Mehmet Ozyurek 8 Ekim 2019 Paylaş 8 Ekim 2019 Hayırlı olsun komutanım. Direksiyondaki soldaki değişik düğme ne ? 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Ekim 2019 Paylaş 8 Ekim 2019 Hayırlı olsun, keyifle binin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Ekim 2019 Paylaş 8 Ekim 2019 Ersel hayırlı olsun. Bu nasıl bir sevgidir 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Ekim 2019 Paylaş 8 Ekim 2019 Kimse yazmamış galiba, Allah saab'ına bağışlasın. 3 4 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 Ekim 2019 Paylaş 8 Ekim 2019 Hayırlı uğurlu olsun.Çok güzel bir seçim. ara ara benimde kafamı karıştırıyor bu araçlar 1 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 8 Ekim 2019 Paylaş 8 Ekim 2019 Hayırlı olsun, Rabbim kazasız binmeyi nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Ekim 2019 Paylaş 8 Ekim 2019 Murat Ersel Çevik yazdı: Neden almadın? Genişlet Motorun resmini çektim, saab grubuna attım. Kırmızı ateşleme bobini vardı. Değişmiş dediler. Gözüm korktu. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Ekim 2019 Paylaş 8 Ekim 2019 Hayırlı olsun abi, ben de arada bakıyorum bunlara da sanki bir gün bi çılgınlık yapacağım gibi. 1 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 8 Ekim 2019 Paylaş 8 Ekim 2019 Hayırlı olsun.Saab ile yapılacak en iğrenç espriyi yapayım mı müsaadenizle? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ekim 2019 Paylaş 8 Ekim 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Hayırlı olsun komutanım. Direksiyondaki soldaki değişik düğme ne ? Genişlet F1 tuşu. Vites düşürme solda yükseltme sağda 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Ekim 2019 Paylaş 8 Ekim 2019 Mahmut Yıldız yazdı: Kimse yazmamış galiba, Allah saab'ına bağışlasın. Genişlet Tahir Ak yazdı: Hayırlı olsun. Saab ile yapılacak en iğrenç espriyi yapayım mı müsaadenizle? Genişlet Bu mu_? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 Ekim 2019 Paylaş 8 Ekim 2019 Kazasız belasız ve de cezasız güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Ekim 2019 Yazar Paylaş 8 Ekim 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun Murat abi, night panel olayına hastayım bunlarda Genişlet O mükemmel bir özellik. Selim Bilgin yazdı: Hayırlı olsun abi, ben de arada bakıyorum bunlara da sanki bir gün bi çılgınlık yapacağım gibi. Genişlet Beşinci çılgınlık benim ki n Önder Özcan yazdı: Ersel hayırlı olsun. Bu nasıl bir sevgidir Genişlet Bilmiyom vallaha iniyom yine biniyom 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Ekim 2019 Yazar Paylaş 8 Ekim 2019 Ali Darbaz yazdı: Motorun resmini çektim, saab grubuna attım. Kırmızı ateşleme bobini vardı. Değişmiş dediler. Gözüm korktu. Genişlet En büyük sıkıntısı o. Orjinal takmak lazım. O da biraz pahalı. Ama bir kez taktın mı senelerce kafan rahat. Mehmet Ozyurek yazdı: Hayırlı olsun komutanım. Direksiyondaki soldaki değişik düğme ne ? Genişlet Abi onlar f1 vites. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Ekim 2019 Yazar Paylaş 8 Ekim 2019 Selim Bilgin yazdı: Hayırlı olsun abi, ben de arada bakıyorum bunlara da sanki bir gün bi çılgınlık yapacağım gibi. Genişlet Bekleriz kardeşim. İstersen bulayım sana temiz nir araba. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Ekim 2019 Paylaş 8 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: F1 tuşu. Vites düşürme solda yükseltme sağda Genişlet Bende de öyle Murat Ersel Çevik yazdı: O mükemmel bir özellik. Genişlet Nasıl bir şey o? Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 8 Ekim 2019 Paylaş 8 Ekim 2019 hayırlı olsun aracınız,saab piyasada pek tutulmayan belki bilinmeyen araçlar, sonuçta isveç malı ve ilk akla gelebilecek volvo muadili ve sağlam araçlar olmalı diye düşünüyorum,parça temini ve servis ne durumda? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Ekim 2019 Paylaş 8 Ekim 2019 bunun belgeselini izlemiştim. topgear idi sanırım. adamlar GM bünyesindeyken oradan buradan eksikler bulup herşeyi kendi mükendislikleri ile tasarlayıp GM e saç baş yoldurmuşlar. insignia yerine bunu üretmişler. yada vectra C yerine bunu üretmişler öyle birşey di. bence iyi arabadır da parça problemi olmayacakmı? zamanında cesaret edip bir adet viggen alamamıştım. mavi renk. 3 kapı. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts