İçeriğe Yönlendir

Çocuklar İçin Akıllı Saat

Erdem Bozkurt

Recommended Posts

Bekir Çelik

Abiler, benim kıza (9 yaş) akıllı saat almak istiyoruz. Eşimle ikimiz de memuruz. Kız da okul, kurs vs bir trafik içinde her gün. Alıyoruz, bırakıyoruz, bazen gecikiyoruz vs. Gerek duyulduğunda iletişimde olmak adına bir saat alalım dedik.

Bu işlevi görecek akıllı saat tavsiyeniz var mı? Fiyat olarak çok yukarılara çıkamam. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Bekir Çelik yazdı:

Abiler, benim kıza (9 yaş) akıllı saat almak istiyoruz. Eşimle ikimiz de memuruz. Kız da okul, kurs vs bir trafik içinde her gün. Alıyoruz, bırakıyoruz, bazen gecikiyoruz vs. Gerek duyulduğunda iletişimde olmak adına bir saat alalım dedik.

Bu işlevi görecek akıllı saat tavsiyeniz var mı? Fiyat olarak çok yukarılara çıkamam. Teşekkürler.

Selam.. Cocuklar önemli.. Guzel bisey almanizi öneririm. hem kolay bozulmamali hem uzun zaman iş görmeli.. 

Marka olmasin diye karısık yazacagim.. T 'c' L önerebilirim.. 42 olan modeli.. Biz 2 yildir kullaniyoruz.. hatta forumda vardi satilan..

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Bekir Çelik yazdı:

Bekir bey TCL Mt42 var benim kızımda daha önce de Mt40x vardı. O saat kızım unutup havuza girdiği için bozuldu. Normalde su gelirmez ama sıçrama olarak geçirmiyor. Suya girildiği zaman bozuluyor. Yeni çıkan mt46 tavsiye etmem biraz küçük olduğu için şarjı en fazla iki gün gidiyor. Mt46 şu anda benim kızıma planlı açma kapama ile 5 gün gidiyor. Şarj konusunda çok iyi ekranı da daha güzel. Biz çok memnunuz. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...