Selçuk Bakış 19 Ekim 2019 Paylaş 19 Ekim 2019 Abi hayırlı uğurlu olsun gülerek kullan. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 19 Ekim 2019 Paylaş 19 Ekim 2019 Hayırlı olsun, forumda çıta yükseliyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ekim 2019 Paylaş 19 Ekim 2019 Arda Bülent Güzel yazdı: Teşekkürler Mehmet abi. Bak bunla 5. Kasko daha çekirdeğim gelmedi. Tamam çekirdek benden, tantuni senden.. Çekirdeği alır gelirim ben Kasımda 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 19 Ekim 2019 Yazar Paylaş 19 Ekim 2019 Hayırlı olsun .Güle güle kullanın .Teşekkürler Serkan bey. Hayırlı uğurlu olsun. Renk çok güzel. Allah tabanını düz bastırsın.Amin. Teşekkürler Hayırlı olsun Abi. Kazasız belasız cezasız kullanırsın inşallah. İnşaat sektörü açılmazsa, araba alım satım işine girecekmisin Abi? [emoji1]Teşekkür ederim Serkan ağam. Valla bana göre değil araba alım satımı. Yalan dolan üzerine kurulu. Hayırlı olsun, renk çok güzel. Siyah renk A6'yı eksik gösteriyor, bu renk tam kıvamında. Güle güle binin inşallah. Yakıt tüketiminin maşallahı var [emoji4] Çok teşekkürler. Sırf rengi ve jantı için aldım aracı. Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binin. Ani olmuş ama değişiklik iyidir [emoji4]Bir anda oldu valla üstadım. Teşekkürler iyi dilekleriniz için Hayırlı olsun, güzel sürüşlere!Teşekkürler. Hepimize iyi sürüşlerAbi hayırlı uğurlu olsun gülerek kullan. Çok ama çok teşekkürler Selçuk kardeşim Hayırlı olsun, forumda çıta yükseliyor [emoji4] Forumda herzaman çıta yüksek. Teşekkürler iyi dilekleriniz için Hayırlı olsun abi kazasız belasızTeşekkürler Ali kardeşim 3 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 19 Ekim 2019 Yazar Paylaş 19 Ekim 2019 Tamam çekirdek benden, tantuni senden.. Çekirdeği alır gelirim ben [emoji4] Kasımda[emoji23] Hayırlı olsun.Teşekkürler Kazasız belasız.Amin Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 19 Ekim 2019 Yazar Paylaş 19 Ekim 2019 Araç hakkında yavaş yavaş Bilgi vermeye başlayayım...- Araç inanılmaz seri. S-tronic şanzıman inanılmaz hızlı inanılmaz seri vites değiştiriyor. Arabayla inanılmaz derecede uyumlu.- Direksiyon inanılmaz derecede hisli tepkilere hemen cevap veriyor. - Süspansiyonu diğer a6 göre daha iyi daha yol tutuşu iyi gibi. Tabi bunda lastiğin taban genişliğinin etkiside olabilir. Diğer lastik 225 55 17 idi bu ise 245 45 18. Yol sesi yok gibi. Ancak 170 li hızlardan sonra rüzgar sesi var. - Müzik sistemi bir önceki nesile göre bir tık daha iyi. - MMI müzik sistemi ekranı daha büyük. - Yeni nesil Euro 6 motor olduğu için bir önceki nesile göre daha az yakıyor. - navigasyon sistemi oldukça başarılı.Araçla ilgili şimdilik bunlar aklıma gelenler. Aracı kullandıkça burada Bilgi paylaşımı yaparım arkadaşlar. 8 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Ekim 2019 Paylaş 19 Ekim 2019 Benim birader de satıyor kendisininkini. Direksiyonu ile çok uğraştı. Servisten de hiç memnun değildi https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-gerz-otomotiv-den-2015-audi-a6-ultra-matrix-plusvakum-plussline-746181450/detay 4 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 19 Ekim 2019 Paylaş 19 Ekim 2019 Güzeli gitmiş daha güzeli gelmiş...hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 19 Ekim 2019 Yazar Paylaş 19 Ekim 2019 Eskisi kaç hp idi ?Eskisi 177 ps 380 torkYenisi 190 ps 400 tork Benim birader de satıyor kendisininkini. Direksiyonu ile çok uğraştı. Servisten de hiç memnun değildi https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-gerz-otomotiv-den-2015-audi-a6-ultra-matrix-plusvakum-plussline-746181450/detaySenin biraderin arabası sahibinden de 2015 modellerde en pahalı araba. Bayağı dolu demekki. Ben direksiyondan çok memnunum Mersin’deki yetkili servistende. Sizin birader şanssızlık yaşamış demekki hem serviste hem direksiyonda. Güzeli gitmiş daha güzeli gelmiş...hayırlı olsun. Teşekkürler Hasan hocam. İyi dileklerin için. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Ekim 2019 Paylaş 19 Ekim 2019 Arda Bülent Güzel yazdı: Sizin birader şanssızlık yaşamış demekki Bayağı şansızdı servis konusunda. Başına gelmeyen kalmadı o serviste. Sanırım bir daha audi almayacak. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ekim 2019 Paylaş 19 Ekim 2019 Arda Bülent Güzel yazdı: S-tronic şanzıman inanılmaz hızlı dsg olarak adlanadırılan değil mi? cvt değil? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Ekim 2019 Paylaş 19 Ekim 2019 S-tronic = DSG Bunlarda 7 ileri yağlı var, çok güzel, dayanıklı ve sağlam bir şanzıman. 2 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 19 Ekim 2019 Paylaş 19 Ekim 2019 Yeni aracınız hayırlı olsun, Rabbim kazasız binmeyi nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 19 Ekim 2019 Paylaş 19 Ekim 2019 Darısı admin beye diyim kaçayım 4 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Ekim 2019 Paylaş 19 Ekim 2019 Bu arada @Arda Bülent Güzel abi hayırlı olsun. Bazı arabaları bir kere alan bir daha başka arabaya binemiyor, A6 da öyle. 2004 V6'sını alacaktım bi ara, ustam bi daha başka arabaya binemezsin demişti. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ekim 2019 Paylaş 19 Ekim 2019 Darısı admin beye diyim kaçayım [emoji4]Ben halk arabası alacağım 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Ekim 2019 Paylaş 19 Ekim 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben halk arabası alacağım Nerenin halkı abi? 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ekim 2019 Paylaş 19 Ekim 2019 Selim Bilgin yazdı: 2004 V6'sını alacaktım bi ara, ustam bi daha başka arabaya binemezsin demişti. ustalar böyledir, bazen kendilerini korumaya alabilirler 1 6 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Ekim 2019 Paylaş 19 Ekim 2019 Çağlar Bayur yazdı: ustalar böyledir, bazen kendilerini korumaya alabilirler Araba da onun zaten, 2 yıl garanti belgesi imzalatıp alacaktım. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts