Selim Bilgin 2 Kasım 2019 Yazar Paylaş 2 Kasım 2019 Sabah Bostancı'ya uğradım. Boğaz kelebeğinden yaparmış, temizledik, ilk çalışma daha stabil oldu gibi. Düzeldi sanırım inşallah. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Selim Bilgin yazdı: Sabah Bostancı'ya uğradım. Boğaz kelebeğinden yaparmış, temizledik, ilk çalışma daha stabil oldu gibi. Düzeldi sanırım inşallah. yarın sabah belli eder kendini 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Selim Bilgin yazdı: Sabah Bostancı'ya uğradım. Boğaz kelebeğinden yaparmış, temizledik, ilk çalışma daha stabil oldu gibi. Düzeldi sanırım inşallah. Kelebek arabanın neresine konmuş, egzoza mı? Tam anlayamadım ben 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Kasım 2019 Yazar Paylaş 2 Kasım 2019 Önder Özcan yazdı: Kelebek arabanın neresine konmuş, egzoza mı? Tam anlayamadım ben Beygirlere konmuş abi. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Kasım 2019 Yazar Paylaş 9 Kasım 2019 Boğaz kelebeği temizlendikten sonra tamamen düzeldi, marş alması da rahatladı. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts