Mehmet Ozyurek 6 Kasım 2019 Paylaş 6 Kasım 2019 Metin Akbal yazdı: Emmi kasko kampanyalari neler var bari servet abiye onu yonlendir Evini sigorta yaptırana kombi ve klima bakımı ücretsiz. + kaskoda % 5 indirim var.. Daha ne olsun % 5'i de kaptılar hadi Arda Bülent Güzel yazdı: Şimdi tüm arabaların kaskosunu king in kartı ile yaptırsak çok kasko yaptırıyoruz diye bıyıklı yüzde 10 indirim yapar mı ki ? Ooo yapmam mı.. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 6 Kasım 2019 Yazar Paylaş 6 Kasım 2019 Ooo yapmam mı.. Bize yüzde 5 yapmadın. Artı çekirdek gelmedi. Emmi promosyon yapmıyor. Ahali duyduk duymadık demeyinnn. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Kasım 2019 Paylaş 6 Kasım 2019 Recep Selim Kaya yazdı: Bunları sertifikasız taşımak yasal mı? Öyle bi şey hatırlıyorum da. Alışveriş yaparken sıkıntı oluyor birtek. Bozmuyor çoğu a101 Arda Bülent Güzel yazdı: Şimdi tüm arabaların kaskosunu king in kartı ile yaptırsak çok kasko yaptırıyoruz diye bıyıklı yüzde 10 indirim yapar mı ki ? Sonuçta king i düşünmek zorundayız. Hepimizin kaskosunu yaptırıyor sonuçta yüzde 10 eksik ödesin adam. Öyle ölmem füze at Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Kasım 2019 Paylaş 6 Kasım 2019 Bize yüzde 5 yapmadın. Artı çekirdek gelmedi. Emmi promosyon yapmıyor. Ahali duyduk duymadık demeyinnn.E hani ev ? Çekirdek 15 gün sonra. Ama tantuni ile takas. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 7 Kasım 2019 Yazar Paylaş 7 Kasım 2019 E hani ev ? Çekirdek 15 gün sonra. Ama tantuni ile takas. Takasa kapalıyız abey. [emoji23] Bugün arabamızda olan hareleri giderdik. Bizden önceki sahibi işin ehli olmayan yerde boya koruma yaptırmış. Hareleri alamamış. Bizde onları giderdik. Arabamıza kauçuk paspas ve bagaj havuzu seti taktık. Arabaya bakım yapmaya devam. 3 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 7 Kasım 2019 Yazar Paylaş 7 Kasım 2019 Seramik? Yaza yaptıracam abey. Benim seramik yapacak adam askerde gelsin ozaman Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 (düzenlendi) Arda Bülent Güzel yazdı: Yaza yaptıracam abey. Benim seramik yapacak adam askerde gelsin ozaman Abi beni de diesele dönüş yaptıracan bu gidişle. Konuya baktıkça... 7 Kasım 2019 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Yaza yaptıracam abey. Benim seramik yapacak adam askerde gelsin ozaman Buğra Höngül var dı seramik yapan o da Kars a gitti herhalde 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Evini sigorta yaptırana kombi ve klima bakımı ücretsiz. + kaskoda % 5 indirim var.. Daha ne olsun % 5'i de kaptılar hadi Ooo yapmam mı.. Emmi o zaman şu benim Saab'ın 8000 tl tutan kaskosunu yapıverelim bir zahmet. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Seramiği de mi @Servet Aydın yaptırıyor . 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Arda Bülent Güzel yazdı: Yaza yaptıracam abey. Benim seramik yapacak adam askerde gelsin ozaman Tabi canım daha benim Saab'ı yaptıracak seramik sağolsun Bülent. Çok ısrar etti kıramadım. Kemal Korkmaz yazdı: Seramiği de mi @Servet Aydın yaptırıyor . O iş Bülent'de 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Tabi tabi. Kütahya seramik hemde Masraf çıkabilir hiç bulaşmamak lazım 7 Kasım 2019 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Evini sigorta yaptırana kombi ve klima bakımı ücretsiz. + kaskoda % 5 indirim var.. Daha ne olsun % 5'i de kaptılar hadi Adres vereyim de yolla şu klima ile kombi servisini. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Sinan Akgöl yazdı: Elimde var abi hiç masraf etme hemen gönder kamyoneti Sinan, burayı evdekilerde görüyor. Durduk yere masraf çıkatma başıma. yürü git kaybol sil mesajı pcyi denize at Mert Gulkokan yazdı: Servet Aydın yazdı: En son İskenderun'da idi Karsa tayin oldu orada mekan açtı kendine güzel. giderim ziyaretine 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Arda Bülent Güzel yazdı: Takasa kapalıyız abey. Bugün arabamızda olan hareleri giderdik. Bizden önceki sahibi işin ehli olmayan yerde boya koruma yaptırmış. Hareleri alamamış. Bizde onları giderdik. Arabamıza kauçuk paspas ve bagaj havuzu seti taktık. Arabaya bakım yapmaya devam. E bi sorsaydın ya.. Kaskoda bu hizmet vardı Murat Ersel Çevik yazdı: Emmi o zaman şu benim Saab'ın 8000 tl tutan kaskosunu yapıverelim bir zahmet. Ya yapmasına yaparız da.. Arda kartı kapattırmış. Çekemiyoruz. Mert Yeldan yazdı: Adres vereyim de yolla şu klima ile kombi servisini. Hayda bize patladı desene bu iş.. 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 7 Kasım 2019 Yazar Paylaş 7 Kasım 2019 Buğra Höngül var dı seramik yapan o da Kars a gitti herhaldeİskenderun da iken gidemedik yanına şimdi hiç gidemem Kars’a Adnan abi. Seramiği de mi [mention=13526]Servet Aydın[/mention] yaptırıyor . [emoji3]Kart numarasını emmi verse kesin Servet aydın yaptıracakta kıyamıyor bıyıklı ona. Tabi tabi. Kütahya seramik hemde Abi benimkini Ege seramikten yaptırsan olurmu. O iş Bülent'de Komutanım yaparızda sizin askeriye bizim detay ustasını askere çağırmışlar. Sen bi el atsanda erken bıraksalar. Hayda bize patladı desene bu iş.. Abi o karttı kırdım attım yok artık. Bilgileri silebilirsin[emoji28] 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 7 Kasım 2019 Yazar Paylaş 7 Kasım 2019 Sigara kokusu içinde iki adet koku bombası attık. Artık sigara kokusu filan tarih olur heralde 12 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Maşallah, pırıl pırıl olmuş. @Buğra Höngül buralarda belki konuyu görür. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Arda Bülent Güzel yazdı: Komutanım yaparızda sizin askeriye bizim detay ustasını askere çağırmışlar. Sen bi el atsanda erken bıraksalar. Abi o karttı kırdım attım yok artık. Bilgileri silebilirsin 1. Askeri buldum benim arabayı yarın halledecek. Malzeme faturasını göndeririz sana. 2.Kart Kapanmadan önce emmi sağolsun benim ve 200 kadar üyenin ki Servet Aydın dahil kasko ev sigortası hayat sigortası trafik sigortalarımızı en üst limitten çekivermiş. Ara ara ekstreni kontrol ediver. Sağolasın çok makbule geçti. 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Murat Ersel Çevik yazdı: 1. Askeri buldum benim arabayı yarın halledecek. Malzeme faturasını göndeririz sana 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 8 Kasım 2019 Yazar Paylaş 8 Kasım 2019 1. Askeri buldum benim arabayı yarın halledecek. Malzeme faturasını göndeririz sana. 2.Kart Kapanmadan önce emmi sağolsun benim ve 200 kadar üyenin ki Servet Aydın dahil kasko ev sigortası hayat sigortası trafik sigortalarımızı en üst limitten çekivermiş. Ara ara ekstreni kontrol ediver. Sağolasın çok makbule geçti.Tam bana uygun hareketler. Çok teşekkür ederim inşallah limitim yetmiştir komutanım. Emmi nasıl olsa Kasım ayında Mersin’de onla görüşürüm artık detayları[emoji12] 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 13 Kasım 2019 Yazar Paylaş 13 Kasım 2019 Şehir içi ayağımın altında yumurta varmış gibi sürdüm. 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts