Murat Ersel Çevik 7 Ekim 2019 Paylaş 7 Ekim 2019 Döndüm dolaştım gezindim yine Saab da karar kıldım. Bir kere oturmaya gör koltuğa. Araç 2005 Model 9.3 Aero 2.0 Ts 210 ps Otomatik Vites. Olmayan bir ben vardım içinde ben de bindim tam oldu. 197 binde ilk sahibinden değişensiz ve boyasız. İlk sahibinden aldım. Bu kadar temiz araç bulmak hem de bu yaşta bir arabada çok zor. Allah utandırmasın inşallah. Temizleyip güzel resimlerini daha sonra çeker koyarım şimdilik bu kadar. 41 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 Ekim 2019 Paylaş 7 Ekim 2019 Kısacası yerdeki İsveç uçağı. Ne güzel sleeper olur Güle güle iyi günlerde kullanın kazasız belasız. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 7 Ekim 2019 Paylaş 7 Ekim 2019 Yer uçağı dedikleri bu olsa gerek. O nasıl bir kokpit. Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Ekim 2019 Paylaş 7 Ekim 2019 (düzenlendi) Hayırlı olsun şu saaba üzülüyorum aklıma geldikçe, bir türlü dikiş tutturamadı, son çıkardıklarıyla biraz dayansada olmadı, batma sebebi araçlarını sağlam yapması ve söz dinlememesi, gm nin dediklerini yapıp tırt kopyaları yapaydı ayakta kalırdı ama yapmadı ve pahalı fakat sağlam araçları satamadı ne yazıkki, bunların efsanevi bir modeli var, gerçekten güzel aletmiş, halada güzel bence... 7 Ekim 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Ekim 2019 Paylaş 7 Ekim 2019 Hayırlı olsun. tanıdığım birinde bunun üstü açığı var. Tanışman istersen bi ara haberleşiriz. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Ekim 2019 Paylaş 7 Ekim 2019 Hayırlı olsun abi tekrardan, bu; şu A6 dan inen adamın küfrettiği modeldi di mi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Ekim 2019 Paylaş 7 Ekim 2019 Gaza bas uçuşa geç, hayırlı olsun abi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ekim 2019 Paylaş 7 Ekim 2019 Bir defa kullandım. Töbe kullananmam daha 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Ekim 2019 Paylaş 7 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: Bir defa kullandım. Töbe kullananmam daha Genişlet imzanda ki gibi bir tövbe mi abi 3 4 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 7 Ekim 2019 Paylaş 7 Ekim 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun şu saaba üzülüyorum aklıma geldikçe, bir türlü dikiş tutturamadı, son çıkardıklarıyla biraz dayansada olmadı, batma sebebi araçlarını sağlam yapması ve söz dinlememesi, gm nin dediklerini yapıp tırt kopyaları yapaydı ayakta kalırdı ama yapmadı ve pahalı fakat sağlam araçları satamadı ne yazıkki, bunların efsanevi bir modeli var, gerçekten güzel aletmiş, halada güzel bence... Genişlet Arkası Renault 12 gibi. 😊 Hayırlı olsun aracınız. @Murat Ersel Çevik 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Ekim 2019 Paylaş 7 Ekim 2019 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Orasını karıştırma 😁 Genişlet Daha ne tövbelere gelecen abi bakalım Neyse karıştırmayayım 7 Ekim 2019 tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 7 Ekim 2019 Yazar Paylaş 7 Ekim 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Hayırlı olsun. tanıdığım birinde bunun üstü açığı var. Tanışman istersen bi ara haberleşiriz. Genişlet İstanbul ‘a geldiğimde olur abi. Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 7 Ekim 2019 Paylaş 7 Ekim 2019 Hayirli olsun. Cok guzel ve yakisikli arabalardandir kendileri. Insani gulumseten nadir araclardan. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 7 Ekim 2019 Yazar Paylaş 7 Ekim 2019 Furkan Avcı yazdı: Hayırlı olsun abi tekrardan, bu; şu A6 dan inen adamın küfrettiği modeldi di mi Genişlet O kasanın bir eskisi ama aynı motor. Servet Aydın yazdı: Bir defa kullandım. Töbe kullananmam daha Genişlet Kullanırsın abi. Seversin sen. 😂 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Ekim 2019 Paylaş 7 Ekim 2019 Hayırlı olsun, Allah kaza, bela ve ceza vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 7 Ekim 2019 Paylaş 7 Ekim 2019 Hayırlı olsun maşallah kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Ekim 2019 Yazar Paylaş 8 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: Girmeyin la kanıma Genişlet Tam senlik bildiğin gibi değil. Hele birde 9.5 2.3 ts aero var ki tam 260 ps. Denemelisin. 😂😂 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 8 Ekim 2019 Paylaş 8 Ekim 2019 Hayırlı olsun, çok güzel alet, tam bir makina. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Ekim 2019 Paylaş 8 Ekim 2019 Umarım lpg takmadan binebilirsin. Hayırlı olsun. Bende 2,3 turbo ilk sahibinden almak üzereydim. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Ekim 2019 Paylaş 8 Ekim 2019 Hayırlı olsun Murat abi, night panel olayına hastayım bunlarda Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Ekim 2019 Yazar Paylaş 8 Ekim 2019 Ali Darbaz yazdı: Umarım lpg takmadan binebilirsin. Hayırlı olsun. Bende 2,3 turbo ilk sahibinden almak üzereydim. Genişlet Neden almadın? Yorum bağlantısı
Recommended Posts