Aydın Sert 12 Ocak 2022 Paylaş 12 Ocak 2022 Arda Bülent Güzel yazdı: Bizde şalgamın içinde acı olmaz. Şalgamın yanında acı verirler istediğin kadar acı koyarsın. Fazla koyarsan WC baya zorlanırsın. Bizdeki acı durumu bu. Hazır şalgam alırsan içinde vardır. Onuda şalgam niyetine içmem ben. Bizim de şirketteki bir abimiz iş dolayısıyla Adana' ya gidip geliyor. Gelirken oradan getiriyor. Üzerine tanımam. Onu içtikten sonra hazır içemiyorum. Bir de mahallede Adıyaman ürünleri satan bir dükkan var. 5 lt lik şişelerde satıyor. Şalgam standart, içine istediğin kadar acı döküyor. Bu da çok güzel. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 12 Ocak 2022 Yazar Paylaş 12 Ocak 2022 Benim evde şalgamda, acısıda ve havuç tanesi eksik olmaz. Kışın ilaçtır ilaç. Canı çekeni beklerim Mersin’e 7 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 28 Ocak 2022 Yazar Paylaş 28 Ocak 2022 1.000 TL ye depoyu fullemeye az kaldı. 960 TL doldu. Hayaldi gerçek oldu. Bir depo ile şehir içi 900 km yapıyor. 1.1 TL yakıyor km de. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 6 Şubat 2022 Yazar Paylaş 6 Şubat 2022 Aracı aldığımda hemen lastikleri conti 5 ile değiştirmiştim. Bugün itibari ile 28 ay bitti. 40.000 km yol yapmışım conti lerle. Sanki sertleşme ve patiye düşme hissettim bugün. Sizce erken değilmi sertleşmesi yada zaten gideceği yol bu kadar artık değiştir mi diye düşünürsünüz arkadaşlar. Birde güzel bir fotosunu koyayım Karlar içinde 5 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Bu km de sertleşmemesi lazım. Mersinde havalar nasıl bilmiyorum ama hava belli bir sıcaklığın altına düştüğü zaman da sertleşmesi normaldir. Yazlık lastiğin hamurunun özelliği böyle. Yazlık olduğunu varsayarak söylüyorum tabii. Contiyi astramda 5 sene kullandım sivasta, harika lastikti. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 gayet normal bence, kuatro olmasa daha da birşeyler hisseidlirdi , lastik, enjektör, debriyaj gibi parçalar yavaş yavaş vasıfını kaybeder, değiştiği gün birden bir tebessüm gelir insana, ne güzel oldu diye 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Cpc5 için 40 bin km ideal yol tutan lastiktir biraz çabuk aşınıyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 En kalitelisi de olsa 4 yıl 4 mm 40k km.Lastikleri sertleşen A6 larınız değerinde alınır derdim de makas çok arttı. 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: En kalitelisi de olsa 4 yıl 4 mm 40k km. Lastikleri sertleşen A6 larınız değerinde alınır derdim de makas çok arttı. O kadar zengin olsak keşke. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Evren Erakçora yazdı: O kadar zengin olsak keşke. Yeni yüksek performans lastikleri 6,7 mm diş ile geliyor. Bunun 4mm e gelmesi 20bin km yi ya bulur ya bulmaz. 3mm ideal. Michelin 1.6mm de değiştir der. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Yeni lastiklerin fiş derinliği 8 mm şu ana kadar kullandığım lastikler 10k km 1mm yıprandı ortalama. Continental conti premium 5 lastik dişleri, 4 yıl 45k km de 4~5 mm kaldı. Eğer performanslı kullanıyorsanız yıpranma normal ama sertleşme normal değil bence. @Arda Bülent Güzel 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Kaç derecede hissettin bunu.. Emin ol performansını en geç yitiren lastik continentaldir. . 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 7 Şubat 2022 Yazar Paylaş 7 Şubat 2022 Havalar soğuk ondandır belki.Mersin’de bu sene soğuk ancak genelde 8 derece civarı. Bu km de sertleşmemesi lazım. Mersinde havalar nasıl bilmiyorum ama hava belli bir sıcaklığın altına düştüğü zaman da sertleşmesi normaldir. Yazlık lastiğin hamurunun özelliği böyle. Yazlık olduğunu varsayarak söylüyorum tabii. Contiyi astramda 5 sene kullandım sivasta, harika lastikti. Yazlık lastik ancak şimdiye kadar kullandığım lastiklerde bu sorunu yaşamadım. 40.000 km milat olabilir ama conti için. gayet normal bence, kuatro olmasa daha da birşeyler hisseidlirdi , lastik, enjektör, debriyaj gibi parçalar yavaş yavaş vasıfını kaybeder, değiştiği gün birden bir tebessüm gelir insana, ne güzel oldu diyeVasfını kaybediyor bencede lastik yaza doğru değiştirecem anlaşılan. Cpc5 için 40 bin km ideal yol tutan lastiktir biraz çabuk aşınıyor. Aynen çabuk aşınıyor En kalitelisi de olsa 4 yıl 4 mm 40k km.Lastikleri sertleşen A6 larınız değerinde alınır derdim de makas çok arttı.[emoji4][emoji4][emoji4] 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 7 Şubat 2022 Yazar Paylaş 7 Şubat 2022 Yeni yüksek performans lastikleri 6,7 mm diş ile geliyor. Bunun 4mm e gelmesi 20bin km yi ya bulur ya bulmaz. 3mm ideal. Michelin 1.6mm de değiştir der.Ben bu lastiğin tanesini 750 TL almıştım. Şu sıralar 2700 civarı gerçekten çok fena Yeni lastiklerin fiş derinliği 8 mm şu ana kadar kullandığım lastikler 10k km 1mm yıprandı ortalama. Continental conti premium 5 lastik dişleri, 4 yıl 45k km de 4~5 mm kaldı. Eğer performanslı kullanıyorsanız yıpranma normal ama sertleşme normal değil bence. [mention=1221]Arda Bülent Güzel[/mention]Metin bey performanslı kullanmam. Genelde sakin kullanırım. Sertleşme gerçekten normal değil. Mart gibi soğuklar gidince birde öyle bakalım ne olacak Kaç derecede hissettin bunu.. Emin ol performansını en geç yitiren lastik continentaldir. . Mersin ılık bir yer biliyorsun. 7-8 derece ortalama sıcaklık. Performans anlamında şu anda vasat durumda kalkışlarda patiye düşmeye başladı bazen. Yarın lastik havasına bakacağım Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Şubat 2022 Paylaş 7 Şubat 2022 Bu lastiği ben tavsiye etmiştim, şimdi bulamadım mesajımı ama özeti şuydu : bu lastikten 3 set kullandım hep 40 - 45 arası bitti ama biterken bile performansı aynı idi (bende) Belki Mersin sıcağı daha etkili olmuştur ve tabi bizde hep kışlıklar ile sezonluk kullanıldı. Yani evet ömrü o kadar. 2 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 7 Şubat 2022 Paylaş 7 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: En kalitelisi de olsa 4 yıl 4 mm 40k km. Lastikleri sertleşen A6 larınız değerinde alınır derdim de makas çok arttı. sende herseyi alıyorsun 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Şubat 2022 Paylaş 7 Şubat 2022 Okay Kaygusuz yazdı: sende herseyi alıyorsun Gönlüm zengin 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Şubat 2022 Paylaş 7 Şubat 2022 eskileri satabileceksen bence al. yoksa yavaş yavaş yazı geçir derim. 4 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 7 Şubat 2022 Yazar Paylaş 7 Şubat 2022 eskileri satabileceksen bence al. yoksa yavaş yavaş yazı geçir derim.Yaza kadar kullanmayı düşünüyorum. Sonra lastikler çiçeklik olacak yayla evine hocam. 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 17 Şubat 2022 Yazar Paylaş 17 Şubat 2022 Şurda bu foto dursun. İlerde satınca bakarım [emoji4] 10 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Şurda bu foto dursun. İlerde satınca bakarım [emoji4]Birbirimize sarılır ağlarız abi 3 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 17 Şubat 2022 Yazar Paylaş 17 Şubat 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Birbirimize sarılır ağlarız abi Allah ağlatmasın ozaman Köksal ağam. Satmayalım kalsın bizde 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Mis gibi 1500 devirde 130 km hız, insanın canı çekiyor. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts