Mehmet Kazancıoğlu 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Koray Demir yazdı: 50-50 ağırlık dağılımı, hisli direksiyon, muazzam yol tutuş... Bunları bir arada sağlayabilen arkadan itiş başka C segmenti araç yoktur. Yalnız şunu da göz önünde bulundurun 1 serisi markanın giriş modeli 😀 Sözüm meclisten dışarı Passat 50+ yaş üstüne hitap ediyor. Genişlet 1 serisinin ölçüleri bence C sınıfı için ufak Yorum bağlantısı
Koray Demir 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: 1 serisinin ölçüleri bence C sınıfı için ufak Genişlet Kontralara bu yüzden çok iyi tepki veriyor ama 😀 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 25 Eylül 2019 Yazar Paylaş 25 Eylül 2019 Koray Demir yazdı: 50-50 ağırlık dağılımı, hisli direksiyon, muazzam yol tutuş... Bunları bir arada sağlayabilen arkadan itiş başka C segmenti araç yoktur. Yalnız şunu da göz önünde bulundurun 1 serisi markanın giriş modeli [emoji3] Sözüm meclisten dışarı Passat 50+ yaş üstüne hitap ediyor.Passatın yol tutuşu nasıldır bmwnin yol tutuşu eminim sınıfının en iyisidir. Yorum bağlantısı
Celal Aydın 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Passatın yol tutuşu kesinlikle iyi. Fakat hissiz araç, nerde ne yapacağını kestiremiyorsun. Kontrollü sürdürmeyi seviyor kendini. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 (düzenlendi) Hakan Gülsoy yazdı: Passatın yol tutuşu nasıldır bmwnin yol tutuşu eminim sınıfının en iyisidir. Genişlet Sınıfının değil Alfa Guiletta daha iyi. Alt yürür Alfa Romeo'da kaymalı diff ile mühendislik harikası bence. Alfanın bütün modelleri zaten efsane bana göre yol tutuşta. Hakan senin bana göre senin hatan şurada bu iki araç arasında, sen yaşına göre gönlünde yatanı arıyorsun ama aracı baban çoğunlukla kullanacak. İkinizin bu iki kıyaslamada ortak nokta bulmanız zor insignia ya babam hayır dese 1 serisi alalım demezdim ona. D segmenti belli zaten Forum üyelerimiz çok güzel öneride bulunmuş Passat'a alternatif, Superb Mondeo A4 gibi, hala Passat F20 arasında isen bu tartışmasız Passat. Söyleyeyim Bmw'nin sıkıntısı dtc istediğin kadar dip gazla aktif iken gücü hep keser, Kapattığın an ise 116hp motorda öyle düzlerim yanlarım vs olayı da yok arkasını savurur ki bu da zaten yanlış bir hareket toparlayamadığın an kaldırımda ön tamponu ya da arka çamurluğu direkte bırakırsın. Trafiğe can güvenliğine her şeye aykırı yasak şeyler. Hem senin istediğin, hemde babanın kullanacağı araç bak işte Mehmet Hocanın dediği gibi, manuel golf 7 ilanı. Bmw'nin parça masraflarını da göz önünde bulundur,(Basit örnek Passat b8 ön arka fren balatası takım bosch 370tl, Bmw F20 ön arka 520+80tl fişleri) Trim sesi ve kalitesini, arka kısımın darlığını bagaj yükleme alanı vsvs. Müzik sistemi asla tatmin etmez Vw grubuna yaklaşamaz bile. Ben bile aracıma aldıktan sonra sistemi elden geçirip ekleme yaptım ki 2 sınıf üstü. Aile aracı değil benim gözümde kısacası. Manuel olarak düşünmüyorum bile o da ayrı. Passat yol tutuş diyorsun kötü olsa koruma araçları öyle S classları takip edemezdi yüksek sürat ile. 25 Eylül 2019 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi İmla hatası. Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 25 Eylül 2019 Yazar Paylaş 25 Eylül 2019 Sinan Akgöl yazdı: Sınıfının değil Alfa Guiletta daha iyi. Alt yürür Alfa Romeo'da kaymalı diff ile mühendislik harikası bence. Alfanın bütün modelleri zaten efsane bana göre yol tutuşta. Hakan senin bana göre senin hatan şurada bu iki araç arasında, sen yaşına göre gönlünde yatanı arıyorsun ama aracı baban çoğunlukla kullanacak. İkinizin bu iki kıyaslamada ortak nokta bulmanız zor insignia ya babam hayır dese 1 serisi alalım demezdim ona. D segmenti belli zaten Forum üyelerimiz çok güzel öneride bulunmuş Passat'a alternatif, Superb Mondeo A4 gibi, hala Passat F20 arasında isen bu tartışmasız Passat. Söyleyeyim Bmw'nin sıkıntısı dtc istediğin kadar dip gazla aktif iken gücü hep keser, 1.6 116hp motorda öyle düzlerim yanlarım vs olayı da yok arkasını savurur ki bu da zaten yanlış bir hareket toparlayamadığın an kaldırımda ön tamponu ya da arka çamurluğu direkte bırakırsın. Trafiğe can güvenliğine her şeye aykırı yasak şeyler. Hem senin istediğin, hemde babanın kullanacağı araç bak işte Mehmet Hocanın dediği gibi, manuel golf 7 ilanı. Bmw'nin parça masraflarını da göz önünde bulundur,(Basit örnek Passat b8 ön arka fren balatası takım bosch 370tl, Bmw F20 ön arka 520+80tl fişleri) Trim sesi ve kalitesini, arka kısımın darlığını bagaj yükleme alanı vsvs. Müzik sistemi asla tatmin etmez Vw grubuna yaklaşamaz bile. Ben bile aracıma aldıktan sonra sistemi elden geçirip ekleme yaptım ki 2 sınıf üstü. Aile aracı değil benim gözümde kısacası. Passat yol tutuş diyorsun kötü olsa koruma araçları öyle S classları takip edemezdi yüksek sürat ile. Teşekkür ederim ilginiz için benim için çok açıklayıcı bi cevap oldu gayet net aslında babam hiç kullanmıyor yuzde 80 bende yuzde 20 babada oluyor bmw parça maliyeti yüksek oldugunu dusunuyordum ama bu kadar farkın olucağı aklıma gelmedi Golfte olabilir evet ama passat her zaman gönlümüzde olan bi arabaydı.Passatı yürütme gördügüm kadarıyla daha kolay olucakYol tutus konusunda şuan clio4 biniyorum piyasadaki yol tutusu zayıf olan b segmenti olan bi araç eminim passata bindimmi çok çok farkli gelicektir.Sesidir trimleridir,gidişidir,verdiğin güven hissi tatmin hayli hayli edicektir beni[emoji23]arabanın içindeki gacır gucur seslere alışığım fazlasıyla var benim arabada:) Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Hakan Gülsoy yazdı: arabanın içindeki gacır gucur seslere alışığım fazlasıyla var benim arabada:) Genişlet Rica ederim, hemen bir würth silikon sprey alıyorsun internetten clio'nun gıcırdayan yerlerine uyguluyorsun onlarda kesilir keyifle kullanırsın 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Hakan Gülsoy yazdı: Bende gözükmüyor Genişlet https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/300962-satılık-golf-7-tdi/ https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-garantili-sahibinden-boyasiz-degisensiz-2016-manuel-707812066/detay/ Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 25 Eylül 2019 Yazar Paylaş 25 Eylül 2019 Murat Atagenç yazdı: https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/300962-satılık-golf-7-tdi/ https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-garantili-sahibinden-boyasiz-degisensiz-2016-manuel-707812066/detay/On numara araba babama danışman lazımmm:)) Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Sen kimsin araç niye lazım ne olacak vs kaç km nerede ne için kullanılacak? Genişlet Mehmet abi en sevdiğim akademisyen örneğisin benim için 😄 Sert ve kendinden emin verilen cevaplar 🙈 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Hakan Gülsoy yazdı: On numara araba babama danışman lazımmm:)) Genişlet Passat baba arabası gence uymaz, 116 düz vites işe yaramaz. Sahibi de on numara, kaçırmayın.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Dizel olmasa 204 kasa mercedes AMG bakın derdim Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 26 Eylül 2019 Yazar Paylaş 26 Eylül 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Dizel olmasa 204 kasa mercedes AMG bakın derdimA180 cdi nasıl bugun biraz inceledim de onlara nedersiniz? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Hakan Gülsoy yazdı: A180 cdi nasıl bugun biraz inceledim de onlara nedersiniz? Genişlet megan altyapısı üzerine oturtulmuş yıldız bence çok güzel 1 serisine göre daha büyük 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: megan altyapısı üzerine oturtulmuş yıldız bence çok güzel 1 serisine göre daha büyük Genişlet Megane değil scenic, scenic te değil kangoo 😃 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 26 Eylül 2019 Yazar Paylaş 26 Eylül 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Sıfır egea olabilirHocam ailecek sıfıra karşıyız. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Servet Aydın yazdı: Megane değil scenic, scenic te değil kangoo 😃 Genişlet megan 3 hb şasesi ile ortak yapıldı diye biliyorum motor olarak diğerleri ile ortak olabilir Yorum bağlantısı
Recommended Posts