Arda Bülent Güzel 3 Kasım 2019 Yazar Paylaş 3 Kasım 2019 Klima temizliği yapın. Çalıştığı zaman menfezlerden hoş koku yayılıyor. Yapıldı ve polen filtreside değişti ancak çok az da olda koku var üstad. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 3 Kasım 2019 Paylaş 3 Kasım 2019 Arda Bülent Güzel yazdı: Yapıldı ve polen filtreside değişti ancak çok az da olda koku var üstad. Sigara illet bir şey cidden. 😊 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 3 Kasım 2019 Yazar Paylaş 3 Kasım 2019 Ozonlama yapıldı ise ve kaldı ise son bir kez daha yaptırırım ama geçmiyorsa detaylı iç temizlik şartBüyük ihtimal tavan ve taban kumaşına hatta kumaşlara kadar işlemiştirMert ozonlama yapılmadı henüz ancak önce detaylı temizlik yaptıracağım önce sonrasında ozanlama mutlaka yaptıracağım tekrardan Yorum bağlantısı
Selim Kaya 3 Kasım 2019 Paylaş 3 Kasım 2019 Arabaya bunu yapan, ciğerlere neler yapar. 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 3 Kasım 2019 Paylaş 3 Kasım 2019 Mondeo bendeyken ayni durumdan sikayetciydim. Klima menfezlerine puskurtulen ve air bomb denilen seyleri denedik, 1-2 gunluk cozum oldu. Benim en mutlu oldugum cozum, Geceden sonaxin yesil sprey kutuda sigara koku gidericisini araca sıkıyordum, ertesi gun sabah koku olmuyordu. hava sicaksa eger mutlaka hissedeceksiniz. Umarim cozum bulursunuz. Umraniye’de sonax uygulama merkezindeki arkadaslar kesin %100 cozerim diyemiyoruz, diyene de inanmayin demislerdi. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 3 Kasım 2019 Yazar Paylaş 3 Kasım 2019 Arabaya bunu yapan, ciğerlere neler yapar. Düşünmek bile istemiyorum. Mondeo bendeyken ayni durumdan sikayetciydim. Klima menfezlerine puskurtulen ve air bomb denilen seyleri denedik, 1-2 gunluk cozum oldu. Benim en mutlu oldugum cozum, Geceden sonaxin yesil sprey kutuda sigara koku gidericisini araca sıkıyordum, ertesi gun sabah koku olmuyordu. hava sicaksa eger mutlaka hissedeceksiniz. Umarim cozum bulursunuz. Umraniye’de sonax uygulama merkezindeki arkadaslar kesin %100 cozerim diyemiyoruz, diyene de inanmayin demislerdi.Araçta sonaxın spreyi var onuda aldım. Sigara kokusu yok gibi birşey oldu ama yinede her gün kullanıyorum. Ama tam anlamıyla geçmiyor. Detaylı temizlik son noktayı koyacak bence Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 5 Kasım 2019 Yazar Paylaş 5 Kasım 2019 Sağolsun emmi kaskoyu yapmıştı ödemesini yapmamıştık. Sen düşünme dedi. Ödemeyi Servet Aydın’ın kart bilgileri var dedi. Yüreği büyük insan gibi insan dedi onun kartla öderiz dedi. Çok sevinir dedi. 4150 tl çektik Servet Aydının kredi kartından. Kıng kesene bereket. 3 5 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 5 Kasım 2019 Yazar Paylaş 5 Kasım 2019 Eşeeedüü.... Daha Bombay’ı söylemedim. Trafik sigortası ve binanın sigortasıda senin karttan geçti. Limiti yetmedi biraz kartın ama olsun. Yinede çekti emmi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Kasım 2019 Paylaş 5 Kasım 2019 Arda Bülent Güzel yazdı: Limiti yetmedi biraz kartın ama olsun. Yinede çekti emmi. Senin karttan da Önder'inkileri çekeceğim Yazık ona kıyamadım bu sene 3 1 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 6 Kasım 2019 Yazar Paylaş 6 Kasım 2019 Senin karttan da Önder'inkileri çekeceğim [emoji4] Yazık ona kıyamadım bu sene [emoji4] Ben karlıyımdır. Önderin canı sağolsun çek abey. Olan yine servet Aydın’a oldu. [emoji23][emoji23] 2 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 6 Kasım 2019 Paylaş 6 Kasım 2019 Servet abinin Siyah kartından mı oluyor bu olaylar.... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Kasım 2019 Paylaş 6 Kasım 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Senin karttan da Önder'inkileri çekeceğim Yazık ona kıyamadım bu sene Adam yaaa, fakir babası mübarek 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Kasım 2019 Paylaş 6 Kasım 2019 @Servet Aydın Ordan bana bi 5000 avro ateşleying be abi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Kasım 2019 Paylaş 6 Kasım 2019 Kemal Korkmaz yazdı: Servet abinin Siyah kartından mı oluyor bu olaylar.... Bi sen eksiktin tam oldu Mert Yeldan yazdı: @Servet Aydın Ordan bana bi 5000 avro ateşleying be abi Benjamin var gönderem mi 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Kasım 2019 Paylaş 6 Kasım 2019 Emmi kasko kampanyalari neler var bari servet abiye onu yonlendir [emoji3] 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 6 Kasım 2019 Paylaş 6 Kasım 2019 Servet Aydın yazdı: Bunları sertifikasız taşımak yasal mı? Öyle bi şey hatırlıyorum da. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 6 Kasım 2019 Paylaş 6 Kasım 2019 Recep Selim Kaya yazdı: Bunları sertifikasız taşımak yasal mı? Öyle bi şey hatırlıyorum da. 1000 dolarlık banknotumuz oldu sertifikası evde kaldı. 1 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 6 Kasım 2019 Yazar Paylaş 6 Kasım 2019 Şimdi tüm arabaların kaskosunu king in kartı ile yaptırsak çok kasko yaptırıyoruz diye bıyıklı yüzde 10 indirim yapar mı ki ? Sonuçta king i düşünmek zorundayız. Hepimizin kaskosunu yaptırıyor sonuçta yüzde 10 eksik ödesin adam. [emoji4] 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 6 Kasım 2019 Paylaş 6 Kasım 2019 Arda Bülent Güzel yazdı: Şimdi tüm arabaların kaskosunu king in kartı ile yaptırsak çok kasko yaptırıyoruz diye bıyıklı yüzde 10 indirim yapar mı ki ? Sonuçta king i düşünmek zorundayız. Hepimizin kaskosunu yaptırıyor sonuçta yüzde 10 eksik ödesin adam. Şu kartın resimlerini alayım.. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 6 Kasım 2019 Yazar Paylaş 6 Kasım 2019 Şu kartın resimlerini alayım..Komutanım emir verirsen bıyıklı sana kartın fotosunu atar bence. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts