Erkan Işık 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 komsunun audi dörtlüler açık kalmıs akü bitti anahtar elimizde açmıyor kapıları nasıl açarız Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Benzer durumu yaşadım, çilingir geldi 10 sn açtı, tansiyon aleti ile Yorum bağlantısı
Erkan Işık 26 Eylül 2019 Yazar Paylaş 26 Eylül 2019 Benzer durumu yaşadım, çilingir geldi 10 sn açtı, tansiyon aleti ile [emoji3]anahtar elimizde kilit de dönmuyor çilingir olmadan olmazmı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 anahtar kontakta aşınır, kapı kilid aşınmaz ayrıca içi sıkışmıştır kullanılmadığı için. anahtarı kilit içinde biraz sağa sola yukarı aşağı nazikçe oynatarak açabilirisniz. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 (düzenlendi) Mekanik kilit var mı? Bende o zaman yanımda yok diye çilingir çağırmıştım. Pardon kilit dönmüyoru çevirince açmıyor anladım. Kilit içine sprey yağ wd40 falan sıkkın bence. 26 Eylül 2019 tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 26 Eylül 2019 Yazar Paylaş 26 Eylül 2019 Kapı açıldı elektrikci geldi altdan koruma yı sökdü aracı kırıkiyo aldı şarj veya marş dinamosuna ulasıp oradan akım verdi yani akü takvıyesi yapmıs oldu kumandadan açdık sonra Metin Akbal yazdı: Su S4 un fotografini alsak arac benım olmayınca foto çekmedim 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Böyle durumlarda kilidin içine WD40 sıkmakta çözüm olabilir belki. Yorum bağlantısı
Erkan Işık 26 Eylül 2019 Yazar Paylaş 26 Eylül 2019 Mustafa Arıkan yazdı: Böyle durumlarda kilidin içine WD40 sıkmakta çözüm olabilir belki. Kilitle wd 40 vslik durum yok aracda akü bitmiş kapılar kapalı kilitli denedik kilitleri elle anahtar cevırmıyor altdan marş dinamosuna akü baglayarak araca akım gitmesini sagladı sonra kumandadan acdık kapıları Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Akü olmasa bile kapıdan kilit ile sadece sürücü kapısının açılması lazım. 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Erkan Işık yazdı: Kilitle wd 40 vslik durum yok aracda akü bitmiş kapılar kapalı kilitli denedik kilitleri elle anahtar cevırmıyor altdan marş dinamosuna akü baglayarak araca akım gitmesini sagladı sonra kumandadan acdık kapıları Kilidi açabilmenizi sağlayıp belki de ordan geçen böle arabadan ücretsiz takviye yapmanızı sağlayabilirdi o açıdan Neyse geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Akü olmasa bile kapıdan kilit ile sadece sürücü kapısının açılması lazım. Mustafa olmuyor, sende dikkat et. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Metin Akbal yazdı: Mustafa Arıkan yazdı: Akü olmasa bile kapıdan kilit ile sadece sürücü kapısının açılması lazım. Mustafa olmuyor, sende dikkat et. Benim kapı kilidi çalışıyor. Anahtarla da kullanabiliyorum Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Eylül 2019 Paylaş 27 Eylül 2019 Benim kapı kilidi çalışıyor. Anahtarla da kullanabiliyorum [emoji4] Kapi kilidinin anahtari tetik veriyor kilidin acilmasi icin o yuzden dikkat et Kilidi anahtar acmiyor.Benim basima gelmedi ama akusu bitipte kapisi acilmayan kac tane Bora biliyorum 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 27 Eylül 2019 Paylaş 27 Eylül 2019 Zamanında seat cordobada yaşadım aynı şeyi. Çamurluk sinyalini söküp , kablosundan şarjlı 14 v matkap aküsü ile elektrik verip öyle açmıştım. 9 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 27 Eylül 2019 Paylaş 27 Eylül 2019 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Kapi kilidinin anahtari tetik veriyor kilidin acilmasi icin o yuzden dikkat et Kilidi anahtar acmiyor. Benim basima gelmedi ama akusu bitipte kapisi acilmayan kac tane Bora biliyorum Yok hocam yanlışın var. Benim geçen akü bittiğinde söktüm aküyü komple. Anahtarla sürücü kapısını kitledim. Boranın kilit de Passatla aynı. Açılmayanlar genelde anahtar yuvası kir pas pislik dolup anahtar girse bile dönmeyenler. Anahtar yuvası ile kilit mekanizması arasında mekanik bağlantı var. 27 Eylül 2019 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Eylül 2019 Paylaş 27 Eylül 2019 Cem Işık yazdı: Zamanında seat cordobada yaşadım aynı şeyi. Çamurluk sinyalini söküp , kablosundan şarjlı 14 v matkap aküsü ile elektrik verip öyle açmıştım. Pratiklikte son nokta👏 Yorum bağlantısı
Cem Işık 27 Eylül 2019 Paylaş 27 Eylül 2019 Akü tamamen bittiyse açmıyor malesef. Bagajı açabiliyordum ben sadece anahtarla mekanik olarak. Elektrik verince tüm kilitler aktif oldu. 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 27 Eylül 2019 Paylaş 27 Eylül 2019 Çok ilginç. Böyle durumda anahtar içine gizlenmiş mekanik kilit ile şöför kapısındaki mekanik kilit yerinden açılması lazım. Toyotalar böyle 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Eylül 2019 Paylaş 27 Eylül 2019 Yok hocam yanlışın var. Benim geçen akü bittiğinde söktüm aküyü komple. Anahtarla sürücü kapısını kitledim. Boranın kilit de Passatla aynı. Açılmayanlar genelde anahtar yuvası kir pas pislik dolup anahtar girse bile dönmeyenler. Anahtar yuvası ile kilit mekanizması arasında mekanik bağlantı var. Bende karsilastiklarimi yazdim.Hatta 6n Poloda durum daha tehlikeli. Havali kilit. Pompa bozuldumu is cok kotu. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 27 Eylül 2019 Paylaş 27 Eylül 2019 Ben de açılıyor. Adım kadar eminim 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 27 Eylül 2019 Yazar Paylaş 27 Eylül 2019 Dün bahane ile ögrenmiş olduk elektrikçinin nasıl acdıgını alt davlumbazı sök oradan marş dinamasu üstünden akü ile takviye yap pratik bilgilere ekleyelim :)) Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk 27 Eylül 2019 Paylaş 27 Eylül 2019 büyük ihtimal önceden kontakta arıza çıkmış,immo ve kontak anahtar yuvasını değiştirmişlerdir,yeni anahtarlar vermişlerdir,eski kapı kilidini değiştirmeyi unutmuşlardır. o yeni anahtarların hiç biri kapı kilidini açmaz. eskiden böyle birşey başıma gelmişti. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Eylül 2019 Paylaş 27 Eylül 2019 Erkan Işık yazdı: Dün bahane ile ögrenmiş olduk elektrikçinin nasıl acdıgını alt davlumbazı sök oradan marş dinamasu üstünden akü ile takviye yap pratik bilgilere ekleyelim :)) bunu yeni nesil bir chryslere yapınca multimedia sistemi yanıyor üstün fiat mühendisliği. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 27 Eylül 2019 Paylaş 27 Eylül 2019 Bende çekici ile gelirken muhabbet edip durdum adamla başından geçenleri anlatıyordu, eğer ön ızgara yada logo kolay sökümü olan bir model ise, başka bir aküden aracın kaput kilidine elektrik verince kapılarda açılıyormuş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts