Koray Demir 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Evren Erakçora yazdı: Mis gibi 1500 devirde 130 km hız, insanın canı çekiyor. 9G-Tronic 1900 devirde180 km/h civarı yapıyor onu verelim ☺️ 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Şurda bu foto dursun. İlerde satınca bakarım [emoji4]Ben foto atarım abey. Hatta telefonla konuştururum falan motorun sesini dinletirim [emoji28] Konulu video vardı bulamadım. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: Ben foto atarım abey. Hatta telefonla konuştururum falan motorun sesini dinletirim Konulu video vardı bulamadım. Benim sana gönderdiğimden bahsediyosun.. modeli, Rengi bile aynı olanı diyosun 😂 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Benim sana gönderdiğimden bahsediyosun.. modeli, Rengi bile aynı olanı diyosun [emoji23]Hah aynen o Sağol attın özelden bende atayım buraya [emoji23] 1 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 19 Şubat 2022 Yazar Paylaş 19 Şubat 2022 Hah aynen o Sağol attın özelden bende atayım buraya [emoji23]Aracın rengide mavi ha. Hah aynen o Sağol attın özelden bende atayım buraya [emoji23]Videoda görünün aracın rengide mavi. Alpay üstad için çekilmiş bu video bence [emoji4] 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Şubat 2022 Paylaş 19 Şubat 2022 Arda Bülent Güzel yazdı: Aracın rengide mavi ha. Videoda görünün aracın rengide mavi. Alpay üstad için çekilmiş bu video bence daha güzeli var ekleyeyim 😂 Seviyorum bu adamın videolarını ya 👍 1. dakikada basliyor bahsettiğim.. 😂 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 (düzenlendi) Burada audi üzerinde epey konuşulmuş yeni konu açmak istemedim. A4 2008 üzerine monteli 200.000 km'ye yaklaşmış 2.0L T ve 1.8L T motorların bakımı işletimi ve kroniği hakkında bilgi / fikir / sahibi olan var mı ? 29 Mart 2022 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Çağrı Alaf yazdı: Burada audi üzerinde epey konuşulmuş yeni konu açmak istemedim. A4 2008 üzerine monteli 200.000 km'ye yaklaşmış 2.0L T ve 1.8L T motorların bakımı işletimi ve kroniği hakkında bilgi / fikir / sahibi olan var mı ? Kroniği çoktur, işletimi zordur. Özellikle 1.8'den ama genel olarak o dönemdeki Audi'nin tüm benzinli motorlarından uzak durmakta fayda var. 2.0 tfsi binilmez mi? Binilir. Ama alırken motoru indirmeyi göze alarak. 1 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 audisi olunca insan ne rahat yazıyor yahu , ben yazamazdım 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Selim Bilgin yazdı: Kroniği çoktur, işletimi zordur. Özellikle 1.8'den ama genel olarak o dönemdeki Audi'nin tüm benzinli motorlarından uzak durmakta fayda var. 2.0 tfsi binilmez mi? Binilir. Ama alırken motoru indirmeyi göze alarak. Teşekkür ederim Selim Abi. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: audisi olunca insan ne rahat yazıyor yahu , ben yazamazdım Audi dediğin tdi ve mümkünse quattro olacak. Taa Audi 80 döneminden beri. 2 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Burada audi üzerinde epey konuşulmuş yeni konu açmak istemedim. A4 2008 üzerine monteli 200.000 km'ye yaklaşmış 2.0L T ve 1.8L T motorların bakımı işletimi ve kroniği hakkında bilgi / fikir / sahibi olan var mı ?1.8tfsi motorlar sorunlu , 2.0 tfsi motorlarda yağ yakma hastalık yağ pompası kronik motor indirmeyi göze alarak tercih edilebilir mi ? Evet edilir. 2.0tfsi motorlar yüklenmeye bayağı açık güzel kovalayanlar var ama şu ortamda bunu yapmak bayağı bir bütçe ve sabır ister. 2.0 TDI motorlar da çok randımanlı değil PD motor fazla gürültülü. 1.6 atmosferik motorlar en sorunsuz olanı fakat performans at arabası tadında Audi ise gaza basınca kafayı kaldırmalı bence 1.6 motor bu arabada olmamalıydı.B7 de kasa da alınacaksa tercih edilecek motor 1.8 T (dikkat tfsi değil ) , taş gibi motor LPG ye uyumla düşük yakıt maliyeti parça zibil gibi yürütmesi kolay kendini kanıtlamış bir motor şöyle birşey de var çok nadir de olsa gümrükten gelme 1.8T Quattro olanlar var onlar ömürlük alan zor satar ama önden çeker 1.8 T bulabilirsiniz. Günlük kullanımda Quattro pekte zaruri değil.Durum bu şekilde 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 (düzenlendi) Furkan Bakırel yazdı: Çağrı Alaf yazdı: Burada audi üzerinde epey konuşulmuş yeni konu açmak istemedim. A4 2008 üzerine monteli 200.000 km'ye yaklaşmış 2.0L T ve 1.8L T motorların bakımı işletimi ve kroniği hakkında bilgi / fikir / sahibi olan var mı ? 1.8tfsi motorlar sorunlu , 2.0 tfsi motorlarda yağ yakma hastalık yağ pompası kronik motor indirmeyi göze alarak tercih edilebilir mi ? Evet edilir. 2.0tfsi motorlar yüklenmeye bayağı açık güzel kovalayanlar var ama şu ortamda bunu yapmak bayağı bir bütçe ve sabır ister. 2.0 TDI motorlar da çok randımanlı değil PD motor fazla gürültülü. 1.6 atmosferik motorlar en sorunsuz olanı fakat performans at arabası tadında Audi ise gaza basınca kafayı kaldırmalı bence 1.6 motor bu arabada olmamalıydı.B7 de kasa da alınacaksa tercih edilecek motor 1.8 T (dikkat tfsi değil ) , taş gibi motor LPG ye uyumla düşük yakıt maliyeti parça zibil gibi yürütmesi kolay kendini kanıtlamış bir motor şöyle birşey de var çok nadir de olsa gümrükten gelme 1.8T Quattro olanlar var onlar ömürlük alan zor satar ama önden çeker 1.8 T bulabilirsiniz. Günlük kullanımda Quattro pekte zaruri değil.Durum bu şekilde Yurtdışından alacağım 1.8 T S-line diye geçiyor sanırım bahsettiğiniz taş gibi motorlar bunlar. Benim tek ihtiyacım sorunsuz ve boyumdan dolayı biraz geniş olması 29 Mart 2022 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Çağrı Alaf yazdı: Yurtdışından alacağım iş değişti ama, oyun bozuldu, 100 bine dilediği kadar yolda kalabilir 2008 a4 1.8T .... 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: iş değişti ama, oyun bozuldu, 100 bine dilediği kadar yolda kalabilir 2008 a4 1.8T .... Konuştum adamla ilk sahibi doktormuş bu adamda doktormuş sen alırsan 3. sahibi olacaksın şimdiye kadar audi'den başka yerde servise girmedi kitapçıklar full sonra ki bakım 15 bin sonra denizaşırı taşınacağım için satılık diyor. Tek aklımı kurcalayan motoruydu ona da sizler güzel dediniz. Orada opele binmek beni korkutuyor işçilikler maintain olayı çok pahalı şu an çıkardığı arızanın yarısını çıkarsa iflah olmam. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Çağrı Alaf yazdı: Konuştum adamla ilk sahibi doktormuş bu adamda doktormuş sen alırsan 3. sahibi olacaksın şimdiye kadar audi'den başka yerde servise girmedi kitapçıklar full sonra ki bakım 15 bin sonra denizaşırı taşınacağım için satılık diyor. Tek aklımı kurcalayan motoruydu ona da sizler güzel dediniz. Orada opele binmek beni korkutuyor işçilikler maintain olayı çok pahalı şu an çıkardığı arızanın yarısını çıkarsa iflah olmam. B8 kasada eski 1.8T yok, bahsettiğimiz 1.8 TFSi motordur bu. Taş gibi olan değil yani. Ben olsam Amerika'da bilmediğim yerde usta aratmayacak bir şeylere bakardım. TR'de olsa bir şekilde halledilir motor filan ama oralarda zor. Bir de manuel, satması da zor olur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Amerikada paran az ise alman arabasına binme... 2 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Amerikada paran az ise alman arabasına binme... Bu konuya ilişkin araba almama yakın bir konu açayım orada detaylı tartışalım bilmediğim çok şey var. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 30 Nisan 2022 Yazar Paylaş 30 Nisan 2022 Az mı yaktı ne [emoji4][emoji41]Bu arada 211.000 km yi geçmiş bulunmakta aracımız. 6 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 30 Nisan 2022 Paylaş 30 Nisan 2022 Az mı yaktı ne [emoji4][emoji41]Bu arada 211.000 km yi geçmiş bulunmakta aracımız. Çok acayip bir yakıt sarfiyatı benim yakıt sarfiyatı bunun üzerine on litre eklemem ile eşitleniyor. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Nisan 2022 Paylaş 30 Nisan 2022 Abi bu nasıl bir tüketim, yayladan aşağı mı saldın ne yaptın 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 1 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2022 Çok acayip bir yakıt sarfiyatı benim yakıt sarfiyatı bunun üzerine on litre eklemem ile eşitleniyor.F10 bmw de kullandım, e serisi mercedeste kullandım, makyajsız kasa a6 da kullandım ve şimdide makyajlı kasa a6 kullanıyorum. motor janzıman uyumu olan şimdi kullandığım makyajlı kasa a6. Ve bu uyumdan dolayı gerçekten az yakıyor. Ben genellikle şehir içi kullanıyorum günlük yüz km yolum var. Mersin eskisi gibi trafiği olmayan bir şehir değil. Trafiği olan bir şehir artık. Ha İstanbul kadar değil tabiki. Bu günlük kullanımıma rağmen ortalama şehir içi 7 lt mazot tüketimi var. Yukarda paylaştığım resimdeki yakıt sarfiyatı Selim’in dediği gibi yayla inişi ama kesinlikle boşa atma filan yok. Ben genellikle her yıl arabayı değiştiren biri olarak 2.5 yıldır kullanıyorum ve kullandıkça aşık oluyorum. Değiştirsem ne alacam dedirten bir araç. İyiki almışım dedirtiyor. Heralde alırsam ya 3.0 motor a6 yada benzinli BMW 2.0 motor 5.20 alırım bu saatten sonra. Abi bu nasıl bir tüketim, yayladan aşağı mı saldın ne yaptın [emoji3] Valla bildin yayla inişi. [emoji4] 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mayıs 2022 Paylaş 1 Mayıs 2022 Arda Bülent Güzel yazdı: Ben genellikle her yıl arabayı değiştiren biri olarak 2.5 yıldır kullanıyorum ve kullandıkça aşık oluyorum. Değiştirsem ne alacam dedirten bir araç. İyiki almışım dedirtiyor. Heralde alırsam ya 3.0 motor a6 yada benzinli BMW 2.0 motor 5.20 alırım bu saatten sonra. hemen hemen aynı kombinasyon vardı bir firmada, a6 3.0 a geçersen şimdiye kadar neye binmişiz diyeceksin.... o derece 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 11 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2022 Bugün motor ikaz ışığı yandı. Yetkili servise götürdük. Turbo soğutma pompası arızası göründü. Yarın sökülüp değiştirilecek. İnşallah sadece o çıkar.Birde kardeşi ile beraber binanın üstünden çekilmiş fotosunu koyayım dedim. 12 Yorum bağlantısı
Recommended Posts