Arda Bülent Güzel 30 Ekim 2019 Yazar Paylaş 30 Ekim 2019 Ankaradan Mersin’e dönerken Pozantı ya uğramadan gitmek olmazdıBen bu verilerden sonra şok oldum. Araç 71 lt mazot aldı. Ankara’ya gittik hayırlı bir iş için ve bugün geri döndük. Bir depo ile 1400 km görünüyor. 3 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 30 Ekim 2019 Paylaş 30 Ekim 2019 Ankaradan Mersin’e dönerken Pozantı ya uğramadan gitmek olmazdıBen bu verilerden sonra şok oldum. Araç 71 lt mazot aldı. Ankara’ya gittik hayırlı bir iş için ve bugün geri döndük. Bir depo ile 1400 km görünüyor. Gerçekten rüyalarda buluşuruz [emoji23][emoji23] 3 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Ekim 2019 Paylaş 30 Ekim 2019 2 litre mi bu motor? 3 litre bu kadar az yakamazdı sanırım. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 30 Ekim 2019 Paylaş 30 Ekim 2019 Hayırlı olsun. Kazasız, belasız ve de cezasız güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 31 Ekim 2019 Yazar Paylaş 31 Ekim 2019 2 litre mi bu motor? 3 litre bu kadar az yakamazdı sanırım.3 litre bu kadar az yakmaz nedeni quattro olmasından dolayı. Hayırlı olsun. Kazasız, belasız ve de cezasız güle güle kullanın. Teşekkürler hocam . Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 31 Ekim 2019 Paylaş 31 Ekim 2019 Hastayım şu navigasyon görüntüsüneYakıt süpermiş uzun yolda bulunduğun yerde Niğde il sınırı Altunhisar kavşağı ... 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 31 Ekim 2019 Paylaş 31 Ekim 2019 Arda Bülent Güzel yazdı: Hastayım şu navigasyon görüntüsüne Bende o içinden çıkan ekrana hastayım. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 31 Ekim 2019 Yazar Paylaş 31 Ekim 2019 Yakıt süpermiş uzun yolda bulunduğun yerde Niğde il sınırı Altunhisar kavşağı ...Aynen orası[emoji106][emoji3526] Bende o içinden çıkan ekrana hastayım.Bende Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 31 Ekim 2019 Yazar Paylaş 31 Ekim 2019 Bugün ad blue uyarı verdi araç 10 lt doldurdum bakalım be kadar gidecek. Uzun yollardaki benzin istasyonlarında lt sini 2.5 tl ile 3 tl arasında satıyorlar. Şehir içindeki istasyonlar 10 lt sini 55 tl ye sattılar. Arada ne fark var anlamadım. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 31 Ekim 2019 Paylaş 31 Ekim 2019 Arda Bülent Güzel yazdı: Bugün ad blue uyarı verdi araç 10 lt doldurdum bakalım be kadar gidecek. Uzun yollardaki benzin istasyonlarında lt sini 2.5 tl ile 3 tl arasında satıyorlar. Şehir içindeki istasyonlar 10 lt sini 55 tl ye sattılar. Arada ne fark var anlamadım. Uzun yolda kamyonculara yönelik stok indirim vs olabilir abi. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 31 Ekim 2019 Paylaş 31 Ekim 2019 Adblue yu direk pompa ile satan istasyonlar var. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Ekim 2019 Paylaş 31 Ekim 2019 Abi aslında adblue yu evde kendin üretebilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 31 Ekim 2019 Paylaş 31 Ekim 2019 Ben de 40 tl aldım Şehir içinde istasyondan. kamyoncular 1.5 -2 tl ye alıyorlarmış 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 31 Ekim 2019 Yazar Paylaş 31 Ekim 2019 Uzun yolda kamyonculara yönelik stok indirim vs olabilir abi. Olabilir de kalitede sıkıntı varmıdır diye tedirgin oldum. Yoksa şehir dışına sürekli çıkıyorum oralarda doldurmak daha ucuz ama adblue nunda kaçağı varmıdır ki[emoji23] zarar verir mi diye korktum. Bilen arkadaşlar yardımcı olsun bütün adblue aynımıdır. Adblue yu direk pompa ile satan istasyonlar var. Evet sami onuda gördüm. Sende oralardan alsam sıkıntı olurmu. Abi aslında adblue yu evde kendin üretebilirsin. Mert üstad o işe girersem hanım beni öldürür. Ben de 40 tl aldım Şehir içinde istasyondan. kamyoncular 1.5 -2 tl ye alıyorlarmış Bana 10 lt sini 55 tl ye iteledi ozaman Opet. Ben de 40 tl aldım Şehir içinde istasyondan. kamyoncular 1.5 -2 tl ye alıyorlarmış Kamyoncuların aldığı yerden alsak ne olur ki Kemal üstad Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 31 Ekim 2019 Paylaş 31 Ekim 2019 Kamyoncuların aldığı yerden alsak ne olur ki Kemal üstadKayinvalidemlerde var A6 ona pompadan da aliyorlar. Ayda bir dolduruyorlar diye duydum gecen. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 31 Ekim 2019 Yazar Paylaş 31 Ekim 2019 Kayinvalidemlerde var A6 ona pompadan da aliyorlar. Ayda bir dolduruyorlar diye duydum gecen. Sıkıntı yok oZaman Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 31 Ekim 2019 Paylaş 31 Ekim 2019 Sıkıntı yok oZamanDevam devam, uzunyolda buldugunda doldur bence. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 31 Ekim 2019 Paylaş 31 Ekim 2019 Pompalarda satılanlar ucuz kamyoncular oradan satın alıyor adblue temizlik için deterjanlı su gibi bişi ... 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 2 Kasım 2019 Yazar Paylaş 2 Kasım 2019 Sigara kokusu için öneriler alabilirmiyim. Çoğu gitti azı kaldı. Benim gibi sigara içmeyenler için bile sigaranın az kokusu bile rahatsız ediyor. Şaka maka nasıl içiyorsunuz arkadaşlar bu illeti. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Pompalarda satılanlar ucuz kamyoncular oradan satın alıyor adblue temizlik için deterjanlı su gibi bişi ...Üre abi. İnsanda üretiyor [emoji3] Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Arda Bülent Güzel yazdı: Sigara kokusu için öneriler alabilirmiyim. Çoğu gitti azı kaldı. Benim gibi sigara içmeyenler için bile sigaranın az kokusu bile rahatsız ediyor. Şaka maka nasıl içiyorsunuz arkadaşlar bu illeti. https://www.hepsiburada.com/wurth-arac-ici-tazeleme-100-ml-koku-bombasi-pm-HB00000AAXYY Şu ürün işe yarayabilir. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Arda Bülent Güzel yazdı: Sigara kokusu için öneriler alabilirmiyim. Çoğu gitti azı kaldı. Benim gibi sigara içmeyenler için bile sigaranın az kokusu bile rahatsız ediyor. Şaka maka nasıl içiyorsunuz arkadaşlar bu illeti. Abi şimdi çok içildiyse eğer kendi arabamdan biliyorum, aklına gelen gelmeyen her köşesine sigara külü girmiştir. Ben neresini söksem oradan kül çıktı. Aklıma gelenler, cam kumanda paneli, gösterge ekranının altı, el freninin olduğu yerlerdeki boşluklar. Ayrıca havalandırma menfezlerini ne kadar köpüklesen de bir el değmesi gerekiyor kanımca. Yakın zamanda gördüm ondan biliyorum. Tabi benimki 20 yıllık araba seninki 3 yıllık. Tutup da Audi'nin orasını burasını sökecek değilsin. O nedenle zamanla temizleneceğine inanıyorum. Ama o menfezlerin içlerine özel bir şey düşünmek lazım. İçerisine beze sarılmış çöp şiş uzatmak gibi bir şey.. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Arda Bülent Güzel yazdı: Sigara kokusu için öneriler alabilirmiyim. Çoğu gitti azı kaldı. Benim gibi sigara içmeyenler için bile sigaranın az kokusu bile rahatsız ediyor. Şaka maka nasıl içiyorsunuz arkadaşlar bu illeti. Ozonlu temizlik tavsiye ederim abi. Detaylı temizlik yaptırdığın yerde ozon jeneratörü olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Arda Bülent Güzel yazdı: Sigara kokusu için öneriler alabilirmiyim. Çoğu gitti azı kaldı. Benim gibi sigara içmeyenler için bile sigaranın az kokusu bile rahatsız ediyor. Şaka maka nasıl içiyorsunuz arkadaşlar bu illeti. Klima temizliği yapın. Çalıştığı zaman menfezlerden hoş koku yayılıyor. 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 2 Kasım 2019 Yazar Paylaş 2 Kasım 2019 https://www.hepsiburada.com/wurth-arac-ici-tazeleme-100-ml-koku-bombasi-pm-HB00000AAXYY Şu ürün işe yarayabilir. Selim üstad bunlar tırt. Bir önceki araçta kullandım bir cacığı yok. Abi şimdi çok içildiyse eğer kendi arabamdan biliyorum, aklına gelen gelmeyen her köşesine sigara külü girmiştir. Ben neresini söksem oradan kül çıktı. Aklıma gelenler, cam kumanda paneli, gösterge ekranının altı, el freninin olduğu yerlerdeki boşluklar. Ayrıca havalandırma menfezlerini ne kadar köpüklesen de bir el değmesi gerekiyor kanımca. Yakın zamanda gördüm ondan biliyorum. Tabi benimki 20 yıllık araba seninki 3 yıllık. Tutup da Audi'nin orasını burasını sökecek değilsin. O nedenle zamanla temizleneceğine inanıyorum. Ama o menfezlerin içlerine özel bir şey düşünmek lazım. İçerisine beze sarılmış çöp şiş uzatmak gibi bir şey..Heralde detaylı iç temizliği yapılacak gibi geçsin diye. Ama ilk aldığımdaki koku ile şimdiki koku arasında dağlar kadar fark var. Ozonlu temizlik tavsiye ederim abi. Detaylı temizlik yaptırdığın yerde ozon jeneratörü olabilir. Bunuda deneyeyim. Teşekkürler detaylara fısıldayan adam. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts