de teker sesi var araçta. Manuel di bizim aldığımız ama otm gibi 5 vitesi bulunca bir daha kolay kolay vites düşmüyor çok güçlü bir motoru var. Ayrıca arka yolcu bölümü çok geniş diz mesafesi Sedan araç gibi kapıları tam boy zaten. Ben tavsiye ederim şahsen çok şaşırttı beni hı lux konforuyla 

Bu arada aldığımız araç 265 binde.100 ne düşürsen hiçbir şekilde anlaşılmaz. 

@Mehmet Kaya ya da fırsatı gelmişken çok teşekkür ederim. Akşama kadar bizimle koşturdu o da 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

kışın çıkılmayacaksa yola 2 çeker pickup olabilir. yoksa sıkıntı büyük. ben olsam asla iki çeker pickup almam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Serdar Göktaş yazdı:

İkinci seçeneğimiz mitsubishi. Peki l200 'ün otomatik şanzımanı nasıldır? Yakıtı nasıldır? Açıkçası toyata tercih etmemizin en önemli nedeni yakıt. 

Otomatik konusunda çok Bilgim yok 4x4 de otomatik problem diyorlardı bizde 2008 vardı. 4x2 de problem yok sanırım. Araştırıp karar vermeniz daha iyi olacaktır.

Yorum bağlantısı
Burak Uzel

Aklıma şu video geldi
İzlemeyen arkadaşlara tavsiye ederim. Toyota hilux un canına okudular ama araç yine çalıştı gitmeye devam ettii

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Serdar Göktaş

Görüş bildiren herkese teşekürler. Bugün aradığımız aracı bulduk. 2016 model ikinci sahibinden 40 bin km de. Hatasız bir araç. Allah nasip ederse hafta içi satışını alacağız. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...