Arda Bülent Güzel 11 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2022 turbo ne ile soğuyor?Çağlar abi bizim audi a6 da turboyu soğutmak için iki adet su pompası var. Arızalı olan elektrikli turbo su soğutma pompası (yedek) diye geçiyor. Kısaca destek ekibi. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Arda Bülent Güzel yazdı: Bugün motor ikaz ışığı yandı. Yetkili servise götürdük. Turbo soğutma pompası arızası göründü. Yarın sökülüp değiştirilecek. İnşallah sadece o çıkar. geçmiş olsun abi, Allah beterinden saklasın. A6'nın arka camında film mi yok farklı çıkmış diğerlerine göre 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 11 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2022 geçmiş olsun abi, Allah beterinden saklasın. A6'nın arka camında film mi yok farklı çıkmış diğerlerine göreBahadır ağam film var açıdan dolayı öyle görünmüş diye düşünüyorum. Allah razı olsun iyi dileklerin için 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 12 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2022 Aracımızı servisten teslim aldık. 5.250 TL ödeyince bir ferahlama hissi geldi anlatamam.[emoji4] bu parayı ödedikten sonra turbomu soğur ben mi soğurum onu artık Allah bilir. 9 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Mayıs 2022 Paylaş 12 Mayıs 2022 Arda Bülent Güzel yazdı: Aracımızı servisten teslim aldık. 5.250 TL ödeyince bir ferahlama hissi geldi anlatamam. bu parayı ödedikten sonra turbomu soğur ben mi soğurum onu artık Allah bilir. Kesene bereket abi, kafa rahatlığı ile sürmenin keyfi başka olur 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Mayıs 2022 Paylaş 12 Mayıs 2022 Geçmiş olsun [emoji4] Bence beyaz renk tedavülden kalkmalı [emoji28] 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Mayıs 2022 Paylaş 12 Mayıs 2022 Kesene bereket Abicim ferahlama iyi gelir Mersin sıcağında 😅 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 13 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2022 Kesene bereket abi, kafa rahatlığı ile sürmenin keyfi başka olur [emoji4]Titizlik zor zanaat üstad. At her an hazır olmalı çünkü Geçmiş olsun [emoji4] Bence beyaz renk tedavülden kalkmalı [emoji28]Yok be ağam beyazda güzel. Mersin sıcağında beyaz daha rahat amma görüntüde önemli tabi. Senin tabirinle kahverengi kertenkele Kesene bereket Abicim ferahlama iyi gelir Mersin sıcağında [emoji28][emoji4][emoji4][emoji4]Bugün de rot ayarı ve lastikleri ön arka yaptırdım 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Mayıs 2022 Paylaş 13 Mayıs 2022 (düzenlendi) Arda Bülent Güzel yazdı: Titizlik zor zanaat üstad. At her an hazır olmalı çünkü Yok be ağam beyazda güzel. Mersin sıcağında beyaz daha rahat amma görüntüde önemli tabi. Senin tabirinle kahverengi kertenkele Bugün de rot ayarı ve lastikleri ön arka yaptırdım Günün birinde böyle bir makinem olacağını bilsem geceleri rahat uyurdum, maşallah @Servet Aydın görse apartmanlarını sat da al derdi 13 Mayıs 2022 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 13 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2022 Günün birinde böyle bir makinem olacağını bilsem geceleri rahat uyurdum, maşallah [emoji4] [mention=13526]Servet Aydın[/mention] görse apartmanlarını sat da al derdi [emoji3]Apt sat al Köksal ağam. Beni vekil tuttu Servet komutanım 1 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mayıs 2022 Paylaş 13 Mayıs 2022 Adam willage içinde Şato yaptı, 50 hektar fındıklık içine köşk yaptı, İstanbul merkezde apartuman dikti hâlâ ağlıyor. Beter olsun 1 1 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Mayıs 2022 Paylaş 13 Mayıs 2022 Servet Aydın yazdı: Adam willage içinde Şato yaptı, 50 hektar fındıklık içine köşk yaptı, İstanbul merkezde apartuman dikti hâlâ ağlıyor. Beter olsun Böylelerini sallandıracaksın (salıncakta), bak bir daha mal yığmaya fırsat bulabiliyorlar mı? İstifçiliği bırakıp azıcık hayatın tadını çıkartsınlar 😒 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mayıs 2022 Paylaş 13 Mayıs 2022 İstif denmiş Sedef İstif Makinaları olarak hazırız 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Mayıs 2022 Paylaş 13 Mayıs 2022 (düzenlendi) İstif diyince biriktirmek olanı anlamıştım 13 Mayıs 2022 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Mayıs 2022 Paylaş 14 Mayıs 2022 Servet Aydın yazdı: İstif denmiş Sedef İstif Makinaları olarak hazırız Senin şirketteki portifler Köksalın fındıklarını (bile) istiflemek için yetersiz kalır. 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 29 Haziran 2022 Yazar Paylaş 29 Haziran 2022 Bugün bayadır aklında olan, Furkan Avcı ile sürekli istiare ettiğim ( başını ağrıttığım) Lastik olayını bitirdim. 2.5 yıllık birliktelik ve 45.000 km yol yaptıktan sonra eski conti 5 leri değiştirip yerine aracımıza yeni desenli conti ultracontact ları taktık. Conti 5 fren testi A, yakıt C ve ses desibeli 72 iken Yeniler fren tesi A, Yakıt B ve ses desibeli 70 (en önemlisi bence ) Broşür değerleri bu. Lastikçim bunları önerince almaktan başka çarem kalmadı. Bakalım nasıl lastik iyimi kötümü burada bilgileri paylaşırım arkadaşlar. Dip not geçen 2019 11 ayda 4 lastiğe 3.000 TL vermiştik şimdi 10.000 TL verdik. 3 yılda enflasyon bizi nerelere getirmiş küçük bir örnek. 9 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Abi hayırlı olsun. 4’ü 10.000₺ ise yine ucuzmuş. Böyle büyük lastikli arabaların lastiklerine güç yetmiyor:/ 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Kesene bereket ağam, bu takım elbiseye böyle ayakkabı yakışır 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Arda Bülent Güzel yazdı: Bugün bayadır aklında olan, Furkan Avcı ile sürekli istiare ettiğim ( başını ağrıttığım) Lastik olayını bitirdim. 2.5 yıllık birliktelik ve 45.000 km yol yaptıktan sonra eski conti 5 leri değiştirip yerine aracımıza yeni desenli conti ultracontact ları taktık. Conti 5 fren testi A, yakıt C ve ses desibeli 72 iken Yeniler fren tesi A, Yakıt B ve ses desibeli 70 (en önemlisi bence ) Broşür değerleri bu. Lastikçim bunları önerince almaktan başka çarem kalmadı. Bakalım nasıl lastik iyimi kötümü burada bilgileri paylaşırım arkadaşlar. Dip not geçen 2019 11 ayda 4 lastiğe 3.000 TL vermiştik şimdi 10.000 TL verdik. 3 yılda enflasyon bizi nerelere getirmiş küçük bir örnek. Desen iyi fiyat, feci. 4 sene binmek şart. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Hayırlı olsun demekten başka birşey diyemiyoruz 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Güle güle kullanın. Lastik çok önemli tabi ama yarışçı değilsek o kadar da takmamak lazım. 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 29 Haziran 2022 Yazar Paylaş 29 Haziran 2022 Hayırlı olsun Ağam Teşekkürler üstad Abi hayırlı olsun. 4’ü 10.000₺ ise yine ucuzmuş. Böyle büyük lastikli arabaların lastiklerine güç yetmiyor:/Allahtan 19 jant değil asıl ozaman fiyat tavan yapıyor Kesene bereket ağam, bu takım elbiseye böyle ayakkabı yakışır Çok teşekkürler iyi dileklerin için ağam Desen iyi fiyat, feci. 4 sene binmek şart.Aslında 6-7 ay daha giderdi ancak önden kayma ve patiye düşme başlamıştı. Birde bugün aldığın herşey için karda sayılırsın. 6-7 ay sonra bu fiyatlar bedava diyeceğiz belkide. Hayırlı olsun demekten başka birşey diyemiyoruz Bizde teşekkür ediyoruz patronum [emoji4] 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 29 Haziran 2022 Yazar Paylaş 29 Haziran 2022 Güle güle kullanın. Lastik çok önemli tabi ama yarışçı değilsek o kadar da takmamak lazım. Hacı bey yarışçı değilim tabiki ancak bir iki kere lastiğin önemini anladım bazı durumlarda o yüzden kendimin ve ailemin sağlığı için kendimce belirlediğim durumlar oluşunca mutlaka değiştiriyorum lastikleri. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Hacı Şenyurt yazdı: Güle güle kullanın. Lastik çok önemli tabi ama yarışçı değilsek o kadar da takmamak lazım. Bazen bazı şeyler bir kere lazım oluyor hayatta, lastik de onlardan biri bence. 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts