Mehmet Ozyurek 7 Şubat 2020 Paylaş 7 Şubat 2020 Evren Erakçora yazdı: Geçmiş olsun, neden bu kadar kurum bağlamış acaba? Kötü yakıt, kötü sürücü yada kötü şartlar. 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 7 Şubat 2020 Yazar Paylaş 7 Şubat 2020 Kötü yakıt, kötü sürücü yada kötü şartlar. Kötü mazot ve şehir içi kısa mesafe kullanım yetkili servisin söyledikleri. Ciğerleri mis gibi olacak. Egr nin üzerindeki ve egzoz gazı sensörlerinide değiştiriyorum herşeyi tam olsun diye. Valla benden araba alınır[emoji23][emoji23]. 5 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 7 Şubat 2020 Paylaş 7 Şubat 2020 abi yazılımdan iptal edilirdi keşke değişmeseydin, mekanik iptal zaten yapılır o kolay, su soğutmalı egr'de bypass yapılıyor 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 8 Şubat 2020 Yazar Paylaş 8 Şubat 2020 abi yazılımdan iptal edilirdi keşke değişmeseydin, mekanik iptal zaten yapılır o kolay, su soğutmalı egr'de bypass yapılıyor İptal ettirmeyi düşünmedim hiç Bahadır. Vardır bundada bir hayır. Değişen parçalar ve fiyatları 3 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 8 Şubat 2020 Yazar Paylaş 8 Şubat 2020 Geçmiş olsun yakıt önemli Valla Kemal hocam aracı sıfırladım gibi birşey oldu. Lastikleri conti 5 taktım.Şanzıman bakımı yapıldı sıfır gibi oldu. Devirdaim pompasını triger setini gergi bilyelerini, V kayışını değiştirdim. Şimdi de egr ve egr ile ilgili tüm parçalar değişti. Kısaca arabam sıfır gibi oldu. Kısmetse 2-3 yıl benimle. Arabaya harcadığım hiç bir paradan pişman değilim. Orijinal parça ile yaptığım her bakım arabama daha bağlı olmamı sağlıyor. Şuraya güzel bir fotosunu bırakayım. 16 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2020 Paylaş 8 Şubat 2020 Maşallah.. yine epey paranı yemiş ama bir duruşuyla da gönlünü almış Gazla biraz.. O da keyiflensin. 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 8 Şubat 2020 Yazar Paylaş 8 Şubat 2020 Maşallah.. yine epey paranı yemiş ama bir duruşuyla da gönlünü almış [emoji4] Gazla biraz.. O da keyiflensin. Yesin abey. Aslan besleyen yemine bakmazmış. Abi zaten gazlıyorum aracı. [emoji3526] Maşallah kale gibi duruyor [emoji4]Aynen teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 10 Şubat 2020 Paylaş 10 Şubat 2020 gecen baska bir formda da 1.9 egr si bundan daha kötüydü içi doluydu bukadar nasıl doluyor insan hayret ediyor egr ben ilk aldıgımda contayla kapatmıstım. gecmiş olsun hayırlısı. 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 20 Şubat 2020 Yazar Paylaş 20 Şubat 2020 Şu fiyatlara bak. 3 ayda 100.000 tl artı fiyatlar. Birde benim araba bu arabadan dolu. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 26 Şubat 2020 Yazar Paylaş 26 Şubat 2020 Bugün başımıza gelen. Nazara geldikOtobanda giderken ön aracın tekerinin fırlattığı Demir profil aracımıza saplandı. Nazarı olanın .... girsin. Ön cama gelse düşünmek bile istemiyorum. Araçta ailem vardı. 4 7 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 tövbe estfrllahh. çok geçmiş olsun Bülent abi allah korumuş . allah başa vermesin bidaha tehlikenin boyutu çok ciddiymiş 1 metrelik demir ya ne işi var otoyolda. mersin adana otoyolumu ? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Allah korusun. İçeri de gelebilirdi. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 26 Şubat 2020 Yazar Paylaş 26 Şubat 2020 tövbe estfrllahh. çok geçmiş olsun Bülent abi allah korumuş . allah başa vermesin bidaha tehlikenin boyutu çok ciddiymiş 1 metrelik demir ya ne işi var otoyolda. mersin adana otoyolumu ?Aynen Ali ağam Mersin adana otoyolu. Allahtan saplanmış. Saplanmayıp sekse direk ön camdan içeri girerdi. Allah korudu verilmiş sadakamız varmışAllah korusun. İçeri de gelebilirdi.Aynen içeri girebilirdi. Sonuçları düşünmek bile korkutucu. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Allah korusun. Geçmiş olsun abi beterinden saklasın can sıkıcı durum. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Allah korusun, su ulkede sansa yasamak, vizyona buna da yer verilse. 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Geçmiş olsun Arda ,benzerini ben de yaşadım ama benimki lastik kaplaması idi tamponun alt kısmını jilet gibi kesmiş radyatör kulakları yanulmuş ve klima radyatörü delinmişti inşallah masraf fazla çıkmaz . 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Geçmiş olsun. Ülkemizdeki insanlar yapıyor, Allah koruyor. Nereye kadar koruyacak bizleri... Pancur harici var mı başka hasar? 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Geçmiş olsun, son durak filmi gibi 😲 Sani Gerşon yazdı: Ülkemizdeki insanlar yapıyor, Maalesef öyle, ilk aracımda otoyolda (İzmir Aydın) bir şeyin üstünden geçtim ama yolda birşey yoktu. Durdum baktım ön davlumbazım yok. Başkası olsa dönüp almazdı belki ama orta şeritte kaldı diye o kadar yolu yürüyüp aldım kenara 1 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Geçmiş olsun, son durak filmi gibi 😲 Maalesef öyle, ilk aracımda otoyolda (İzmir Aydın) bir şeyin üstünden geçtim ama yolda birşey yoktu. Durdum baktım ön davlumbazım yok. Başkası olsa dönüp almazdı belki ama orta şeritte kaldı diye o kadar yolu yürüyüp aldım kenara Ben yolda, park yerlerinde çivi vida vs görünce hemen alıyorum. Herkes bizim kadar duyarlı olsa keşke. 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Çok geçmiş olsun bu tam bir görünmez tehlike. Allah beterinden saklasın. Bana da bir keresinde kocaman bir kamyon - otobüs egzozu denk gelmişti Allah'tan çarpmadan durabildim. Sürüye sürüye yolun kenarına kadar çektim. Hurdaya versen iyi para verirler.. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Geçmiş olsun üstat. Allah beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts