Servet Aydın 9 Ekim 2019 Paylaş 9 Ekim 2019 Murat Gedik yazdı: Bi de biraz daha böyle muhabbet dönerse arabanın piyasası uçacak Genişlet Mondeo bir saab iki. Forum sayesinde vaktinde uçtu rakamları 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Ekim 2019 Paylaş 9 Ekim 2019 Cem Dilmen yazdı: Abi valla öyle dedi. Eski SAAB ımı da o ustadan almıştım. Çok da iyi görüşürüz. Zaten Ankarada SAAB deyince tek isim. Valla o da öyle deyince aklım karışmadı desem yalan olur. En donanımlı insignia dan inip ona binilir mi diye düşünüyorum. Km yüksek ne kadar bakımlı ve temiz de olsa sıkıntı çıkarır mı diye aklıma geliyor zira ben ayda 3000 km yapıyorum en az. Ama diğer taraftan da SAAB ın aklımda daha doğrusu damağımda kalan tadı. 210 BG lik bir makine, mükemmel yol tutuş, uçak kokpiti havası vs vs. Bilemedim abi. Sen ne diyon ? Genişlet Aynı yaşta ve km de olsalar bi aksiyon düşünülebilir ama halihazırda bilip kullandığın ve şikayetçi olmadığın bir insignia var. Bırak güzel bir hayal olarak kalsın Ayda 3000 km hiç de az değil. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 9 Ekim 2019 Paylaş 9 Ekim 2019 Abi güle güle kullan. Bu arabaların temizi pek kalmadığı için hastaları daha sahibindene düşmeden havada kapıyor. Ama ben isterim ki sen gerçekten son Saabı ol. Bence çoluğa çocuğa bırakılacak en güzel hediye. Çok değil 20 yıl sonra bunlar klasik olacak. Belki milyon versek bulamayacağız. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Ekim 2019 Yazar Paylaş 9 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: Mondeo bir saab iki. Forum sayesinde vaktinde uçtu rakamları Genişlet Saab’ım sorumlusu benim. 2008’i aldığım dönemde komşulardan 3 kişi daha almıştı. Murat Gedik yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. İç kokpit eski volvolara benziyor. Özellikle konsol çok benziyor. Çok güzel bir araç. Bi de biraz daha böyle muhabbet dönerse arabanın piyasası uçacak Genişlet Saab’ın başka bir sosyal sitede canlı bir forumu var. Piyasadaki temiz arabalar biliniyor. Satmayı düşünüyorum dendiği anda adres konum soruluyor. Bilinen arabalar bilinen ustalara gidiyor. Dolayısı ile çoğu araç ekspertize dahi gitmiyor. Bir alo yetiyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Ekim 2019 Yazar Paylaş 9 Ekim 2019 Ahmet Gül yazdı: Abi güle güle kullan. Bu arabaların temizi pek kalmadığı için hastaları daha sahibindene düşmeden havada kapıyor. Ama ben isterim ki sen gerçekten son Saabı ol. Bence çoluğa çocuğa bırakılacak en güzel hediye. Çok değil 20 yıl sonra bunlar klasik olacak. Belki milyon versek bulamayacağız. Genişlet Piyasa tipi denen araçları satmak çok daha zor. Şurda şöylesi var burda böylesi var muhabbeti. Ama miktar az olunca temizi anında gidiyor. Örneğin şu an aldığım araba ilk sahibinden boya değilen hasar kaydı yok. 10 küsur yıldır aynı usta bakıyor. Sana seceresini sayıyor. Bir de satıcı evrak saklamayı seviyorsa gün gün be yapıldığını görüyorsun. 3 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 9 Ekim 2019 Paylaş 9 Ekim 2019 (düzenlendi) Murat Ersel Çevik yazdı: Piyasa tipi denen araçları satmak çok daha zor. Şurda şöylesi var burda böylesi var muhabbeti. Ama miktar az olunca temizi anında gidiyor. Örneğin şu an aldığım araba ilk sahibinden boya değilen hasar kaydı yok. 10 küsur yıldır aynı usta bakıyor. Sana seceresini sayıyor. Bir de satıcı evrak saklamayı seviyorsa gün gün be yapıldığını görüyorsun. Genişlet Aynen ben de katılıyorum. Piyasada hiç olmayan bir şeyi satmak çok daha kolay. Bende tertemiz fluence vardı bi Allah'ın kulu aramadıydı. Çünkü yüzlerce tertemiz fluence vardı. 9 Ekim 2019 tarihinde Harun Kocaçalışkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Ekim 2019 Yazar Paylaş 9 Ekim 2019 Bunlarda diğer Saab larım. 8 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 9 Ekim 2019 Paylaş 9 Ekim 2019 Hayırlı olsun abi, ben de bayılıyorum Saablara. Hatta geçenlerde Kocaeli'de bir tane 9-3 T.S vardı lacivert içi dışı mis gibi 3 günde satıldı. Metin abinin mondeoyu almamış olsam kaçırmazdım. 35bine otomatik araba mı kaldı. Hem de 18 yıllık garaj arabasiydi. Niyetlenirsem yardım isterim abi senden. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Ekim 2019 Yazar Paylaş 9 Ekim 2019 Emrah Korkmazz yazdı: Hayırlı olsun abi, ben de bayılıyorum Saablara. Hatta geçenlerde Kocaeli'de bir tane 9-3 T.S vardı lacivert içi dışı mis gibi 3 günde satıldı. Metin abinin mondeoyu almamış olsam kaçırmazdım. 35bine otomatik araba mı kaldı. Hem de 18 yıllık garaj arabasiydi. Niyetlenirsem yardım isterim abi senden. Genişlet Her zaman seve seve yardımcı olurum Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 14 Ekim 2019 Yazar Paylaş 14 Ekim 2019 İzmir de bakımımız yapıldı birazda temizlendik. Ortaya şimdilik bu çıktı. 12 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Ekim 2019 Paylaş 14 Ekim 2019 farları stopları söküp içini yıkamak lazım bence. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Ekim 2019 Paylaş 14 Ekim 2019 Abi artık izmirde misin? Farlara da el atarsın gibi görünüyor. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 14 Ekim 2019 Yazar Paylaş 14 Ekim 2019 Dogan Arsiray yazdı: farları stopları söküp içini yıkamak lazım bence. Genişlet Köksal Yılmaz yazdı: Abi artık izmirde misin? Farlara da el atarsın gibi görünüyor. Genişlet Balıkesir-Edremit teyim. Sırası ile olur inşallah. Bakarsın desteğe gelirsin Köksal. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Ekim 2019 Paylaş 14 Ekim 2019 Murat Ersel Çevik yazdı: Genişlet Bana mı özendin plaka için 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Ekim 2019 Paylaş 14 Ekim 2019 Mert Yeldan yazdı: Bana mı özendin plaka için Genişlet Adam BalıkesirliyiM demiş 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Ekim 2019 Paylaş 14 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: Adam BalıkesirliyiM demiş Genişlet Ben Mert diyordum Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 14 Ekim 2019 Yazar Paylaş 14 Ekim 2019 Mert Yeldan yazdı: Ben Mert diyordum Genişlet Aldın mı cevabını. 🤣🤣 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Ekim 2019 Paylaş 14 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: Olmaz uymadı [emoji533]Ben Fero oluyor da Mert niye olmuyor Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 14 Ekim 2019 Yazar Paylaş 14 Ekim 2019 Mert Yeldan yazdı: Ben Fero oluyor da Mert niye olmuyor Genişlet Sen kingin lafının üstün lafmı söylüyon. Mert Yeldan yazdı: Bana mı özendin plaka için Genişlet Bu arada sen bana özenmişsin çünkü benim arabanın plakası 13 senedir üstünde. 🤣 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 14 Ekim 2019 Yazar Paylaş 14 Ekim 2019 4 bobin ve buji siparişlerini verdim. Şanzıman yağı da değişecek. Zincirin durumuna bakıp gerekirse onu da değiştirip kafamı iyice rahatlatacağım. 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 24 Ekim 2019 Yazar Paylaş 24 Ekim 2019 200 bini devirdik. IMG_8092.MOV Ankara’ya gittiğimde tüm sıvı bakımları yapıldı. Bujiler değişti. Şanzıman selenoidleri değişti. Şimdi maşallah ok gibi oldu. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim 2019 Paylaş 24 Ekim 2019 Murat Ersel Çevik yazdı: 200 bini devirdik. IMG_8092.MOVFetching info... Ankara’ya gittiğimde tüm sıvı bakımları yapıldı. Bujiler değişti. Şanzıman selenoidleri değişti. Şimdi maşallah ok gibi oldu. Genişlet ekteki dosya? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 24 Ekim 2019 Yazar Paylaş 24 Ekim 2019 Çağlar Bayur yazdı: ekteki dosya? Genişlet 200 bine geri sayım Yorum bağlantısı
Recommended Posts