Mehmet Ozyurek 18 Eylül Paylaş 18 Eylül Emre Demir yazdı: Konu hortlatma gibi iyice bakıp almayı düşünüyorum https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-cok-temiz-audi-a4-s-line-1177506332/detay/ Yakışır yiğidime.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 18 Eylül Paylaş 18 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Yakışır yiğidime.. Abi utandırma beni cansın Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Eylül Paylaş 18 Eylül İlan direk kırmızı bayrak, uzak durmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 18 Eylül Paylaş 18 Eylül Emre Demir yazdı: Konu hortlatma gibi iyice bakıp almayı düşünüyorum https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-cok-temiz-audi-a4-s-line-1177506332/detay/ Km çok, değişen de var yandan kazalı gibi perde hava yastığı direnç , kemerler direnç çıkabilir motor yapılmadıysa yağ yakar, riskli araç, dü se de çıkabilir hep yek de; dü şeş ihtimali yoksa fincan sallamaya gerek yok bu ekonomi de. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül Paylaş 19 Eylül fiyatı da ona göre yazılmış zaten. güzelmiş bu 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Çağlar Bayur yazdı: fiyatı da ona göre yazılmış zaten. güzelmiş bu abi egea verip audi alacaz işte bana da güzel geldi emsal olarak 2010 2 tane var diğeri aynı km değişen yok nerdeyse 2 katı fiyat var. Dün aradım konuştuk yazdıkları harici klimanın 20-25 bin masrafı varmış onu da düşüp pazarlıkla 700 e bitecek gibi ben egeaya 600 istiyorum zaten ;100bin üste audi ,100 de kenara koysak masraf olarak mantıklı geliyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül Paylaş 19 Eylül iyidir 4x4 2.0tfsi daha ne olsun, 100 masraf çıksa 800 e mis gibi araba 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Benim 2 nolu bacanak vw ustası. 6 nolu bacanak gruba dahil olunca bir arkadaşı bundan aldı. 2 numara direkt sattırdı arabayı. Başına bela alırsın dedi. Arkadaşı dinledi ve sattı. 6 numarada 1,4 tsi 160'lık cc vardı. Ona bunu da sat dedik ama dinlemedi. İki kere piston kırdı, bir kere yağ pompası gitmiş, yatak sardı. Sonra sattı. Ben olsam uzak dururdum. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Emre Demir yazdı: abi egea verip audi alacaz işte bana da güzel geldi emsal olarak 2010 2 tane var diğeri aynı km değişen yok nerdeyse 2 katı fiyat var. Dün aradım konuştuk yazdıkları harici klimanın 20-25 bin masrafı varmış onu da düşüp pazarlıkla 700 e bitecek gibi ben egeaya 600 istiyorum zaten ;100bin üste audi ,100 de kenara koysak masraf olarak mantıklı geliyor. Almayın diyerek ben son vazifemi yapayım, alırsanız da İstanbul'da tanıdık usta telefonu veririm çekiciyle gönderirsiniz işin sonunda. 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Selim Bilgin yazdı: Almayın diyerek ben son vazifemi yapayım, alırsanız da İstanbul'da tanıdık usta telefonu veririm çekiciyle gönderirsiniz işin sonunda. Usta da gelen aracı baklavayla falan karşılar herhalde. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Mahmut Yıldız yazdı: Usta da gelen aracı baklavayla falan karşılar herhalde. Maslak'ta öyle yürümüyor işler. İş zaten çok, böyle arabaları rica, hatır ile sokuyorlar dükkana. Tanıdık olmasa hiç almazlar belalı arabayı. @Çağlar Bayurdaha iyi bilir. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Selim Bilgin yazdı: Maslak'ta öyle yürümüyor işler. İş zaten çok, böyle arabaları rica, hatır ile sokuyorlar dükkana. Tanıdık olmasa hiç almazlar belalı arabayı. @Çağlar Bayurdaha iyi bilir. Lift meşgul olmasın hesabı Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Selim Bilgin yazdı: Almayın diyerek ben son vazifemi yapayım, alırsanız da İstanbul'da tanıdık usta telefonu veririm çekiciyle gönderirsiniz işin sonunda. Sadece önünde halka var diye böyle bir işe girişmek çok mantıksız, zaten ofsayt bir motor araba da çok düzgün durmuyor. Yüzbine sadece kaput açarsınız dikkatli hareket edin dedikten sonra bende uzaklaşayım. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Mahmut Yıldız yazdı: Lift meşgul olmasın hesabı Hem o var hem de kurcalanmış, bozulmuş arabayı düzeltmek çok uğraştırıyor, zaten dükkanların önünde araba koyacak hatta geçecek yer yok. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Selim Bilgin yazdı: Hem o var hem de kurcalanmış, bozulmuş arabayı düzeltmek çok uğraştırıyor, zaten dükkanların önünde araba koyacak hatta geçecek yer yok. Son gittiğimde dükkana sokamadım arabayı, cadde üzerinde bağlanıp bakmışlardı 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Çok iyisiniz ile çok kötüsünüz arasında gidip geliyorum ama kalbimi dinlemek istiyorum kalbim 0,100 5,8 sn 370 tork 252 hp ,4 halka 4x4 awd önümüz de kış diyor ; mantığım , 4,6 tüketim 120 hp pazarlamacı paket diyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Emre Demir yazdı: Çok iyisiniz ile çok kötüsünüz arasında gidip geliyorum ama kalbimi dinlemek istiyorum kalbim 0,100 5,8 sn 370 tork 252 hp ,4 halka 4x4 awd önümüz de kış diyor ; mantığım , 4,6 tüketim 120 hp pazarlamacı paket diyor Bu değerlerin şu an 12 saniye olma olasılığı yüksek ama Yorum bağlantısı
Emre Demir 19 Eylül Paylaş 19 Eylül (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Bu değerlerin şu an 12 saniye olma olasılığı yüksek ama İlkay abi o kadar da değildir 6,2 felandır 19 Eylül tarihinde Emre Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Emre Demir yazdı: İlkay abi o kadar da değildir 6,2 felandır İnşallah değildir ama ciddi audici adamlar yaklaşma diyor ya bende bir ışık yandı. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Eylül Paylaş 19 Eylül İlkay Başaran yazdı: İnşallah değildir ama ciddi audici adamlar yaklaşma diyor ya bende bir ışık yandı. 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 19 Eylül Paylaş 19 Eylül İlkay Başaran yazdı: İnşallah değildir ama ciddi audici adamlar yaklaşma diyor ya bende bir ışık yandı. Yok ya öyle değil. Araba giderken çok sorun yoktur, sorun gitmezse 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Emre Demir yazdı: Çok iyisiniz ile çok kötüsünüz arasında gidip geliyorum ama kalbimi dinlemek istiyorum kalbim 0,100 5,8 sn 370 tork 252 hp ,4 halka 4x4 awd önümüz de kış diyor ; mantığım , 4,6 tüketim 120 hp pazarlamacı paket diyor Audi al ama bunu alma diyorum ben. 2.0 tdi quattro temiz servis bakımlı bulursan gayet güzel binilir. Ama senin attığın ilandaki arabada Çin malı keyless çalıştırma var, yay var, sonradan takılmış jant tampon far vs. var, bakıma dair hiç bir bilgi yok ve "motoru yürüyeni güzel" gibi hiç inandırıcı olmayan bir ifade var. 2.0 TFSi'ler bakımlı bile olsa sorunlu bir motor bakım geçmişi olmayanı almak bayağı bile bile lades olur. 0-100'ü de 5.8 olmaması lazım bu arada, 6'lardadır. 252 değil 211 ps bu arabalar. Sonradan gördüm bir de A3 vites topuzu takmış. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Selim Bilgin yazdı: Audi al ama bunu alma diyorum ben. 2.0 tdi quattro temiz servis bakımlı bulursan gayet güzel binilir. Ama senin attığın ilandaki arabada Çin malı keyless çalıştırma var, yay var, sonradan takılmış jant tampon far vs. var, bakıma dair hiç bir bilgi yok ve "motoru yürüyeni güzel" gibi hiç inandırıcı olmayan bir ifade var. 2.0 TFSi'ler bakımlı bile olsa sorunlu bir motor bakım geçmişi olmayanı almak bayağı bile bile lades olur. 0-100'ü de 5.8 olmaması lazım bu arada, 6'lardadır. 252 değil 211 ps bu arabalar. Sonradan gördüm bir de A3 vites topuzu takmış. Dikkatli incelersen apaçi modu nedeniyle aracın altı ezilmiş özellikle sağ ön çamurluğun hali arabanın durumunu özetler netice de. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Selim Bilgin yazdı: Audi al ama bunu alma diyorum ben. 2.0 tdi quattro temiz servis bakımlı bulursan gayet güzel binilir. Ama senin attığın ilandaki arabada Çin malı keyless çalıştırma var, yay var, sonradan takılmış jant tampon far vs. var, bakıma dair hiç bir bilgi yok ve "motoru yürüyeni güzel" gibi hiç inandırıcı olmayan bir ifade var. 2.0 TFSi'ler bakımlı bile olsa sorunlu bir motor bakım geçmişi olmayanı almak bayağı bile bile lades olur. 0-100'ü de 5.8 olmaması lazım bu arada, 6'lardadır. 252 değil 211 ps bu arabalar. Sonradan gördüm bir de A3 vites topuzu takmış. onlar olmasa zaten 1 milyon fiyat, tfsi kuatro ... akan sular durur, gönlümüz apaçi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts