Popular Post Furkan Avcı 17 Ekim 2019 Popular Post Paylaş 17 Ekim 2019 6.5 yıl önce ne olduğunu bile anlamadan kendimi koltuğunda bulduğum ve çok severek ve keyifle kullandığım C320 ( https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/241682-2003-yıldız-c320/ ) yine ne olduğunu anlamadan bir anda gitti Ne akıllı ne deli ciddi bir arkadaş finansman desteği ile (borç ), Allah'a çok şükür yerine başkası geldi Detaylar sonra ( 6.5 yıl önce açtığım konu geldi aklıma ) Detaylar; Araç 2008 model S350L 4matic, arka çamurluklarda ve bagaj kapağında boya var. (murat Ersel abimle baktık, ben baktırmadan almıştım ) Aracın 15. sahibiyim ( şaka değil, emmi biliyor ) arabayı resmen çek/senet yerine kullanmışlar, limited şirketler arasında vs gitmiş gelmiş. Arada manyağın biri orjinal Mercedes far/stop, SAM (beyin), ön arka tampon vs sanırım en az 30.000 bayılarak makyajlı (facelift) kasa görünümüne çevirmiş. Ben LPG takılmamış arıyordum ama araç lpg harici içime sinince aldım, yanan LPG arıza lambasının MAF sensörünü ve ön oksijen sensörlerini değiştirerek çözdük, onun haricinde bütün sıvılar, xenon ampüller, şanzıman yağ filtre conta vs değiştirdim. (alacak olursa C320 gibi düşünebilir) Aracı aldığım hafta dolmadan şehir içinde öpücüğü kondurdular sağolsunlar :< Elimde çok foto yok ama siyah özellikle istemedim ve bakmadım. Renk lansman rengi. Buda öpücük sonrası Merak edenler için fiyat, full dolu paket Megane dan azıcık pahalı. (Egea idi güncelledim egea nın spor paketini kaldırmışlar ) Şehirler arası yakıt 12 litre LPG, şehir içi ölçmedim henüz (20 lt LPG). Şehir içi pek kullanılacak bir araba değil, bu arada geçen her zaman döndüğüm yerden U dönüşüne gözüm kesmedi ilerden döndüm Allah sağlık sıhhat verirse uzun yıllar kullanırız inşallah. Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın, herkese gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin. Not: Allah hepinize daha iyisini nasip etsin, öncesinde de sağlık sıhhat 1 yıllık tecrübelerim: https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/301219-2008-yıldız-s350-4matic/?do=findComment&comment=3547876 Fotoğraflar: dış görünüm İç mekan: Araba arkadakiler için Bagaj sanıldığı kadar kocamaaaan değil passat tan küçük bile olabilir, Long kısmı bagaja değil arkadaki yolcular armağan etmişler Motor pis olabilir ama ben bu motoru yıkamam, her yerden sensör var neme lazım arkadaş. Pis olsun. Sadece siliyorum ara sıra Bu içteki farlar uzun değil, ilk aldığımda niye yanmıyor la bu diye çok baktım, onlar gece görüş için Kızılötesi ampüllerin merceğiymiş 😮 Nokian Kışlıklar, foruma danışarak karar verdiğim. 4Matic olanlarda burada yazıyor, ilanlarda arkada 4matic yazıp burda olmayanlar var 53 3 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 Vaay hayırlı olsun, s 320 diye tahmin ediyorum seyir audio telefon yazılarını gördüm de, seyir ve telefon türkçe audio ingilizce olması dikkatimi çekti 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 bu devir saati niye böyle taklalı gibi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 Roller testi 4x4 olanlar için. Gelde deneyek Çağlar Bayur yazdı: bu devir saati niye böyle taklalı gibi İbre, anında dibe vuracak ciğere sahip motor olduğu içindir? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 İhh. Sevindim . 😛 yakışır 221 kasa şuan hayal bana ama o da nasip olur inşallah 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 Ekim 2019 Yazar Paylaş 17 Ekim 2019 Ebrar Tüfek yazdı: Vaay hayırlı olsun, s 320 diye tahmin ediyorum seyir audio telefon yazılarını gördüm de, seyir ve telefon türkçe audio ingilizce olması dikkatimi çekti Eyvallah teşekkür ederim. Çağlar Bayur yazdı: bu devir saati niye böyle taklalı gibi ben ters çevirdim abi, böyle hoşuma gitti 😛 Mustafa Tüfekçi yazdı: İhh. Sevindim . 😛 yakışır 221 kasa şuan hayal bana ama o da nasip olur inşallah Amin inşallah olur Mustafa'cığım. Mehmet Ozyurek yazdı: Deposu kaç litre bunun şu göstergeden full'e dolması için 290 TL ödedim 80 + 10 litre imiş 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 Bu arada araba denmiş ama bu araba ise diğerleri tekerlekli götürgec Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 Ekim 2019 Yazar Paylaş 17 Ekim 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bu arada araba denmiş ama bu araba ise diğerleri tekerlekli götürgec Hepsi aynı be Mustafa'm saç, teneke, civata ve birazda elektronik devre yığını Allah cümlemize can sağlığı versin, rahmetli babamın vefatından bir kaç ay önce alalımmı beraber diye konuştuğumuz kasa 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 Allah güle güle kazasız belasız binmek nasip etsin kardeşim. Maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 Ekim 2019 Yazar Paylaş 17 Ekim 2019 Murat Ersel Çevik yazdı: Allah güle güle kazasız belasız binmek nasip etsin kardeşim. Maşallah. Eyvallah komutanım, hep birlikte, Allah cümlemize daha iyilerini sağlıkla sıhhatle nasip etsin. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 Maşallah kazasız belasız sağlıklı iyi günlerde kullanin. 1 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 Furkan abi hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 Hayirli olsun abi... Keyifle binersin insallah... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 hayirli olsun allah kazasiz belasiz binmek nasip etsin 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 Ekim 2019 Yazar Paylaş 17 Ekim 2019 Sinan Akgöl yazdı: Maşallah kazasız belasız sağlıklı iyi günlerde kullanin. Onur Oflaz yazdı: Furkan abi hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan kazasız belasız Erkut Uysal yazdı: Hayirli olsun abi... Keyifle binersin insallah... Mustafa Cerci yazdı: hayirli olsun allah kazasiz belasiz binmek nasip etsin Allah razı olsun teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 Furkan Avcı yazdı: rahmetli babamın vefatından bir kaç ay önce alalımmı beraber diye konuştuğumuz kasa Üzülme.. hayalleriniz gerçekleşti bak. Söyle babana.. Sevinecektir. Sen de sevin. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 Ekim 2019 Yazar Paylaş 17 Ekim 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Üzülme.. hayalleriniz gerçekleşti bak. Söyle babana.. Sevinecektir. Sen de sevin. YOk abi çok şükür üzüntü değil, geçmişi yad etme benimki, sonumuz aynı yer nasılsa 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 Hayırlı olsun, dışardan da görmek isteriz. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin, Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 Hayırlı olsun abi ben ayrıntıları bilmiyorum. Göstergenin sadeliği ve vites kolcuğu Mercedes diyor başka bir şey bilmiyorum 🤔 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts