Mehmet Ozyurek 7 Aralık 2019 Paylaş 7 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: s350 x4x4 topici altında tüketim mi konuşuluyor. bi gidin la fakirler Furkan pek öyle değildi ama.. biri etkilemiş kesin Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Aralık 2019 Paylaş 7 Aralık 2019 Bu arada araçtaki lpg sistemi nedir? Baştan sona takipteyim ama göremedim konusunu Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Aralık 2019 Yazar Paylaş 7 Aralık 2019 Bu arada araçtaki lpg sistemi nedir? Baştan sona takipteyim ama göremedim konusunuİlk mesajda dediğim gibi ben lpg siz arıyordum ama renk, km ve aradığım diğer özellikler denk gelince lpg kısmını es geçtim.Brc kit var üstünde ama ecu araç içinde sol altta olunca net göremedim, ecu nun üstünde Brc plug&drive Fly yazıyor başka bir şey göremedim. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Aralık 2019 Paylaş 7 Aralık 2019 Furkan, konuda arabanın neredeyse hiiiç fotoğrafı yok, farkında mısın? Bence değilsin... 1 tane arkadan,2 tane de kaza fotoğrafı. Başka? Lütfen iç-dış, bizi fotoğrafa boğ. 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Aralık 2019 Paylaş 7 Aralık 2019 Kaput altı ve bagaj da isteriz şöyle ön koltukları yatırıp da isteriz, arka koltuk konfor fotoları da isteriz lpg’yi şunun için sordum. Malum hacim büyük. Bir de Lpg montajından sonra eğer çok iyi yol ayarı yapılmazsa ekranda yazan veri yanlış sonuçlar veriyor. Ben 3-4 kere yol ayarından sonra yakaladım ekran litre x 1,2 = lpg tüketimi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Aralık 2019 Yazar Paylaş 7 Aralık 2019 Furkan, konuda arabanın neredeyse hiiiç fotoğrafı yok, farkında mısın? Bence değilsin... 1 tane arkadan,2 tane de kaza fotoğrafı. Başka? Lütfen iç-dış, bizi fotoğrafa boğ. [emoji4] Tamam abi, ilk boşlukta hallederim. Kaput altı ve bagaj da isteriz [emoji4] şöyle ön koltukları yatırıp da isteriz, arka koltuk konfor fotoları da isteriz [emoji4] lpg’yi şunun için sordum. Malum hacim büyük. Bir de Lpg montajından sonra eğer çok iyi yol ayarı yapılmazsa ekranda yazan veri yanlış sonuçlar veriyor. Ben 3-4 kere yol ayarından sonra yakaladım ekran litre x 1,2 = lpg tüketimiFoto tamam.Lpg x1.2 gibi, brc nün bu modelinde map yok 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Aralık 2019 Paylaş 7 Aralık 2019 Furkan Avcı yazdı: İlk mesajda dediğim gibi ben lpg siz arıyordum ama renk, km ve aradığım diğer özellikler denk gelince lpg kısmını es geçtim. Brc kit var üstünde ama ecu araç içinde sol altta olunca net göremedim, ecu nun üstünde Brc plug&drive Fly yazıyor başka bir şey göremedim. Zaten brc’nin yüksek hacimli araçlarına takılan kit o. Aracın bir çok sensörünü okuyup en doğru yakıtı veriyor. Zaten ekranda yazan x 1,2 gibi yaklaşık değerler varsa en ideal ayardadır diyebiliriz. Neyse yıldız konusunda lpg konuşarak seviyeyi düşürmeyelim 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Aralık 2019 Yazar Paylaş 7 Aralık 2019 Zaten brc’nin yüksek hacimli araçlarına takılan kit o. Aracın bir çok sensörünü okuyup en doğru yakıtı veriyor. Zaten ekranda yazan x 1,2 gibi yaklaşık değerler varsa en ideal ayardadır diyebiliriz. Neyse yıldız konusunda lpg konuşarak seviyeyi düşürmeyelim [emoji4]Ben söktürüyordum kiti, ustam bırakmadı takılmış işte dursun dedi Ellemedim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Aralık 2019 Paylaş 7 Aralık 2019 Furkan Avcı yazdı: Ben söktürüyordum kiti, ustam bırakmadı takılmış işte dursun dedi Ellemedim. Abi boşver. Büyük hacimli motora lpg hiç bir şey yapmaz. Benzinde şehir içinde 1 lira üstü tüketimi var senin canavarın. Günlük de kullanıyorsun. Yazıktır 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Aralık 2019 Paylaş 7 Aralık 2019 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: s350 x4x4 topici altında tüketim mi konuşuluyor. bi gidin la fakirler hioop aşşağılama olmasın, şakadan anlamıyorlar bak sonra başın ağrır haa 7 Aralık 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Aralık 2019 Paylaş 7 Aralık 2019 Furkan Avcı yazdı: Tam tersi sanki, büyük hacimli motorlar uzun yolda (şehirler arası yolda) pek fark çıkarmıyor. C320 3.200 motora rağmen şehirler arası yolda bir çok 2.0 otomatik araçla aynı yakıyordu. Ama şehir içinde güç boşa giden güç oluyor 110-130 arası hızlar bahsettiğim, ama şöyle ben gaza %5 basarak 120 ile gidiyorum (düz yolda) 2.0 motor %8 mesela gibi galiba sanırsam çok doğru. sahip olduğumuz 2001 model 4.7 grand cherokee benzinliydi. uzun yolda sürekli 100 110 gibi hızlarda antalyaya gidip dönmüştük. 4 yetişkin 4 büyük bavul tam depo yakıt normal lastikler. 11 litre ortalaması oldu pompada. aynı araç şehir içi yazın 14 litre, (kışın 26 litre yakıt harcıyordu kısa mesafede.) 1 sene olmadan sattım kurtuldum. vergisi model yılına rağmen çılgında zaten. atmosferik 1.6 jetta, uzun yolda 5.5 litre civarı yakıyor şehir içi 7.5 litre yakıyor. neredeyse yüzde 50 fark var kendi kategorisinde. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Aralık 2019 Yazar Paylaş 10 Aralık 2019 Sami Demirpaz yazdı: Ondaki pratiklik sportif hissiyat farklıydı kabul edilirdi de, bu arabada bunu kabul etmek istemiyorum Sende daha düşükte olacaktır abi, hemide senin 2.500 dd ile gitmende çok sorun değil daha fazla devir aralığın var. Denedim 7. vites 120 km/s düz yol 2.150 d/d gösterdi 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 11 Aralık 2019 Paylaş 11 Aralık 2019 Furkan Avcı yazdı: Denedim 7. vites 120 km/s düz yol 2.150 d/d gösterdi Gayet iyi, ben 120 ile giderken dizel motorda 2.500 dd çeviriyorum. Nasıl az yaksın bu araba Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Aralık 2019 Yazar Paylaş 23 Aralık 2019 Önder Özcan yazdı: Furkan, konuda arabanın neredeyse hiiiç fotoğrafı yok, farkında mısın? Bence değilsin... 1 tane arkadan,2 tane de kaza fotoğrafı. Başka? Lütfen iç-dış, bizi fotoğrafa boğ. Al abi bir kaç foto ekledim, sarı sitedekilerin fotoğrafları gibi işte porofoşyonel fotoğraf bekleme yani Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kaput altı ve bagaj da isteriz şöyle ön koltukları yatırıp da isteriz, arka koltuk konfor fotoları da isteriz Bagaj o kadar büyük değil söyliyim dış görünüm İç mekan: Araba arkadakiler için Bagaj sanıldığı kadar kocamaaaan değil passat tan küçük bile olabilir, Long kısmı bagaja değil arkadaki yolcular armağan etmişler Motor pis olabilir ama ben bu motoru yıkamam, her yerden sensör var neme lazım arkadaş. Pis olsun. Sadece siliyorum ara sıra Bu içteki farlar uzun değil, ilk aldığımda niye yanmıyor la bu diye çok baktım, onlar gece görüş için Kızılötesi ampüllerin merceğiymiş 😮 Nokian Kışlıklar, foruma danışarak karar verdiğim. 4Matic olanlarda burada yazıyor, ilanlarda arkada 4matic yazıp burda olmayanlar var 20 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Furkan Avcı yazdı: Bagaj o kadar büyük değil söyliyim Normal. S kasa dediğin, bagajı için C kasa gezdirir bi tane daha. 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Aralık 2019 Yazar Paylaş 23 Aralık 2019 Sani Gerşon yazdı: Normal. S kasa dediğin, bagajı için C kasa gezdirir bi tane daha. Sıfırını alan gezdiriyordur dediğin gibi. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Maşallah Bu arada motoru silmek için, Arexons motor için başarılıdır. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Furkan gece görüş siste işe yaramıyor mu? Yorum bağlantısı
Recep Demirci 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Araba çok güzel ama çok uzun şehir içinde dar yerlerde insanı strese sokar Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Maşallah. Nefis. Allah nazardan saklasın. Furkan klima tuşlarından "Rest" ne işe yarıyor. Bende "Ac off" tuşu ile beraber. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Gece görüş videosu bekliyorum merakla Önder abinin w211 ile bolu gidiş dönüşüm vardı ki sağ arka koltukta beni benden alan, bunu düşünmek istemiyorum. Kanımın son damlasına kadar savaşmıştım direksiyona geçmemek için Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 W211 gerçekten çok konforlu bir otomobil, temizini alacak imkanım olursa bir gün alınacaklar listemde duruyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Gece görüş mercekleri H7 ampül ile çalışıyor. Normal hella uzun mercek ancak içinde ışığın dalga boyunu değiştiren cam var. Vaktinde starexe takmıştım 4 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Maşallah maşallah 🧿 Gece görüşü olayını çok merak ettim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts