Doğan Arşiray 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 hayırlı olsun. plakalık neden renkli? ondan kurtulmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Ön tamponun sağ alt köşesindeki sürtme izini pasta cila ile temizlemeye geleyim, gelmişken de ıslatalım; ağanın eli tutulmaz malum. 3 1 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Cem Işık yazdı: Ön tamponun sağ alt köşesindeki sürtme izini pasta cila ile temizlemeye geleyim, gelmişken de ıslatalım; ağanın eli tutulmaz malum. Cama değen toz tanelerini toplayayım, gelmişken ıslatalım. Ağanın eli.. 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Sani Gerşon yazdı: Cama değen toz tanelerini toplayayım, gelmişken ıslatalım. Ağanın eli.. Hade cnm başka tarafa.. İlk ben gördüm. Misafir misafiri sevmez , ev sahibi ikisini de sevmezmiş.. 1 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Sani Gerşon yazdı: Renault twingo Offffff. Bambaşka bir dünya. 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Hayırlı olsun, fotoğraf ve kıyaslama bekliyoruz. Ama yavaş yavaş, heyecanı bitmesin 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Hayırlı olsun çok güzel araba. "BMW sürücüsü" diye bir bir imaj var ,o eksi yanı bence. 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: Hasss..... Hassss Ta oldun arabaya değil mi abi, anladım seni:) 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 5 Nisan 2023 Yazar Paylaş 5 Nisan 2023 Cem Işık yazdı: Ön tamponun sağ alt köşesindeki sürtme izini pasta cila ile temizlemeye geleyim, gelmişken de ıslatalım; ağanın eli tutulmaz malum. Avukatım her zaman beklerim araba için olmasına gerek yok ki. Bir telefonun yeter. Arabanın fotosunu çekip yarın yeni konuda paylaşım yapayım arkadaşlar. İyi dilekleriniz için teşekkürler 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Cem Işık yazdı: Hassss Ta oldun arabaya değil mi abi, anladım seni:) Kısıwnmadı m ki. Yazamadım bile la 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Patron hayırlı olsun güle güle kullan.. Tabi ki ben hepinizden önce biliyordum Bu aletten ürgüp yollarında kullanmıştım. Dehşet bir çıkışı var. Maşallah. 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Tehh BMW mi meredesciyiz biz meredes meredes.. Maşallah kazasız belasız 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts