Selçuk Bakış 30 Kasım 2019 Paylaş 30 Kasım 2019 Geçmiş olsun komutanım, hani bişey kalmamış 😊 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Kasım 2019 Yazar Paylaş 30 Kasım 2019 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Abi geçmiş olsun en büyük kazası bu olsun Genişlet Furkan Avcı yazdı: Geçmiş oldu sanırım abim Allah beterinden korusun. Genişlet Amin sağolun kardeşlerim benim. Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun komutanım, hani bişey kalmamış 😊 Genişlet Kalmadı sayılır. Sağol Selçuk. Köksal Yılmaz yazdı: Geçmiş olsun abi, koyu renkte hafif göçük çok belli olmaz, hem sağda senin gözüne görünmez. Genişlet Çok belli olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 30 Kasım 2019 Paylaş 30 Kasım 2019 Murat Ersel Çevik yazdı: Gelmeyen?? Genişlet Apaçi olsun 🤣 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2020 İşlerimin yoğunluğundan epeydir sessiz kaldım. Korona virüse şükür yakalanmadım ama etkilerini ciğerlerime kadar hissettim. Neyse gelelim konuya. Saab’ı aldığım günden bu yana bir iki ufak tefek şey yapıldı. Örneğin direksiyon pompasını değiştirdim. Sonra ise amortisör üst kule bilyeleri değişti. Kutu içi filtre takıldı. Detaylı deri temizliği yapıldı. Bir de cilası yapıldı. Korınalı günlerde branda altında karantina da yatıyor garibim. 2 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 Bizde yokki böyle eleman, git az cilala aracı diyeceğimiz. Benim kıızlar gider evcilik oynar heryeri dağıtır 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2020 Hakan Tarım yazdı: Bizde yokki böyle eleman, git az cilala aracı diyeceğimiz. Benim kıızlar gider evcilik oynar heryeri dağıtır Genişlet Allah hepsine uzun ve sağlıklı ömürler versin. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 Az biraz fatih de büyüse de cilaya yardim etse iyi olacak koca araba gözümde büyüyor 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 Masallah masalllah yalniz branda genel olarak onerilmez. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2020 Metin Akbal yazdı: Masallah masalllah yalniz branda genel olarak onerilmez. Genişlet Maksimum iki gün üzerinde kalıyor. Mutlaka açıp havalandırıyorum ıslak tutmuyorım. Yıllardır bu şekilde kullanırım. Sıkıntı yaşamadım. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Az biraz fatih de büyüse de cilaya yardim etse iyi olacak koca araba gözümde büyüyor Genişlet Yakındır başlar merak etme 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 21 Haziran 2020 Yazar Paylaş 21 Haziran 2020 Ankara’dan Edremit’e dönüşte Saab’ı sıkıştırmadan sakin bir seyir izledim. (Zaten Eskişehir’de doğal afet vardı. Allah açıkta kalanlara yardım etsin. ) 214.8 km lik süreçte 5.7 yolbilgisayarı verisi. Pompa verisi ile uyuşuyor. 34 kuruşluk bir tüketim. 2.0 turbo motor için bence gayet iyi. IMG_9781.MP4 IMG_9782.MOV 3 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Haziran 2020 Paylaş 21 Haziran 2020 (düzenlendi) Murat Ersel Çevik yazdı: Genişlet Ooo collinite wax sanırım füze gibi araba, yalnız brandaya dikkat, rüzgarlı havada üstünde bırakma çizilmesin, içindeki yumuşak doku işe yaramaz güvenme.... 21 Haziran 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 21 Haziran 2020 Paylaş 21 Haziran 2020 (düzenlendi) Doluya yakalanmamışsınızdır umarım, 2.0 motor sakin kullanımda küçük hacimlerden daha keyifli ve verimli. 21 Haziran 2020 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 22 Haziran 2020 Yazar Paylaş 22 Haziran 2020 Emre Demir yazdı: abi ne yağmış öyle ya Genişlet Doğal afet resmen Mustafa Yanar yazdı: Doluya yakalanmamışsınızdır umarım, 2.0 motor sakin kullanımda küçük hacimlerden daha keyifli ve verimli. Genişlet Şükür yakalanmadık. Keyif konusuna diyecek yok. Bir de şehir içi az yaksa. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Haziran 2020 Paylaş 22 Haziran 2020 (düzenlendi) Murat Ersel Çevik yazdı: Balıkesir-Edremit teyim. Sırası ile olur inşallah. Bakarsın desteğe gelirsin Köksal. Genişlet neeyy Edremittemisin, yerleştinmi yani oraya, o zaman geldiğimde görüşürüz kardeş:) yavaş yavaş buraya taşınacak herkesi emekliliği gelen özellikle, bende bekliyor olacağım 22 Haziran 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Haziran 2020 Paylaş 22 Haziran 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: neeyy Edremittemisin, yerleştinmi yani oraya, o zaman geldiğimde görüşürüz kardeş:) yavaş yavaş buraya taşınacak herkesi emekliliği gelen özellikle, bende bekliyor olacağım Genişlet Edremit'te ama Ankara'ya tayini çıktı Ali abi. Elini çabuk tut görüşmek istiyorsan Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Haziran 2020 Paylaş 22 Haziran 2020 Cem Işık yazdı: Edremit'te ama Ankara'ya tayini çıktı Ali abi. Elini çabuk tut görüşmek istiyorsan Genişlet Haydaaa, dur hemen iptal ettireyim Yorum bağlantısı
Recommended Posts