Arda Bülent Güzel 27 Şubat 2020 Yazar Paylaş 27 Şubat 2020 Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah...Amin. Geçmiş olsun. Resmen Allah korumuş.Teşekkürler Recep Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 Geçmiş olsun, malesef trafikde açık kasa araçlarla dökülebilecek çok malzeme taşınıyor önlemsiz denetimsiz. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 geçmiş olsun allah beterinden esirgesin ... 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 Arda Bülent Güzel yazdı: Benim arkadaşım sizin gibi şanslı değildi o görmedi bile akşam o lastiğe vurdu ve takla atarak yaşamını yitirdi. Sizede geçmiş olsun. Arkadaşınız için üzüldüm. Allah rahmet eylesin. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 Allah beterinden saklasın çok geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 Büyük geçmiş olsun abi. Allah korumuş. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 Geçmiş olsun...Çok ucuz atlatılmış... 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 27 Şubat 2020 Yazar Paylaş 27 Şubat 2020 Geçmiş olsun, malesef trafikde açık kasa araçlarla dökülebilecek çok malzeme taşınıyor önlemsiz denetimsiz.Denetimden çok insanların eğitimi şart. Eğitim derken okul eğitimi değil aileden gelen eğitim. Çünkü sonuçlarını düşünebilecek adam bu tür malzemeyi bağlamadan kullanmaz. geçmiş olsun allah beterinden esirgesin ...Çok teşekkürler Serkan bey Geçmiş olsun, allah korumuş.Teşekkürler mert Allah beterinden saklasın çok geçmiş olsun.Teşekkürler Recep bey çok geçmiş olsun Arda abi.Emrem teşekkür ederim. Büyük geçmiş olsun abi. Allah korumuş. Emin üstadım teşekkürler iyi dileklerin içinGeçmiş olsun...Çok ucuz atlatılmış...Aynen Hasan hocam ucuz atlattık. 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 28 Şubat 2020 Yazar Paylaş 28 Şubat 2020 Aynen Hasan hocam ucuz atlattık. Bıyıklının yaptığı kasko firmasına yetkili servisin gönderdiği dosya tutarı 20.000 tl civarı. İkame araç olarak dandik benzinli egea verdiler. Ben hayatımda bu kadar benzin tüketen araç görmedim. Kullanmıyorum büronun önünde yatıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 28 Şubat 2020 Paylaş 28 Şubat 2020 Geçmiş olsun, gerçekten yola çıkıyoruz ama tehlikeler bin türlü. Artık cana gelmemiş, önemli olan o, Allah başka kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 28 Şubat 2020 Yazar Paylaş 28 Şubat 2020 Geçmiş olsun, gerçekten yola çıkıyoruz ama tehlikeler bin türlü. Artık cana gelmemiş, önemli olan o, Allah başka kaza bela vermesin.Evden sabah çıkarken dönüp bir daha bakıyorum belki bir daha gelemeyeceğim diye. Gerçekten bin türlü tehlikeler atlatıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Şubat 2020 Paylaş 28 Şubat 2020 Arda Bülent Güzel yazdı: Bıyıklının yaptığı kasko firmasına yetkili servisin gönderdiği dosya tutarı 20.000 tl civarı. İkame araç olarak dandik benzinli egea verdiler. Ben hayatımda bu kadar benzin tüketen araç görmedim. Kullanmıyorum büronun önünde yatıyor. 20000? nasıl yani Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Şubat 2020 Paylaş 28 Şubat 2020 20000? nasıl yaniRadyatör fan panjur vs gitmiştir hep. Ve hatta motor üstünde de kırık parçalar olabilir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Şubat 2020 Paylaş 28 Şubat 2020 Geçmiş olsun, Araba audi bile olsa 20 bin tl lik ne varki o bölgede. Çıkma motor parası nerdeyse. Şişrme hasar dosyasımı yapıyorlar. 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Şubat 2020 Paylaş 28 Şubat 2020 Şişirme değil, normal. Radyatör nette bile 2 3 bin civarında. Hiçbir kasko firması şişirme yapmaz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Şubat 2020 Paylaş 28 Şubat 2020 Bıyıklının yaptığı kasko firmasına yetkili servisin gönderdiği dosya tutarı 20.000 tl civarı. İkame araç olarak dandik benzinli egea verdiler. Ben hayatımda bu kadar benzin tüketen araç görmedim. Kullanmıyorum büronun önünde yatıyor. Valla seçenekler arasında Audi 6 verecek kasko poliçeleri de vardı. Ancak şu da var. Amaç senin mağduriyetini gidermek. Kapıda yatan bir egean var, ikinci arabası olmayan için o bir nimet 20 bin muallak. Ancak hasar 12-13 bin çıkar diye umuyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 28 Şubat 2020 Yazar Paylaş 28 Şubat 2020 20000? nasıl yaniSadece panjur 3500 + KDV Tampon değişiyor fiyatını bilmiyorumPanjuru tutan bazı parçalar kırılmış Bildiğim kadarı ile sensör değişiyor Birde tampon boyanacak. Başkaca birşey yok. Sadece parçalar 12.500 filan dedi servis. Radyatör fan panjur vs gitmiştir hep. Ve hatta motor üstünde de kırık parçalar olabilir Radyatörde ve motorda en ufak sorun yok. Geçmiş olsun, Araba audi bile olsa 20 bin tl lik ne varki o bölgede. Çıkma motor parası nerdeyse. Şişrme hasar dosyasımı yapıyorlar. Panjur 3500 tl artı KDV ise gerisini siz düşünün. Şişirme değil, normal. Radyatör nette bile 2 3 bin civarında. Hiçbir kasko firması şişirme yapmaz.Şükür radyatörde bir sıkıntı yok Selçuk. Valla seçenekler arasında Audi 6 verecek kasko poliçeleri de vardı. Ancak şu da var. Amaç senin mağduriyetini gidermek. Kapıda yatan bir egean var, ikinci arabası olmayan için o bir nimet 20 bin muallak. Ancak hasar 12-13 bin çıkar diye umuyoruz. Abi yetkili servis sadece parçalar 12.500 tutar dedi. Tabi pazarlık filan varmı onu bilmiyorum. Valla seçenekler arasında Audi 6 verecek kasko poliçeleri de vardı. Ancak şu da var. Amaç senin mağduriyetini gidermek. Kapıda yatan bir egean var, ikinci arabası olmayan için o bir nimet 20 bin muallak. Ancak hasar 12-13 bin çıkar diye umuyoruz. Ben egea niye aldım diye birşey demedim ki. Sadece çok yakıyor dedim. Gerçekten abi çok yakıyor. Bu arabaya LPG binilmez. [emoji23] 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Şubat 2020 Paylaş 28 Şubat 2020 Arda Bülent Güzel yazdı: Sadece panjur 3500 + KDV Abi çok pahalı değil mi ya? Orijinal olmayanı 1200 küsur Linkte Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 29 Şubat 2020 Yazar Paylaş 29 Şubat 2020 Abi çok pahalı değil mi ya? Orijinal olmayanı 1200 küsur Linkte Emre bu makyajsız kasanın benim araca olmaz. İkincisi orijinal değil. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 29 Şubat 2020 Paylaş 29 Şubat 2020 Geçmiş olsun Abi. Allah korumuş. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 29 Şubat 2020 Yazar Paylaş 29 Şubat 2020 Geçmiş olsun Abi. Allah korumuş. Teşekkürler Serkan . Aynen rabbim sayesinde ucuz atlattık. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 4 Mart 2020 Yazar Paylaş 4 Mart 2020 Aracımı bugün teslim aldım. On numara olmuş. Tekrar teşekkürler yetkili servise. 15 Yorum bağlantısı
Recommended Posts