Furkan Avcı 11 Ocak 2021 Yazar Paylaş 11 Ocak 2021 Ali Darbaz yazdı: Komple Sök sat diyorum. En mantıklısı olur. Eee hipermil, tasarruf? (yani sen böyle yazınca şaşırdım) Sonradan eklenen bir kit olduğu için bu düşüncedesin değil mi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Ocak 2021 Paylaş 11 Ocak 2021 Büyük hacimli en sağlam motorlardan. Lpg’nin bence zararı olmaz. Zaten motoru da zorlamıyorsunuz. Benzine o kadar para vermeye hiç gerek yok bence. Ama lpg ayarı yapılırken bir konu atlanıyor. Lpg kullanınca arabanın benzin haritası etkileniyor. Sonradan lpg ayarı yaparken o bozuk benzin haritasına göre ayar yapmak hatalı oluyor. Lpg sigortası sökülüp benzin haritası sıfırlanıp, lpg ayarını kim yapacaksa onun yanında sigortayı takıp temiz benzin haritasına göre yaptırmak lazım. ben lpgayari.com’dan ahmet nalbantoğlu’na yaptırmıştım. Gerçekten mazda benzinden zerre farksız gidiyordu. İlk bu grup çıkarmıştı. Bu gruptan sonra başka yapanlar çıktı tabi. Onlar ilk başlarda çok kötü yaptılar. Şikayet oldu. Eskisinden de kötü oldu diyenleri okuduk. Şimdi durum nasıl bilmiyorum. Ama eskişehir’de yoklar. İstanbul, ankara, izmir ve farklı 5 ilde daha varlar. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Ocak 2021 Paylaş 11 Ocak 2021 takılı kalsın kullanma daha iyi diyorsun [emoji3] Peki kit taıklı halde ama hiç kullanılmıyor diyelim, teknik olarak kablolar, nozullar falan bir dezavantajı var mı (ağırlıktan ve bagajda durmayan stepneyi saymıyorum)?Yoook ne zararı olsun. Ha bu arada onu söktürürsen tadilat muayene vs vs satacağın parayı oraya vereceksin [emoji16] Ben olsam söktürmem. 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 11 Ocak 2021 Paylaş 11 Ocak 2021 Ben olmayınca taktırmadım, ama üstünde olsaydı söktürmezdim. Devir ekonomi devri, düzgün bir ayarla benzinden farkı olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 Ocak 2021 Yazar Paylaş 11 Ocak 2021 Engin Deniz yazdı: Ben olmayınca taktırmadım, ama üstünde olsaydı söktürmezdim. Devir ekonomi devri, düzgün bir ayarla benzinden farkı olmaz. Şimdilik dursun bakalım, inşallah arıza çıkarmaz. Gerçi C320 de 140.000 km sıkıntı çıkarmadı Mert Gulkokan yazdı: lpg sökülür mü ya kocaman merso motoru lpg den etkilenecekse cruize motoru ne yapsın abi vardır es este birileri yapacak anlayacak bu işten Ankara'ya yolum düşerse kuyu kebabı eşliğinde yaptıracağım. Metin Akbal yazdı: Yoook ne zararı olsun. Ha bu arada onu söktürürsen tadilat muayene vs vs satacağın parayı oraya vereceksin Ben olsam söktürmem. Haklısın, dursun üstünde. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Büyük hacimli en sağlam motorlardan. Lpg’nin bence zararı olmaz. Zaten motoru da zorlamıyorsunuz. Benzine o kadar para vermeye hiç gerek yok bence. Ama lpg ayarı yapılırken bir konu atlanıyor. Lpg kullanınca arabanın benzin haritası etkileniyor. Sonradan lpg ayarı yaparken o bozuk benzin haritasına göre ayar yapmak hatalı oluyor. Lpg sigortası sökülüp benzin haritası sıfırlanıp, lpg ayarını kim yapacaksa onun yanında sigortayı takıp temiz benzin haritasına göre yaptırmak lazım. ben lpgayari.com’dan ahmet nalbantoğlu’na yaptırmıştım. Gerçekten mazda benzinden zerre farksız gidiyordu. İlk bu grup çıkarmıştı. Bu gruptan sonra başka yapanlar çıktı tabi. Onlar ilk başlarda çok kötü yaptılar. Şikayet oldu. Eskisinden de kötü oldu diyenleri okuduk. Şimdi durum nasıl bilmiyorum. Ama eskişehir’de yoklar. İstanbul, ankara, izmir ve farklı 5 ilde daha varlar. LPG yi kapatır, benzin haritasını sıfırlar öyle giderim Ankara'ya ayar için, 300 km de benzin oturur sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Ocak 2021 Paylaş 11 Ocak 2021 Abi kit kaç yıllık . Regülatör su enjektördu saglam mi baktır kalsın. Sokunce eski delikler ekler vs daha kotu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Ocak 2021 Paylaş 11 Ocak 2021 Furkan Avcı yazdı: Şimdilik dursun bakalım, inşallah arıza çıkarmaz. Gerçi C320 de 140.000 km sıkıntı çıkarmadı Ankara'ya yolum düşerse kuyu kebabı eşliğinde yaptıracağım. Haklısın, dursun üstünde. LPG yi kapatır, benzin haritasını sıfırlar öyle giderim Ankara'ya ayar için, 300 km de benzin oturur sanırım. Markaya göre değişir. Bişe diyemedim. Bazı markalar müdahale istiyor bazıları istemiyor. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 Ocak 2021 Yazar Paylaş 11 Ocak 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Abi kit kaç yıllık . Regülatör su enjektördu saglam mi baktır kalsın. Sokunce eski delikler ekler vs daha kotu 2017 ağustota takılmış. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Markaya göre değişir. Bişe diyemedim. Bazı markalar müdahale istiyor bazıları istemiyor. Gitmeden sorarım Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Ocak 2021 Paylaş 11 Ocak 2021 Kit yeni daha. Ben 2015 Kasım da taktırmıştım 2019 Ekim de diyaframı değişti. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Furkan Avcı yazdı: Ne kadar kibar Kibarca giydiriyor. Merso farkı 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 14 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kibarca giydiriyor. Merso farkı Biz yapsak : Boş ver o şeref.....leri vs gibi giydirir geçerdik herhalde 1 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Emeklilige yakın alınıp binilecek araç şuan çocuklar vs kalabaligiz o dönem belki elektriklisi olursa ona bineriz Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Ben bunu yeni gördüm yav. 🤦🏻 Tekerine taş değmesin abim, 2008 yılında Irakta çalışırken vardı aynısının siyahı, devir saati oynamasa motorun çalıştığını anlamazdık 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 14 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2021 Ahmet Kiriş yazdı: Ben bunu yeni gördüm yav. 🤦🏻 Tekerine taş değmesin abim, 2008 yılında Irakta çalışırken vardı aynısının siyahı, devir saati oynamasa motorun çalıştığını anlamazdık Allah razı olsun abim, çok teşekkür ederim, cümlemizinkinin tekerine taş değmesin Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Hey Mercedes lafı a serisi için olmalı s e hey mey denmez Mercedes bey diye hitap edilmeli 😛 böbreğimi versem alamam şuan 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Hey Mercedes lafı a serisi için olmalı s e hey mey denmez Mercedes bey diye hitap edilmeli 😛 böbreğimi versem alamam şuan Mercedes bir bayan ismidir ama 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Evren Erakçora yazdı: Mercedes bir bayan ismidir ama O zaman daha ayıp ya hey mey. Bi kıza hey desem. Sen kim gopek der bana 😛 2 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Hey Mercedes lafı a serisi için olmalı s e hey mey denmez Mercedes bey diye hitap edilmeli [emoji14] böbreğimi versem alamam şuan [emoji4]Dün kaskoyu yaparken Mehmet Abi, araç değerini söyledi de, şimdi hakkaten böbrek lazımmış alabilmek için [emoji16] Furkan sayesinde tam zamanında alıp keyfini sürebiliyorum Allah'a şükür [emoji120] 2 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Engin Deniz yazdı: Dün kaskoyu yaparken Mehmet Abi, araç değerini söyledi de, şimdi hakkaten böbrek lazımmış alabilmek için Furkan sayesinde tam zamanında alıp keyfini sürebiliyorum Allah'a şükür Ne demiş ünlü düşünür İbrahim Tatlıses. Zamanla bir harikaydı. Değerini bil İlanlara ciğerci kedisi gibi bakiyom. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 (düzenlendi) Engin Deniz yazdı: Dün kaskoyu yaparken Mehmet Abi, araç değerini söyledi de, şimdi hakkaten böbrek lazımmış alabilmek için Furkan sayesinde tam zamanında alıp keyfini sürebiliyorum Allah'a şükür Daha 2019 sonbahar 2020 baharıydı. O zaman mazda 70-80 ediyordu. Sarı sitede en cafcaflı 2009’lar arka koltuk ısıtmalı soğutmalı, dokunarak açılan kapılı falan olanlar 160bin tl idi. Ağlamak istiyorum. Cesaret edemedim 14 Ağustos 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Engin Deniz 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Daha 2019 sonbaharıydı. O zaman mazda 70-80 ediyordu. Sarı sitede en cafcaflı 2009’lar arka koltuk ısıtmalı soğutmalı, dokunarak açılan kapılı falan olanlar 160bin tl idi. Ağlamak istiyorum. Cesaret edemedim72 ye Mazdayı verip 105 e almıştım. Vay be... [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Engin Deniz yazdı: 72 ye Mazdayı verip 105 e almıştım. Vay be... başlıktan ayrılıyorum izninizle 😥 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 31 Ekim 2021 Paylaş 31 Ekim 2021 Çok temiz bir w221 500 buldum Almamak için direniyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts