İçeriğe Yönlendir

Audi A6 S-Tronic 2.0 TDI 190 PS

Arda Bülent Güzel

Recommended Posts

Arda Bülent Güzel
yok o şahenke özel, bizde çay/simit birlikteliği var

Ferit şahenk sizden kredi alıyormuş. Küçümsemeyin şimdi kendinizi.
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel
yok o şahenke özel, bizde çay/simit birlikteliği var

Şahenk bile sizin kadar kazanmıyor üstadım. Siz 1 e 3 kazanıyorsunuz demenize göre. [emoji23]
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Arda Bülent Güzel yazdı:

Şahenk bile sizin kadar kazanmıyor üstadım. Siz 1 e 3 kazanıyorsunuz demenize göre. emoji23.png

kaznır kazanır, kaçınma yolları da onda

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Eveetttt arkadaşlar hiç kimse bilemedi bakımı yetkili serviste yaptırdık.
f2f543635391b86deaa9907a6dd25d1a.jpg

Zibuzu sağolsun. Yüzde 25 indirim var

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)

2500+yazmistim. Kazasız belasiz gule gule kullan abi.

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Arda Bülent Güzel yazdı:

sadece 1.000 tl si devirdaim pompası işçilik hariç.

Bizi sen yanılttın Arda abi 😁

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Mert Gulkokan yazdı:

Keşke bu indirimi sadece yedek parça alırkende yapsalar

Amortisörleri bayiden almak istedim ama burada taktırmadığınız için zubizu yu yapamayız dediler

Taktırsaydın indirimle dahi ucuza gelmiyor muydu?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Gergiler ucuzmuş. Pompa fiyatıda servis için iyi fiyat bence. Gayet uyguna bitmiş. 
Benim aracın şarj kayış gergisini 580’e aldım :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Ah hocam dedim 1000 TL den fazla verme diye :)

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Ben insanları anlamıyorum. Triger setini değiştirirken v kayışı devirdaim pompasını neden değiştirmezler. Triger seti yan sanayi değiştirmiş devirdaim pompası orijinal ilk pompası v kayışıda aynı. Ve tekrar şuna karar verdim bundan sonra orijinal parçadan şaşmayacağım. Yan sanayi triger seti 30.000 km de parçalanmış. Belki bakmasam yolda koyacaktı bizi daha pahalıya mal olacaktı. Şimdi orijinal oldu tüm parçalarımız.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Fiyat bedavaymış.. Sevindim.. 

Güle güle kullan Kardeşim. 

Recep Selim Kaya yazdı:

A6 nın 6’sı, ilaveten 4 halka 

Yine de.. en çok bu cevabı beğendim ben :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ben insanları anlamıyorum. Triger setini değiştirirken v kayışı devirdaim pompasını neden değiştirmezler. Triger seti yan sanayi değiştirmiş devirdaim pompası orijinal ilk pompası v kayışıda aynı. Ve tekrar şuna karar verdim bundan sonra orijinal parçadan şaşmayacağım. Yan sanayi triger seti 30.000 km de parçalanmış. Belki bakmasam yolda koyacaktı bizi daha pahalıya mal olacaktı. Şimdi orijinal oldu tüm parçalarımız.
Boyaya , değişene bakıyoruz araba alırken, bakım soran yok ama. Ben böyle bir araba olacak olsam yetkili bakımlı alırdım.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

60 ,70 binde devirdaim değiştirmek şart olmayabilir, usta karar veriyor genelde. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Ford Focusa istediler aynı işlem için aynı rakamı

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Mert Gulkokan yazdı:

Araç 160 binde yalnız

o zaman tamam :)

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel
Önce o işi yapan ustayı gidip dövmek lazım
Devirdaim değişimi olmadan trigeri değiştirmem diyebilecek adam ustadır benim gözümde

Aynen Mert. Zaten triger i değiştirmeyecektim normalde benden önce 130.000 km değişmiş diye. Ancak devirdaim pompasında su kaçağı gördüm devirdaim pompasını değiştirmeye karar verdim. Devirdaim pompasının değişmesi için ön tampon sökülünce trigeri de değiştireyim diye düşündüm. İyiki öyle düşünmüşüm triger seti yan sanayi olunca tel tel dökülmeye başlamış. Artık 120.000 km sıkıntısız binerim. 3-4 yıl benle nasıl olsa
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
(düzenlendi)
Mert Gulkokan yazdı:

Mert Gulkokan yazdı:

A6 ya binip yan sanayi triger kullanmak vay be...

S in üstündeki lastikleri görseydin keşke, "ulen hıyar sonuçta araç bu zıkkımın üstünde gidiyor...." Derdin, dedim söktüm attım. 

Parça konusunda yan sanayi ama mercedes ile çalışanları kullanıyorum ben BOSCH gibi. 

tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Mert Gulkokan yazdı:

seneye satacak adam , kar yapacak 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Ustasına güveniyor. Usta diyor ki boşyere okadar para verme gel bu set orijinale yakın sen bana güven diyor. Herkesin aklında bu tür bakımlar yetkilide pahalı dışarda değiştireyim ustama güveniyorum düşüncesi var.
S in üstündeki lastikleri görseydin keşke, "ulen hıyar sonuçta araç bu zıkkımın üstünde gidiyor...." Derdin, dedim söktüm attım. 
Parça konusunda yan sanayi ama mercedes ile çalışanları kullanıyorum ben BOSCH gibi. 

Lüks sınıf araçlara neler yapıyorlar. Yazık gerçekten
seneye satacak adam , kar yapacak 

Ben yine herşeyini yaparım biri alır gider. [emoji23][emoji23] şükür bunda yapacak birşey kalmadı gibi.
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Arda Bülent Güzel yazdı:

şükür bunda yapacak birşey kalmadı gibi.

En tehlikeli cümle :D 

hayırlı olsun servis fiyatı gerçekten uygunmuş 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sedat Demircan

2015 bi audi için bahsedilen bakıma bence servis bedava fiyat vermiş valla..

Arda Bülent Güzel yazdı:

araç kmsi şuan kaç ?

Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten
Sinan Akgöl yazdı:

2500+yazmistim. Kazasız belasiz gule gule kullan abi.

Aslında ben bilmişim ama diğer yorumlara bakınca silmiştim keşke silmeseymişim 😁

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...