Zafer Osmanoğlu 22 Ekim 2019 Paylaş 22 Ekim 2019 Arkadaşlar bende 2006 C5 SX var, bu araçla ne zaman rampa çıksam ESP lambası yanıyor ve araç 40 km civarında hıza düşüyor. YouTube kanalında Citroene fısıldayan adam kanalında sunum yapan arkadaş bu konuya çözüm getirdi. Rampa çıkarken konsoldaki ESP düğmesine basınca bu sorunun ortadan kalktığını anlattı. Yarın ilk işim rampa çıkarken bunu denemek olacak. Ayrıca bunun bir arıza değil C5 in bir özelliği olduğunu anlatıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ekim 2019 Paylaş 22 Ekim 2019 pug daki sistemi bilmiyorum ancak dünyada her rampa çıkan C5 in esp kapatması gerektirdiğini fabrikasyon olarak kabul ettiğini sanmam. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 22 Ekim 2019 Paylaş 22 Ekim 2019 Öyle bir durum yok. Ben kapatmıyorum.😉. Fısıldayan Adam https://www.facebook.com/Alperen.Erten Bu da Gurup https://www.facebook.com/groups/1090192011021097/ Yorum bağlantısı
Erkan Işık 22 Ekim 2019 Paylaş 22 Ekim 2019 Öyle şeymi olur dk bası esp mi kapatılır unuttum diyelim tak 40 km ye düşecek indin cıkdın indin cıkdın tam ihtiyaç oldugunda ne olacak vardır onun bir tamırı fransız alman forumlarına bir göz atın Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 22 Ekim 2019 Paylaş 22 Ekim 2019 Amatisörden Lastiğe kadar gider konu. Yol tutuşu bir şekilde kayboluyorsa ESP devreye girer. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Osmanoğlu 22 Ekim 2019 Yazar Paylaş 22 Ekim 2019 Sadece rampada yanıyor, düz yolda sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Ekim 2019 Paylaş 22 Ekim 2019 Savrulma sensörü hatası olabilir mi Tam adını bilmiyorum bagajda yada arka koltukta olur genelde Yorum bağlantısı
Zafer Osmanoğlu 22 Ekim 2019 Yazar Paylaş 22 Ekim 2019 Mustafa bey inanın hiç bilgim yok, serviste işin doğrusu çözüm üretemiyor. Servet Aydın yazdı: G sensörü Servet bey G sensörü dediğiniz tam olarak nedir ve aracın neresinde bulunur. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Ekim 2019 Paylaş 22 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: G sensörü Bı yanal bı dikey var demiştiler bana zamanında. Hata kodu verir ordan çıkarırlar. Az çok Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ekim 2019 Paylaş 22 Ekim 2019 Zafer Osmanoğlu yazdı: Mustafa bey inanın hiç bilgim yok, serviste işin doğrusu çözüm üretemiyor. Servet bey G sensörü dediğiniz tam olarak nedir ve aracın neresinde bulunur. Yataj savrulmayı ölçen g sensörü. Merkezi karoser noktasına konur ekseri Mustafa Tüfekçi yazdı: Bı yanal bı dikey var demiştiler bana zamanında. Hata kodu verir ordan çıkarırlar. Az çok Dikeyin pek olacağını sanmam. Frenleme ile oluşan g kuvveti çok fazla ve esp için etkisi olmayacaktır mantıken Yorum bağlantısı
Recommended Posts