Metin Uzunoğlu 19 Ekim 2019 Paylaş 19 Ekim 2019 Selim Bilgin yazdı: S-tronic = DSG Bunlarda 7 ileri yağlı var, çok güzel, dayanıklı ve sağlam bir şanzıman. S tronic dayanıklı ve sağlam ama vw lerdeki dsg sağlam değil, sağlam yapma imkanı var ama yapmıyorlar mi? Bu nasıl iş anlamadım. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 19 Ekim 2019 Paylaş 19 Ekim 2019 Selim Bilgin yazdı: Bazı arabaları bir kere alan bir daha başka arabaya binemiyor, A6 da öyle. 2004 V6'sını alacaktım bi ara, ustam bi daha başka arabaya binemezsin demişti. usta doğru söylemiş ama Quattro'dan sonra Allah yardım etsin, neye binsen gözün arkada kalıyor. tabi yol tutuş hastası olana... sürat için başka 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 20 Ekim 2019 Yazar Paylaş 20 Ekim 2019 dsg olarak adlanadırılan değil mi? cvt değil?Dsg ancak bunun patlayanı yok daha bildiğim kadarı ile. Sıkıntısız S-tronic = DSG Bunlarda 7 ileri yağlı var, çok güzel, dayanıklı ve sağlam bir şanzıman.Aynen Selim üstad. Yeni aracınız hayırlı olsun, Rabbim kazasız binmeyi nasip etsin.Teşekkürler zeki bey Darısı admin beye diyim kaçayım [emoji4]Amiinnnn Bu arada [mention=1221]Arda Bülent Güzel[/mention] abi hayırlı olsun. Bazı arabaları bir kere alan bir daha başka arabaya binemiyor, A6 da öyle. 2004 V6'sını alacaktım bi ara, ustam bi daha başka arabaya binemezsin demişti.Ben audiciymişim onu anladım ondan sonra çok keyif almadım diğer araçlarımdan Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 20 Ekim 2019 Yazar Paylaş 20 Ekim 2019 S tronic dayanıklı ve sağlam ama vw lerdeki dsg sağlam değil, sağlam yapma imkanı var ama yapmıyorlar mi? Bu nasıl iş anlamadım.Vw Audi arasında kalite farkı olacak ki Audi yi satabilsin. Hayırlı olsun Teşekkürler usta doğru söylemiş ama Quattro'dan sonra Allah yardım etsin, neye binsen gözün arkada kalıyor. tabi yol tutuş hastası olana... sürat için başka Dediğine Sonuna kadar katılıyorum. Ben 100 km kadar quattro a6 kullandım aklım hala onda. Ama temizi 330 bandında 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Ekim 2019 Paylaş 20 Ekim 2019 Metin Uzunoğlu yazdı: S tronic dayanıklı ve sağlam ama vw lerdeki dsg sağlam değil, sağlam yapma imkanı var ama yapmıyorlar mi? Bu nasıl iş anlamadım. Yok hocam stronic ile dsg birebir aynı. Sağlamlık konusu versiyona göre değişiyor. Benim sağlam dediğim 7 ileri yağlı versiyondu. A4'lerde de aynı versiyon var artık. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 20 Ekim 2019 Paylaş 20 Ekim 2019 Almanların meşhur bir lafı vardır: “Mercedes ve BMW’yi dünyaya satmak için, Audi’yi kendimiz binmek için yaptık”. Herhangi bir Alman’a bu sözün doğru olup olmadığını sorarsanız size yüzünde bir gülümsemeyle ya yaa diye cevap verir. Kalite ve mühendislik için Audi. Sadece mutlu etmiyor aynı zamanda tatmin ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Ekim 2019 Paylaş 20 Ekim 2019 Gurbetçilerden duyardım bir çoğu audi hastası, -abi audi alcam 190pies, 20bin eyro 3 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 20 Ekim 2019 Paylaş 20 Ekim 2019 Metin Uzunoğlu yazdı: S tronic dayanıklı ve sağlam ama vw lerdeki dsg sağlam değil, sağlam yapma imkanı var ama yapmıyorlar mi? Bu nasıl iş anlamadım. Aslinda iki markada da isler şanzıman konusunda ayni. 2.0 ve üstü motorlara gelince yağlı sistem kullanıyorlar. 1.O 1.4 1.5 1.6 motorlarda kuru dsg var. Audi vw seat skoda fark etmeksizin. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 20 Ekim 2019 Paylaş 20 Ekim 2019 Hayırlı olsun abi,Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Ekim 2019 Paylaş 20 Ekim 2019 Serkan Maden yazdı: Aslinda iki markada da isler şanzıman konusunda ayni. 2.0 ve üstü motorlara gelince yağlı sistem kullanıyorlar. 1.O 1.4 1.5 1.6 motorlarda kuru dsg var. Audi vw seat skoda fark etmeksizin. Audi A4 ve üstünde 1.4 TFSI motorda da 7 ileri yağlı var artık. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 20 Ekim 2019 Yazar Paylaş 20 Ekim 2019 Demekki dsg ve türevleri torka dayanıklı olacaksa yağlı olacak 400 nm güzel tork her şekilde yürütür aracıVw dsg dolayı para kazanacak. Audi de sorunsuz diye araba satıp para kazanacak. Abi maşşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Teşekkürler Ali ağam Almanların meşhur bir lafı vardır: “Mercedes ve BMW’yi dünyaya satmak için, Audi’yi kendimiz binmek için yaptık”. Herhangi bir Alman’a bu sözün doğru olup olmadığını sorarsanız size yüzünde bir gülümsemeyle ya yaa diye cevap verir. Kalite ve mühendislik için Audi. Sadece mutlu etmiyor aynı zamanda tatmin ediyor. Yazdıklarınızın altına imzanı atarım. Düşüncenize Sonuna kadar katılıyorum. Hayırlı olsun abi,Allah kaza bela vermesin.Teşekkürler Mehmet kardeşim. İkimizede arabalarımıza sağ Salim binmeyi nasip etsin rabbim 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2019 Paylaş 20 Ekim 2019 Metin Uzunoğlu yazdı: S tronic dayanıklı ve sağlam ama vw lerdeki dsg sağlam değil, sağlam yapma imkanı var ama yapmıyorlar mi? Bu nasıl iş anlamadım. eskiden yağlı vardı, sonra kötü o dendi yağsız çıktı, sonra aaa bu daha iyi dendi yağlı çıktı, yağsız çıkınca bu da kötü olacak 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ekim 2019 Paylaş 20 Ekim 2019 Kemal Korkmaz yazdı: Alman halkı darılmasın sonra onların gönülünü yaparım ben Metin Uzunoğlu yazdı: S tronic dayanıklı ve sağlam ama vw lerdeki dsg sağlam değil, sağlam yapma imkanı var ama yapmıyorlar mi? Bu nasıl iş anlamadım. Aynen öyle.. Audi S ve RS lerde de s-tronik var ve bozulmuyor. 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 20 Ekim 2019 Yazar Paylaş 20 Ekim 2019 Aynen öyle.. Audi S ve RS lerde de s-tronik var ve bozulmuyor. Bende bozulur şansıma. Bu kadar konuştuktan sonra [emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 20 Ekim 2019 Paylaş 20 Ekim 2019 Bizim sirkette A4 Allroad 2.0 tdi quatro var. En cok sikayet kafadan kayma konusunda. Lastik bile degistiler 15 bin kmlerde yine ayni.4 ceker audi binip bakamadik nedir bu quatro ? 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 20 Ekim 2019 Yazar Paylaş 20 Ekim 2019 Bizim sirkette A4 Allroad 2.0 tdi quatro var. En cok sikayet kafadan kayma konusunda. Lastik bile degistiler 15 bin kmlerde yine ayni.4 ceker audi binip bakamadik nedir bu quatro ?Sami ilk kez duydum quattronun kafadan bıraktığını. Sürende olmasın sıkıntı. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 20 Ekim 2019 Paylaş 20 Ekim 2019 Sami ilk kez duydum quattronun kafadan bıraktığını. Sürende olmasın sıkıntı. Daha evvel Subaru biniyordu, muayese ettigi arabalar 4 ceker.Sirketin arabasi bunlar, ben sagda oturdum surmedim hic. Ama kafadan kaydigina sahit oldum.Ama motor sanziman yakit tuketimi olarak super otesi, otoyoldan eve gidip geliyor 5 litrelerde tuketim. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ekim 2019 Paylaş 20 Ekim 2019 Sami Demirpaz yazdı: Bizim sirkette A4 Allroad 2.0 tdi quatro var. En cok sikayet kafadan kayma konusunda. Lastik bile degistiler 15 bin kmlerde yine ayni. 4 ceker audi binip bakamadik nedir bu quatro ? Forumda bi abimiz o yüzden sattı ya a6 4x4ü. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 20 Ekim 2019 Paylaş 20 Ekim 2019 Forumda bi abimiz o yüzden sattı ya a6 4x4ü. Gecen sene sonu satildi Subaru, 360 binde. Onla mukayese edince cekis sistemi Subaru nun daha iyiydi diyor hep. Surende isten anlayan titiz birisi. Sirketin arabasini sirket soforune bile vermiyor [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ekim 2019 Paylaş 20 Ekim 2019 Subaru üstüne sistem henüz yok. Japonlar 4x4 işinde çok ileride 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 20 Ekim 2019 Paylaş 20 Ekim 2019 Bugün bi Passat'ın kaydığına şahit oldum [emoji849] lastik faktörü olmasın [emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ekim 2019 Paylaş 20 Ekim 2019 İşte aynı lastik kangoda hayatta kopmuyor aynı virajda. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts